Hej Kasper
Humor, det har du da ihvertfald ikke og det med du måske var en kommende kunde, det har jeg svÊrt ved at tro på, for hvorfor skulle du genere mig med de ting til jeg sÊlger og så bagefter kÞbe noget af mig, det hÊnger jo ikke sammen og hvordan kan du skrive jeg er et utroligt ubehageligt menneske, vi to har aldrig og kommer aldrig til at snakke sammen og hvordan kan du skrive jeg har en ubehagelig personlighed, du kender mig ikke, men du kunne bare ikke tåle den lille joke jeg skrev til dig, men jeg kunne jo se, at det ikke kun var mine varer du skulle gÞre grin med, du gjorde også grin af det andre mennesker solgte, har du virkelig så stort et behov for at genere andre, det må du have med den smÞre du er kommet med både her og andet sted, så spÞrgsmålet er nok hvem af os to der er den mest ubehagelige personlighed, og jeg er ikke i tvivl om hvem det er, heldigvis har jeg rigtig mange glade og tilfredse kunder og det er jeg rigtig glad for.
Som jeg skrev til dig, så blokerer jeg folk der generer mig og de ting jeg sÊlger og er du i mine salgsgrupper, hvilket du var, så ryger man også ud af dem, jeg kan ikke have folk i mine salgsgrupper på facebook, der sidder og generer folk og det de sÊlger, det skal vÊre en positiv oplevelse at fÊrdes i de 7 salgsgrupper jeg har.
Ikke desto mindre smed jeg ud af to af mine salgsgrupper, jeg har en stor SjÊllands gruppe, en KÞbenhavnergruppe og har derudover 5 landsdÊkkende salgsgrupper, du var medlem af SjÊllands gruppen og af en af de andre og hvad du mener om mig, det er jeg ligeglad med, jeg har som tidligere skrevet masser af gode og tilfredse kunder, du er ikke engang kunde, du kender mig ikke og kan derfor på ingen måde udtale dig som du gÞr, og sjovt nok, den gruppe det foregik i, den er jeg stadigvÊk medlem af.
Det er også utroligt, at du fÞler dig angrebet af mig fordi jeg skriver noget i sjov til dig, du må godt nok ikke eje nogen form for humor.
Ha' en god weekend, hvis det er muligt for dig.
Jan Helmut JÞrgensen