Det har vÊret en fantastisk god oplevelse at tage speedbÃ¥dscertifikat hos sailors. Vi fik alt den nÞdvendige teori der skulle til for at bestÃ¥ prÞven. Samtidig fik vi det hele med da vi kom ud pÃ¥ vand... ãã£ãšèŠã
Kirstine . Var en fremragende lÊre og det samme gÊlder ders sÞde rare sensor . Og jeg havde slet ikke forventet sÃ¥ gode resultater og sÃ¥ god en lÊring og der er helt klart meget jeg vil tage med mig o... ãã£ãšèŠã
Vi havde Kirstine som underviste os til ug. Hun var god til at forklare og kunne det hele pÃ¥ rygraden.. frokosten vi fik var ogsÃ¥ super, sÃ¥ alt i alt en fed oplevelse og med perfekt sejlvejr.ððâïž
Det var en god og grundig kursus dag hvor man blev sat ind i alt det nÞdvendige materiale. Der var god stemning hÞjt humÞr og gode faciliteter
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super god undervisning
Super god undervisning af Daniel og Nicolai. Yderst kompetente. Man skal på ingen måde lade sig bekymre om at prisen er lavere end andre steder. Undervisning kommer ud i alle kroge, så når man får den teoretiske prÞve, virker den nem at bestå. Den praktiske Þvelse og prÞve foregår i en moderne rib boat med 150 hk.
Virkelig god underviser og dejligt atâŠ
Virkelig god underviser og dejligt at prÞve det i hånden inden man skal tage den praktiske prÞve. Super underviser med Nikolaj og Daniel!
Informativ og struktureret undervisningâŠ
Informativ og struktureret undervisning både teoretisk og praktisk.
super god oplevelse
super god oplevelse! jeg var meget tvivl om kvaliteten fÞr jeg kom, da prisen for mit kursus lå så langt under standarden, men jeg fandt hurtigt ud af at den lave pris på ingen måde var en reflektion af kursets kvalitet.
de var alle meget engagerede i at give en gode kompentencer som sejler, ud over bare at kunne pensumet for beviset, og var gode til samtidigt at gÞre det til en hyggelig oplevelse
Luxus skole, god stemning og alt klappede
Fantastisk dag i Tuborg Havn på stor sejlbåd ude på vandet, hvor vi lå for anker med teori og tapas til frokost
Den praktiske del var sjov og lÊrerig
Gode undervisere og en super oplevelse
Alt klappede og god stemning
Kun positivt her fra!
Dejlig dag på vandet
Rigtig god oplevelse - og en meget fin måde at undervise. Teori på en 54 fod lang sejlbåd, for anker - fedt klasselokale. Praktiske Þvelser på medbragt RHIB
Samlet set en god kombination. Og kortet kom i hus.
Tak til Nikolaj og Nadja
Rigtig god og fed oplevelse
Rigtig god og fed oplevelse, med grundig undervisning ude på en båd på vandet!
Super god dag og fik kortet i husð€ðŒ
Tak til Nikolaj og Nadia
En helt igennem fantastisk oplevelse!
En helt igennem fantastisk oplevelse!
Teoriundervisningen og sejlturene var ikke bare lÊrerige â de var ogsÃ¥ sjove, inspirerende og hyggelige. Kombinationen af hÞj faglighed, godt humÞr og en tryg stemning gjorde hele forlÞbet til en fornÞjelse fra start til slut. Man fÃ¥r virkelig meget for pengene!
De aller varmeste anbefalinger herfra!
NÊrvÊrende og professionelt
NÊrvÊrende, dygtige, sjove og professionelle undervisere. LÊrerigt og sjovt! GÞr det!
Mvh Mark
Fantastisk undervisning
Fantastisk undervisning, undervisere og oplevelse. Kan stÊrkt anbefale at tage sit certifikat her. ð
Super kursus med fuld valuta forâŠ
Super kursus med fuld valuta for pengene.
Super godt kursus med undervisning
Super godt kursus med undervisning
Bare perfektðð
Sailors Speedbådscertificat.
Har lige vÊret på kurset - Speedbådscertificat.
Vi bestod alle sammen :-)
Stor ros til Nikolaj og Nadia for undervisningen, og grundigheden heraf.
Kan kun varmt anbefales.
Super godt og seriÞst kursus.
Super godt og seriÞst kursus.
Dejligt med god fokus på sikkerhed og fornuft.
En god og lÊrerig dag.
Det var en fantastisk oplevelse
Det var en fantastisk oplevelse hos Sailors. LÊreren var rigtig dygtig samt god sensor! Tops i orden!ð€ðœ
Gode faciliteter
God forplejning
God undervisning
Gode forklaringer
Gode forklaringer. God stemning. ForstÃ¥elig tale af noget komplekst. Jeg fÞler mig nu tryg til at fÃ¥ glÊde af sejllivets glÊder. Tak til Nicolaj. ðâ€ïž
Super godt kursus med perfekt seriÞsâŠ
Super godt kursus med perfekt seriÞs kursus leder.
LÊkkert mad, behagelig sensor.
Alt i alt en god oplevelse.
Rigtig fin kursus med god lÊring
Rigtig fin kursus med god lÊring, lÊkre fertiliteten og god undervisning.
Klar anbefaling af Sailors.dk
Har lige taget og bestået kurset ved Nicolaj og Sailors.dk
Det var super lÊrerigt i både klassen og på vandet. Nicolaj svarer prÊcist, så man ikke sidder tilbage med tvivlspÞrgsmål.
Kan kun anbefale dem, der gerne vil på vandet at starte her ved Sailors.dk
En meget fin start på livet som sejler.