Samen naar Ontspanning レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

䌁業情報

1. マッサヌゞ スパ

圓該䌁業による蚘述

Alles wat je nodig hebt voor totale ontspanning Ben jij ook toe aan een momentje voor jezelf? Even helemaal niets hoeven, gewoon alleen maar liggen en genieten van het feit dat je heerlijk gemasseerd wordt? Dan ben je toe aan een behandeling bij Samen naar Ontspanning. Wij zorgen ervoor dat jij helemaal tot jezelf kan komen, de drukte van de dag, week of maand achter je kan laten en dat je als herboren de praktijk verlaat. Samen naar Ontspanning is dé massagepraktijk voor de gemeente Land van Cuijk en omstreken. Ik ben gevestigd aan de Bosmier 4 te Wilbertoord. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website www.samennaarontspanning.nl. Ik hoop je gauw een keer te zien bij mij in de praktijk. Sandra Nieuwenhuijsen

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Pure ontspanning

Deze 2e keer was nog aangenamer dan de 1e mede omdat het ‘onwennige’ eraf was.
Wederom super genoten, en ontspannen weer naar huis.

2025幎6月16日

Samen naar Ontspanning からの回答

Fijn te lezen dat het je weer zo goed bevallen is Wen. Ik hoop je nog vaak terug te mogen zien.

5぀星のうち5の評䟡

Een zachte methode van masseren die mij

Een zachte methode van masseren die mij zeer bevalt. Ze is stil tijdens het masseren als het moet en beantwoord vragen als je dat wil.
De tafel is heel comfortabel.
Alles is netjes en schoon

2025幎1月7日

Samen naar Ontspanning からの回答

Dank je wel voor je positieve woorden Nol. Ik zie je heel graag weer voor de volgende afspraak.

Goed advies

Goed advies, snelle respons, ontspannen na een prettige massage

2024幎5月14日

Samen naar Ontspanning からの回答

Fijn dat je van de massage genoten hebt

het was1 echte relaxmassage

het was1 echte relaxmassage
duurde voor mijn gevoel veelste kort
zou graag wat eerder komen zodat het ook 1 heel uur is
oke nu snapi k het
bedankt en 1 goei weekend
groetjes Paula

2024幎5月2日

Samen naar Ontspanning からの回答

Hallo Paula, ik kan me voorstellen dat je de massage veel te kort vond. Je boekt echter een uur van mijn tijd en dat wil dus zeggen dat je geen 60 minuten gemasseerd wordt.

De anamnese vooraf en het weer even tot jezelf komen na de massage is een wezenlijk onderdeel van een massage en zal je bij iedere masseur/masseuse tegenkomen.

Als ik die tijd apart van de massage moet gaan tellen wordt de prijs duurder en dat is niet mijn bedoeling.

5぀星のうち5の評䟡

Het was een heerlijke ontspannen

Het was een heerlijke ontspannen massage.
Zeker een aanrader als je wilt ontspannen en tot rust wilt komen.
Aardige en vriendelijke vrouw die jou op je gemak laat voelen.

2024幎1月18日

Samen naar Ontspanning からの回答

Dank je wel voor de complimenten Mijke en tot de volgende keer.

Ontspanningsmassage

Heb een heerlijk ontspannende massage gehad. Een aanrader voor iedereen die een masage wil waar alle spieren zacht en toch stevig gemasseerd worden. Top.

2024幎1月9日

Samen naar Ontspanning からの回答

Goedemorgen Meriam, wat fijn dat je zo genoten hebt. Het was ook heel fijn om jou in de praktijk te mogen ontvangen. Hopelijk tot gauw.

Een dikke tien

Zeer correct en super fijne behandeling gehad.
Zeker een aanrader

2024幎1月5日

Samen naar Ontspanning からの回答

Hallo George, wat fijn dat je zo genoten hebt. Ik hoop je weer eens terug te mogen zien.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。