䌁業情報

1. 経営管理サヌビス
  2. 蚘垳サヌビス
  3. 絊䞎蚈算サヌビス

圓該䌁業による蚘述

SAMpoolen Àr Sveriges billigaste egenanstÀllning! Fakturera utan företag med avgift frÃ¥n 0,5% till max 2% i avgift! Även enda med prisgaranti, sÃ¥ alla kan lita pÃ¥ att vi Àr billigast!

4.3

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Bra service

Har anvÀnt Sampoolen i snart ett år och Àr hittills mycket nöjd
Bra service, enkelt att anvÀnda och lÀtt att få kontakt med.

2026幎8月20日

Hej Madeleine!
Kul att du Àr nöjd med vÃ¥r service och system. Vi jobbar pÃ¥ att bli bÀttre, bÃ¥de vi och systemet. 👍😃

5぀星のうち5の評䟡

By far bÀsta servicen jag haft pÃ¥ ett

By far bÀsta servicen jag haft på ett frilansbolag.

Alltid snabba svar, utanför ordinarie arbetstider till och med.

Staffan har gjort det grymt och skulle inte rekommendera någon annan Àn dessa!
AnvÀnd Sampoolen i ett år nu och grym service månad på månad.

MvH
Alexander

2026幎7月6日

Hej Alex!
Kul att du Àr nöjd med vår service! Vi försöker att vara så tillgÀngliga och snabba vi kan.

Skickade in ett omdöme tidigare med 4

Skickade in ett omdöme tidigare med 4 stjÀrnor men blir det 5 stjÀrnor fått 3 betalningar som varjegång kommit utan några fördröjningar så ni som kÀnner er lite oroliga behöver inte vara det.
Billigast och alltid lÀtt att få tag i.

2026幎6月27日

Hej Marc!
Tack för din recension.
Vi försöker att vara sÃ¥ snabba och tillgÀngliga som möjligt. 👍👍

5぀星のうち5の評䟡

Proffsigt, prisvÀrt och alltid tillgÀngliga

Så fort jag tackar ja till ett nytt uppdrag som konsult Àr valet av tjÀnstebolag enkelt, det blir alltid Sampoolen.

LÃ¥ga avgifter, professionellt bemötande och en enkelhet som gör att jag kan fokusera pÃ¥ det jag faktiskt ska göra. Men det som verkligen skiljer dem frÃ¥n mÀngden Àr tillgÀngligheten. Har jag en frÃ¥ga Àr Staffan oftast bara ett snabbt telefonsamtal eller ett mejl bort – och jag fÃ¥r alltid ett snabbt och bra svar.

Varmt rekommenderat för alla konsulter som vill ha en pålitlig partner i ryggen! ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎12月2日

Hej Anita!
Tack snÀlla för det fina omdömet. Alltid kul att prata med dig nÀr du ringer.

Trevlig kundservice

Toppen tjÀnst och toppentrevlig och smidig kundservice!

2026幎4月10日

Sampoolen からの回答

Tack för din fina recension!
Vi försöker att hjÀlpa till så gott vi kan. :-)

5぀星のうち1の評䟡

Ett företag som slutar svara

Ett företag som slutar svara på mail från ingenstans. Har gett upp efter 2 påminnelser.
Oproffsigt.

2026幎2月20日

Sampoolen からの回答

Det var tråkigt att vi missat att svara dina mail. Vi försöker att svara alla mail samma dag eller dagen efter.
Och missar vi ditt mail finns mitt personliga mobilnummer på hemsidan. Det Àr bara att ringa med frågor!
Staffan Moberg, VD och Àgare

WOW sÀger jag bara

WOW sÀger jag bara. Jag gjorde en faktura under natten och fick utbetalning samma dag. Helt fantastiskt hur smidigt detta bolaget Àr. Rekommenderar starkt

2025幎11月3日

Sampoolen からの回答

Tack för din rekommendation och betyget!
Vi försöker att göra allt sÃ¥ snabbt och smidigt som möjligt samtidigt som vi fortsÀtter att ha Sveriges lÀgsta avgift. 👍

Mycket förtroendeingivande, och prisvÀrt

Jag har varit en strulig kund, delvis på grund av jag i min tur har en strulig kund, dels pga ROT-avdrag/SKV, och allt genom detta har SAMpoolen med Staffan i spetsen varit helt fantastiska, oproportionerligt fantastiska, de Àr Àndå oerhört mycket billigare Àn de kÀndaste aktörerna.

Kanske finns lite smådetaljer i formulÀr, ux-funktionalitet och kanske att fakturavgiften skulle informeras om på förhand, men det Àr smådetaljer, och jag vet att de jobbar på några av dem.

Kan varmt rekommendera SAMpoolen, inte minste för att deras vd Staffan Àr så oerhört hjÀlpsam nÀr strul uppstår i början nÀr jag som kund Àr lite ovan, eller min kund i sin tur skapar problem som sagt. Stort tack.

2025幎4月29日

Sampoolen からの回答

Hej Martin och tack för din recension! Ledsen att jag Àr sen att svara. :-) Du behöver inte kÀnna att du Àr strulig. Vi Àr hÀr för att hjÀlpa och vi hoppas att vi kan bli Ànnu bÀttre på många sÀtt, vilket vi kan bli med feedback som detta. Tack!

Snabb service

Snabb service, enkel att förstå. Har anvÀnt de alla tjÀnsterna både privat och med bolag men denna Àr helt klart mest prisvÀrd.

Extra stort tack till Staffan som alltid har varit tillgÀnglig för frågor och funderingar.

2024幎5月15日

Hej Faniel!
Kul att höra att du Àr nöjd! Dyker det upp några frågor och/eller funderingar Àr det bara att höra av dig!

Life saver

Staffan at Sampoolen has helped me out tremendously since I have been here in Sweden. He took the time to guide me through the process while I was still learning the ropes. Everything is simple and fast through Sampoolen. Whether I'm invoicing international clients or locals, he is simply the best!

2023幎12月1日

Sampoolen からの回答

Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your experience with SAMpoolen! We are thrilled to hear that Staffan has been able to assist you effectively. Our team is dedicated to making processes as simple and efficient as possible, especially for those who are still familiarizing themselves with invoicing. Your feedback about our service with both international and domestic invoicing is greatly appreciated. We’re here to support you, so please don’t hesitate to reach out if you need anything else. Looking forward to continuing to serve you!

5぀星のうち5の評䟡

Fantastiskt enkelt och smidigt!

Fantastiskt enkelt och smidigt!

Att skapa ett konto och fakturera tog några få minuter, och nÀr jag sedan hade råkat skriva fel siffra i kontonumret så hörde Staffan från sampoolen av sig direkt och uppmÀrksammade mig på detta. JÀttebra service till en låg avgift (lÀgst på marknaden tror jag) - kan inte annat Àn rekommendera! Super!

2023幎10月20日

Sampoolen からの回答

Hej Nils! Kul att lÀsa ditt omdöme! Jag Àr alltid mån om att alla medlemmar ska få så mycket som möjligt kvar från sina fakturor och så fort som möjligt. :-) Med VÀnlig HÀlsning, Staffan

5぀星のうち5の評䟡

Vid första anblick Àr allt avskalat och

Vid första anblick Àr allt avskalat och vÀl enkelt men vid anvÀndning blir jag bara glad av enkelheten. Allt har flutit pÃ¥ som det ska och det Àr smÀrtfritt att skapa fakturor och sedan fÃ¥ enkel överblick över dessa. Utbetalningar har fungerat utmÀrkt. Är mycket nöjd med denna tjÀnst.

2022幎1月12日
5぀星のうち5の評䟡

Serviceminded, tryggt, anvÀndarvÀnligt o billigt!

Min första kontakt med Sampoolen var via telefon i feb 2021, jag hade mkt frågor/funderingar (nybörjare på att fakturera) och jag fick hjÀlp av Sampoolen bossen som var oerhört trevlig, kunnig, tillmötesgående och gav mig all hans tid! Jag fick svar på alla mina frågor, företaget kÀndes pålitligt och jag trygg med deras kundhantering och tjÀnst!
Han hjÀlpte mig att sÀtta upp mitt konto, att komma igång och sedan dess så har allt flytit på bra! Ett mkt anvÀndarvÀnlig tjÀnst också som Àr billigare Àn de andra faktureringstjÀnsterna.

2021幎7月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス