レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg kjÞpte et par regnvotter til barn fra Sam & Sofie. Allerede ved fÞrste gangs bruk, da vottene skulle tas pÃ¥ i barnehagen, lÞsnet knappen som strammer rundt hÃ¥ndleddet. Produktet ble altsÃ¥ ikk... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestillingen min er fortsatt under behandling over 3 uker etter bestillingsdato. Har forstÃ¥tt at dere har hatt problemer med sykdom, men skulle gjerne hatt en viss peiling pÃ¥ nÃ¥r man kan forvente Ã¥ fÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Jeg har fÃ¥tt et annet produkt enn det som stÃ¥r pÃ¥ deres nett siden. Oppdatering! Takk for dere har sjekket det med leverandÞren. Den jakke vi har fÃ¥tt er ikke den vi Þnsker, sÃ¥ jeg vil gjerne... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jeg bestilte for fÞrste gang herifra og mÃ¥ si jeg ble skremt etter jeg las anmeldelsene, etter jeg hadde bestilt!😂 Mulig jeg har hatt flaks, men jeg er altsÃ¥ en av de fornÞyde! Bestilte pÃ¥ onsdag, fi... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 子䟛服店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til vÃ¥r nettbutikk for barneklÊr! Vi er en liten, familiepreget nisjebutikk med bare 1,5 ansatte – og nettopp derfor legger vi ekstra stolthet i hver eneste bestilling vi sender ut. Hos oss finner du et stort og nÞye utvalgt sortiment av barneklÊr, babyklÊr, barnesko og ungdomsklÊr – plagg vi selv elsker og trygt kan anbefale videre. Vi oppdaterer stadig utvalget, og du vil alltid finne gode tilbud og tusenvis av varer pÃ¥ salg. Siden 2010 har vi sendt ut rundt 1000 ordre hver mÃ¥ned til kunder over hele landet, og vi jobber hver dag for Ã¥ gi deg en trygg, hyggelig og personlig handleopplevelse. NÃ¥r du handler hos oss, stÞtter du en liten butikk med stort engasjement 💛 Vi gleder oss til Ã¥ pakke din bestilling!

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

DÃ¥rlig kundeservice

Vi fikk en vare fra denne butikken i bursdagsgave til jenta vår. Vi hadde plagget fra fÞr så vi ville sende i retur.
Sendte to mail, fikk ikke svar. Henvendte meg deretter på facebook-messenger. Fikk da svar noen dager senere. Svarer igjen på mail, hÞrer ingenting. Og sånn gikk det frem og tilbake. Etter nesten 4 uker får vi endelig hjelp og nye varer tilsendt.
Veldig lite tillitsfullt og forutsigbart. Synd, siden det er en veldig fin butikk. Her bÞr det jobbes med kundeservice for å opprettholde kunder.

2020幎5月23日
5぀星のうち1の評䟡

Fikk aldri varene - ingen svar på e-post

Jeg fikk aldri varene jeg bestilte. Jeg bestilte i slutten av november og har nå, i februar, ennå ikke fått kontakt med butikken etter utallige e-poster. Jeg har fremdeles ikke fått tilbake pengene, og prÞver nå å få refusjon gjennom Klarna. Elendig kunderservice. Jeg kommer aldri til å handle her igjen.

2020幎2月25日

Fikk aldri varene

Fikk aldri varene, svarte ikke på mail, meldinger eller tlf. Det tok over 3 måneder fÞr jeg fikk kontakt og pengene tilbake. Kommer aldri til å handle noe her igjen. Det er dumt, da de har mye fint.

2020幎2月15日

DÃ¥rlig kundeservice

Feil på vare ved mottak. Ene trykknappen var Þdelagt da jeg skulle prÞve klesplagget på veslejenta. Butikken er totalt uinteressert i å kommunisere. Får ikke svar på mail. Gjentatte henvendelser. Rett og slett dårlig kundeservice. Skal aldri handle der igjen.

Oppdatering pr 21/3-19. Fikk til slutt svar på epostene og ny vare tilsendt slik det bÞr vÊre.

2019幎3月7日
5぀星のうち3の評䟡

Sam&Sofie svarte ikke på henvendelser

Leveranse tok lengre tid enn vanlig, måtte purre en gang. En retur er sendt for en måned siden. Har ikke fått tilbake pengene. ingen kontakt selv etter flere henvendelser via epost. De svarer heller ikke på tlf.
En uke senere: Nå, endelig fikk jeg svar pr. mail og med en unnskyldning. Utestående blir kreditert til min konto.

2018幎4月9日
5぀星のうち1の評䟡

Ignorerer al forsÞg på kontakt. Dårlig service

Jeg har handlet hos Sam&Sofie 2 gange, der begge gange er endt i reklamationer vedr Molo overtÞj.

1. Gang rettede jeg henvendelse mange gange gennem en måneds tid, fÞr jeg til sidst kontaktede Molo. Derpå rettede den norske konsulent henvendelse til dem, og endelig fik jeg svar og fik pengene retur.
Da MOLO normalt er god kvalitet, tÊnkte jeg, at risikoen for at det ville gå galt igen var meget lille. Da butikken var de eneste der havde den flyverdragt vi skulle bruge, valgte jeg derfor at tage chancen igen.
DesvÊrre! Det viste sig at lommen ikke var syet og der derfor var hul. Det var i starten af december og der er stadig ikke kommet en afslutning på sagen.

Jeg handler helt sikkert ALDRIG der igen og vil på det kraftigste fraråde andre at gÞre det.

2018幎1月2日

Modtog aldrig varen

Modtog aldrig varen. Penge blev trukket for en måned siden og nu svare de ikke lÊngere på e-mail.

Fik svar efter utallige mails til dem og fik langt om lÊnge mine penge retur

2017幎4月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス