Minder no-shows
Sinds ik SalonUp gebruik heb ik veel minder no-shows. De herinneringen werken perfect
Wij ontwikkelen slimme, betaalbare reserveringssoftware voor salons en beauty-professionals. Alles wat je nodig hebt â van online boekingen tot klantbeheer en betalingen â in één overzichtelijk systeem. Geen onnodige complexiteit, geen verborgen kosten. Gewoon software die met je meegroeit en je werk makkelijker maakt.
ãªã©ã³ã
Sinds ik met Salon Up werk, is mijn agenda en klantencontact zoveel overzichtelijker geworden. Afspraken lopen automatisch, klanten kunnen zelf boeken en ik ben veel minder tijd kwijt aan appjes en administratie. Daardoor heb ik tussen klanten door echt even rustmomenten voor mezelf, in plaats van constant âaanâ te staan. Dat maakt dat ik weer met meer plezier en aandacht mijn werk doe. Voor mij echt een aanrader!
Fijn dat er eindelijk een Nederlands alternatief is, de app werkt goed op mijn telefoon en de website zier er erg professioneel uit. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Ook al ben ik liever met klanten bezig, dit moet ook goed geregeld zijn. SalonUp bleek precies wat ik zocht; een simpele en vooral betaalbare Nederlandse klantenservice. Aanrader wat mij betreft!
Super handig systeem voor mijn salon. Klanten boeken nu zelf online, scheelt mij veel telefoontjes!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã