レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi havde bestilt et 3 dags Spotdeal ophold og har virkelig nydt det. Vi fik to vÊrelser hvoraf det ene var en Junior Suite med egen terasse og udsigt til vandet og kÞerne som gik lige udenfor pÃ¥ ma... もっず芋る

3 dags ophold pÃ¥ SamsÞ Badehotel i deres A suite med fantastiske unge gutter, der har den daglige drift. De er fÞdt til den opgave der ligger i, at forkÊle deres gÊster med professionel opvartning... もっず芋る

Vi havde det dejligste ophold pÃ¥ SamsÞ de sidste dage i juli. En hyggelig Þ med skÞn natur, der tilmed tog imod os med solskin efter en regnvÃ¥d tur over SjÊlland. Det er en fornÞjelse at bo p... もっず芋る

Vi har vÊret pÃ¥ et 4 dages ophold. Vores fÞrste indtryk af stedet var et forfalden badehotel, rodet, visne blomster potter osv. og ikke velholdt , i skriver det er nyrenoveret, men det er kun fÃ¥... もっず芋る

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

112件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Godt ophold med faldgruber

Vi havde et fint ophold. Ankom til et velsmagende kaffebord og senere fik vi en aften menu med god mad og vin og nÊste dag en dejlig morgenmads tallerken. Til morgenmaden bad vi om ekstra boller men der var kun én pr person. Ved udtjekning viste det sig at restauranten for 4 drinks (bailey og Rom) ville have 720 kr. Kan varmt anbefale opholdet men undgÃ¥ at bestille ekstra

2022幎4月3日
自発的なレビュヌ

Kvaliteten svarer ikke til prisen

Med en enkelt undtagelse var personalet meget venlig og serviceminded. Vi havde valgt et vÊrelse Deluxe med altan. Altanen var fin, desvÊrre var der regnvejr. Selve vÊrelset var ret lille. Der var intet bord, kaffemaskine eller kÞleskab. Der var kun en stol på vÊrelset. Kun 2 bÞjler og en kommode til tÞj. VÊrelset kostede DKK 1500 per nat eksklusive morgenmad. Hotellet havde en dejlig fredlig beliggenhed og isÊr de flotte gulve lagde man mÊrke til. Morgenmaden skulle tilkÞbes og var OK. Vi spiste et enkelt måltid, men kÞdet var så sejt, at det nÊrmest var uspiselig (det kan jo ske). Min hustru fik byttet sit stykke, men det nye var ikke meget bedre. Vi fik lov til at betale fuld pris for måltidet. Såfremt vi igen kommer til SamsÞ, finder vi et andet sted.

2021幎9月19日

Under niveau

Samlet : jÊvnt og på ingen måde et badehotel vÊrdigt.
Vi havde to overnatninger i deres såkaldte Glamping telt.

Jeg deler nedenfor en mail jeg har skrevet til SamsÞ Badehotel.

AllerfÞrst:
Vi har betalt for Þkologisk morgenmad ( det stÃ¥r pÃ¥ fakturaen og fuldt vores forventning ) og der var pÃ¥ intet tidspunkt Þkologi i det vi fik serveret – det er ikke OK og det vil jeg bede jer om at forholde jer til.

Helt generelt var vores dage OK ( fra 1 – 10: 5 ) , men pÃ¥ ingen mÃ¥de pÃ¥ et niveau der matcher at I kalder det badehotel, eller som kan godgÞre prisen som vi mÃ¥tte betale. Det vil vi gerne uddybe:

Teltet var hyggeligt og velfungerende men badeforholdene var en vÊrkstedsvogn som der intet var gjort noget for at gÞre hyggelig. Det er altsÃ¥ virkelig under niveau! Lejrskole er min umiddelbare tanke – ikke et badehotel.
Den lÃ¥ pÃ¥ en mÃ¥de sÃ¥ den skÊmmede udsigten til havet og vi mÃ¥tte passere en skrÊnt uden trin, som om natten var utrolig glat. Virkelig en dÃ¥rlig lÞsning. Og sÃ¥ ligger der stadig bygge materiale rundt omkring – det hygger ikke.
Et lignende telt med meget bedre toiletforhold gav vi i sommer 600,- for / dÞgn = halv pris. Og vi havde dermed forventet et helt anderledes niveau når i tager 1250,- / nat. Det må vi sande at det fik vi ikke.

Et andet punkt er maden:
Morgenmaden ( ud over at den ikke var Þkologisk) er virkelig svarende til en kro. Det er kritisk at den kommer som tallerken uden at man får chancen for selv at forholde sig til hvad man vil spise. Fx har jeg ikke lyst til kÞd om morgenen og det fyldte rigtig meget på tallerkenen. Stor undren over at det er sydlandsk frugt når nu SamsÞ bugner af skÞn lokal frugt. Kaffen var kl 9.00 blevet lunken i kanden, og marmeladen kom som kedelig konfiture fra en spand.

Aftensmaden fredag var godt nok et tungt måltid.
Vi forholder os ikke til sammensÊtningen – kun kvaliteten af det der blev serveret.
Forretten var OK mens hovedretten var et stort stykke and, mos der klÊber og dynget til kanten af fed sauce. Dessert en KÆMPE panacotta – som blev visuelt alt for tung.
Ikke et delikat måltid.

SÅ alt i alt noget der ligner et gemmensnits krophold men ikke det vi havde forventet eller mener at vi har betalt for.

2021幎9月14日

Dejligt hotel

Dejligt hotel, pÊn indretning og super god aftenmad..
Fik et af de sidste vÊrelser, bestilte sent, og fik helt ok at vide at det var et lille vÊrelse, ok vÊrelse men en del stÞj, grundet samlingssted lige uden for vÊrelse og indgang til hotel.
Dette burde ha vÊret nÊvnt.
Mad og vin m.m. var ok i forhold til kvalitet.
VÊrelse pris var helt klar ca 500kr for dyrt

Havde fået 5 stjerner, hvis pris på vÊrelse svarede til vÊrelses kvalitet
Men overordnet en fin opblevelse, og en super solnedgang.
Hilsen
Flemming

2021幎9月4日
自発的なレビュヌ

Snobberi kommer man aldrig ret langt med..

Alt startede godt med en venlig tilbagemelding på mail efter booking af opholdet og derfra gik det desvÊrre ned af bakke... Det virker som om at de går utrolig meget op i at skabe en gourmet madoplevelse, og selvom at maden er veltilberedt og smagte dejligt, samt at vinen var godt tilpasset til, er der nok et stykke vej til gourmet. De to helt store problemer vi oplevede var mangel på information og et arrogant personale. Fx blev vi ved ankomst mÞdt af en tom reception, og mens vi ventede nåede en kÞkkenmedarbejder at gå forbi os 3 gange uden så meget som et hej eller bare et smil, da receptionisterne endelig kom, blev der kun sagt "hvad var navnet", mens den anden bare gloede ned i nogle papirer og virkede dybt uinteresseret. Der indfandt sig også nÊrmest en choktilstand hos tjeneren, da vi bad om noget og drikke uden alkohol, og der kunne dårligt svares på hvad der var af muligheder for dette.. Man havde virkelig en fÞlelse af ikke at vÊre velkommen.
MÊngden af information var meget sparsom, fx blev vi aldrig gjort opmÊrksomme på at man skal bestille bord inden middagen, ej heller informeret om det musikarrangement som der skulle have vÊret anden aften.
VÊrelserne var slidte og virkede ikke som noget der blev prioriteret. Vi havde udgang til en lÊkker terrasse med havudsigt, her skulle man dog passe på at man ikke trådte i det store hul der var i trÊvÊrket, eller satte sig i en Þdelagt stol.

Ps vi venter stadigvÊk pÃ¥ de bobler vi skulle have haft ved ankomst😉

2021幎9月1日

SamsÞ Badehotel - ro og fred

Jeg anbefaler varmt SamsÞ Badehotel - Ilse Made, beliggende i umiddelbar nÊrhed af havet. Der er ro og fred og tid til fordybelse. Smuk natur og landlige omgivelser. Meget serviceminded personale. Rimelige vÊrelsespriser. Super kÞkken og mad - ligeledes til rimelige priser.
Hotellet kan også besÞges uden bil. Da bestiller man blot en telebus, og taksten er fin. Perfekt ordning.

2021幎8月7日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig service overskyggede en god oplevelse

Vi var to par der havde kÞbt en overnatning med eftermiddagskaffe, middag og vinmenu samt morgenmad. Vi var i og for sig ganske godt tilfredse med opholdet og vores vÊrelser, men det hele blev overskygget af den oplevelse vi havde da vi skulle betale for ekstra drikkevarer. Vi blev prÊsenteret for en meget stor regning som vi betalte, men da vi senere spurgte hvad regningen dÊkkede, kunne vi ikke få en kvittering. Vi opremsede de forholdsvis få drikkevarer vi havde tilkÞbt, men der blev sået tvivl om sandheden i vores udsagn. VÊrten tilbÞd omsider at betale os nogle penge tilbage, hvilket vi dog afslog da stemningen på det tidspunkt var under nulpunktet.
Senere har jeg både skrevet en mail og en anmodning om alligevel at få vores penge tilbage. Ingen af de to mails er blevet besvaret.
Det er Êrgerligt at en ellers god oplevelse som vi havde glÊdet os til, bliver overskygget af en virkelig dårlig service. SelvfÞlgelig har vi krav på at se en kvittering for de drikkevarer vi betaler for, og hvis ikke man kan fremvise en sådan, er det klart at det er gÊstens ord der må afgÞre sagen uden yderligere diskussion.

2021幎7月22日
自発的なレビュヌ

Meget dyrt hotel i forhold til

Meget dyrt hotel i forhold til oplevelsen. Godt nok boede vi på et af de helt nye vÊrelser, med en dobbelt glasdÞr ud til hvor folk kunne gå forbi, og et totalt gennemsigtigt gardin, samt et delvist åbent badevÊrelse, så folk kunne kigge lige ind på en når man lå i sengen, eller stod i badevÊrelset, yderst grÊnseoverskridende.
Aftensmaden bestod af 1 menu, så hvis man ikke kunne lide den, så havde man ikke mulighed for at få andet i miles omkreds 😟

2021幎7月11日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。