Snelle levering! Duidelijke instructies voor het installeren (boekje+filmpjes). De trampoline lijkt op het eerste zicht van goede kwaliteit! Dochter is ook helemaal fan! Hier zal ze nog heel lang pl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snel geleverd binnen termijn die ze zelf aangeven. In elkaar zetten volgens handleiding ging goed. Voelt allemaal degelijk aan. Hopelijk weer jaren springplezier!
Vlotte bestelling, maar de levering was helaas een minder goede service. Ik kreeg op voorhand geen melding wanneer het pakket werd geleverd, terwijl ik aanwezig moest zijn om de levering te handtekene... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We wilde één onderdeel vervangen maar we wisten niet meer precies welke trampoline we hadden. âs Avonds fotoâs gestuurd en de volgende ochtend de juiste productinformatie gekregen. Besteld en 2 dagen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ç©å ·è£œé æ¥è
- ã¢ãŠãã㢠ã¹ããŒãçšååº
- ã¹ããŒãèšå¿µåå°éåº
- ããã¡ãå±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Salta hebben we passie voor het ontwerpen en produceren van trampolines, voetbaldoelen en basketbalpalen die uiterst veilig zijn, er stijlvol uitzien en een geweldige beleving garanderen. Het grootste plezier beleef je immers in de buitenlucht! Met ons gedreven en ervaren team blijven we innoveren en ontwikkelen we onze producten altijd volgens de laatste en hoogste veiligheidsnormen. Bij Salta staat veiligheid tijdens het spelen altijd voorop. Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs, dat is een belangrijk kenmerk waarmee Salta zich onderscheidt. Door onze brede collectie met talrijke opties bieden we producten passend binnen elk budget. Service vinden we erg belangrijk. Is een onderdeel aan vervanging toe? Alle onderdelen zijn bij Salta vervangbaar en kun je ten alle tijden bestellen via onze website. Zo gaat jouw product nog langer mee!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bestelling liep zeer vlot
Bestelling liep zeer vlot, op basis van artikelnummer of op basis van het type.
Snelle levering!
Snelle levering!
Duidelijke instructies voor het installeren (boekje+filmpjes).
De trampoline lijkt op het eerste zicht van goede kwaliteit! Dochter is ook helemaal fan! Hier zal ze nog heel lang plezier van hebben!
Tevreden
Super materiaal en snelle levering
Super materiaal en snelle levering. Heel blij mee.
Tevreden klant!
Prima afhandeling van vragen bij klantenservice. Correcte en snelle verzending.
Super snelle levering!
Duurzaamheid top!
Heel fijn dat de onderdelen apart besteld kunnen worden. Na bijbestelling van een net en beschermrand weer voor jaren terug vertrokken.
Fijne service van salta enâŠ
Fijne service van salta en trampolinewinkel.nl samen. Bedankt!
Bestelling toebehoren trampoline
Duidelijke en klantvriendelijke webwinkel om te bestellen. Correcte en vlotte levering.
Prima service !
Supersnelle service duidelijke websiteâŠ
Supersnelle service duidelijke website top producten
Snelle levering en top producten!
De foutieve maat van de beschermrandâŠ
De foutieve maat van de beschermrand kon al geretourneerd worden waar ik mijn geld terug heb gekregen. Heb de juiste maat (grotere) kunnen aanschaffen voor mijn trampoline.
Vervangstukken makkelijk te bestellen
Hadden vervangstukken nodig voor onze 5jaar oude tweedehandse trampoline. Die kan je makkelijk bestellen online! Ook de klantenservice is super vriendelijk en zorgen voor snelle hulp!
Snelle levering van de juiste profiel.
Heel goed geholpen en snel afgehandeld
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ