piszcie skargi na samsunga do UOKIK to ich ukarajÄ infolinia zero kontaktu 2 dni na infolinie pÅatnÄ to juz cos mowi o tej firmie nigdy wiecej nic z samsunga lepiej kupic dwie tansze urzad... ãã£ãšèŠã
Jeden z najgorszych producentów na rynku. Zero odpowiedzialnoÅci za swoje produkty. WiÄkszoÅÄ doÅŒywa ledwo okresu gwarancji. Bardzo sÅaba jakoÅÄ materiaÅów. Drogi serwis, czÄsto oddalony o kilkadziesi... ãã£ãšèŠã
Samsung washer very unstable moves while Operation. Dryer doesn't dry. After 4months. They do not stand behind their product. Still under warranty but claim its the instalation. Then come inst... ãã£ãšèŠã
UÅŒywam urzÄ dzenia Samsunga i jestem zadowolony ale promocja Samsunga jestem rozczarowany.Mam 65 lat i wypeÅnianie stron promocyjnych róŌnymi wiadomoÅciami muszÄ prosiÄ osoby trzecie.Zwrot 300zÅ za za... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SprzÄt AGD
Bardzo profesjonalna obsÅuga. BÅyskawiczna wysyÅka, w bezpiecznym opakowaniu. Towar najwyÅŒszej jakoÅci. Wszystko na najwyÅŒszym poziomie cena, dostawa, obsÅuga. Oby wszystkie sklepy tak dobrze funkcjonowaÅy! Bez ÅŒadnych zastrzeÅŒeÅ, polecam w 100% ten sklep.
#KupNapiszOpinieOtrzymajZwrot #PromocjaSamsungCashbackOdkryjÅwiÄta
NIE kupowaÄ omijaÄ szerokim Åukiem
NIE kupowaÄ omijaÄ szerokim Åukiem. Zamówione z montazem i ustawieniem na Åcianie.Na fakturze pisze jak byk a dostaÅem tylko tv panowie co przywiezli nic nie wiedza o montazu. Zamontowalem sobie sam.... ZrezygnowaÅem z drugiego zamówienia a pieniÄdzy od 4 tyg brak. Proszenie siÄ o swoje jest poprostu jest Nie na miejscu. Pkt które przysÅugujÄ
za zakupy po 4 tyg tez brak. 5 tydz wkoncu dodali pkt.Wymowki typu ze problemy technicze bardzo pasuja do oszustów. WiÄc jak ma wystawiÄ lepsza. PoniÅŒej jednej siÄ nie da a siÄ naleÅŒy jak nic. Nie polecam. MoÅŒe poprostu zle trafiÅem.
Po 20 dniach z pomocÄ
swojego banku zwrócili piniadze i dodali pkt. WiÄc zmieniam na 3pkt.
Wadliwe urzÄ dzenie, podejÅcie do konsumentów - tragedia
KupiÅam telefon Galaxy A55 na oficjalnej stronie producenta. Telefon od samego poczÄ
tku ma istotnÄ
wadÄ aparatu przedniego - czÅowiek wyglÄ
da na selfie jak pomaraÅczowy trup. Å»adna zmiana ustawieÅ nie pomaga. ZdjÄcia przeniesione na inne urzÄ
dzenie nadal wyglÄ
dajÄ
źle. UrzÄ
dzenie dwukrotnie trafiÅo do serwisu. Wady nie stwierdzono. Za drugim razem dowiedziaÅam siÄ, ÅŒe to nie wada, tylko cecha charakterystyczna urzÄ
dzenia. Idealna na Halloween, które jednak nie trwa przez caÅy rokð Samsung wiecznie mnie zbywa, proponuje ciÄ
gle te same "rozwiÄ
zania" problemu, które juÅŒ na poczÄ
tku nie pomagaÅy. Kolejny minus dla Samsunga za odsyÅanie do serwisu, jako podmiotu decyzyjnego w kwestii rozpatrzenia reklamacji, poniewaÅŒ serwis odsyÅa do Samsunga, Samsung do serwisu i tak w kóÅko. I tak siÄ bujam prawie dwa miesiÄ
ce.
WymieniÅam kilkaset wiadomoÅci z pracownikami tej firmy. Oto jedna z ich ostatnich odpowiedzi na mojÄ
opiniÄ o urzÄ
dzeniu: "Pani BoÅŒeno, dziÄkujemy za poÅwiÄcenie czasu na dodanie recenzji. Bardzo nam przykro z powodu opisywanych niedogodnoÅci. ByÄ moÅŒe jest to tylko kwestia ustawieÅ aparatu, dlatego zachÄcamy do kontaktu z naszymi konsultantami: [tu adres strony]. MoÅŒe Pani takÅŒe zÅoÅŒyÄ reklamacjÄ: [tu odnoÅnik do formularza], jeÅli nie zgadza siÄ Pani z decyzjÄ
serwisu. Zapewniamy takÅŒe, ÅŒe cenimy kaÅŒdÄ
uwagÄ naszych klientów".
To jest kpnina i nie wiadomo czy siÄ wÅciekaÄ, czy ÅmiaÄ... Wiele razy pisaÅam, ÅŒe zmiana ustawieÅ i filtrów, nie pomaga, raporty byÅy wysyÅane, reklamacje skÅadane, a z serwisu telefon odesÅano dwa razy, poniewaÅŒ wady podobno nie mað Ale i tak za kaÅŒdym razem dostajÄ tÄ samÄ
odpowiedź, jak wyŌej.
SprzÄt AGD - koszmar
Tak jak jestem wierny telefonom serii Galaxy z tej firmy, tak ostrzegam wszystkich przed sprzÄtem AGD. KupiliÅmy komplet do nowej kuchni: piekarnik, pÅyta indukcyjna, zmywarka, lodówka. Tylko lodówka chodzi bez zarzutu.
Przede wszystkim koszmarem w tych sprzÄtach (piekarnik, pÅyta indukcyjna i telewizory) jest czarny przycisk wÅÄ
czania na czarnym tle. Sztab inÅŒynierów Samsunga nie wpadÅ na to, ÅŒe aby wÅÄ
czyÄ taki sprzÄt bÄdzie konieczna latarka? Przeklinamy podczas kaÅŒdego wÅÄ
czania sprzÄtu.
Piekarnik: zaczÄ
Å strasznie haÅasowaÄ po krótkim czasie - okazaÅo siÄ, ÅŒe Åopatki wentylatora odksztaÅciÅy siÄ i zaczÄÅy haczyÄ o grzaÅkÄ. Kto wpadÅ na pomysÅ aby umieÅciÄ je tak blisko siebie??
Bardzo skomplikowane czyszczenie szyb. Aby umyÄ zacieki miÄdzy szybami (Dual Cook), instrukcja pokazuje, ÅŒe moÅŒna tam wcisnÄ
Ä patyczek ze ÅciereczkÄ
. Nie wiem czy komuÅ siÄ udaÅo zrobiÄ to tÄ
metodÄ
- to nie dziaÅa. Ostatecznie trzeba rozkrÄciÄ caÅe drzwiczki, co Åatwe nie jest.
PÅyta indukcyjna: co prawda dziaÅa, jednak nie da siÄ wyÅÄ
czyÄ raz skonfigurowanego Wi-fi. Nie mówi o tym instrukcja, w sieci mnóstwo ludzi pisze o tym problemie ale rozwiÄ
zania brak. SkonfigurowaÅem z ciekawoÅci dla testu, nie podejrzewajÄ
c ÅŒe nie da siÄ z tego wycofaÄ, wiÄc przycisk Wi-Fi Åwieci juÅŒ na staÅe niepotrzebnie ÅÄ
czÄ
c siÄ z routerem.
Zmywarka: obiecujÄ
ca funkcja waterwall miaÅa nie odpuÅciÄ brudnym naczyniom, okazaÅo siÄ jednak ÅŒe szpryca jest tak silna, ÅŒe przy nieszczÄÅliwym uÅoÅŒeniu naczyÅ nie wytrzymywaÅy tego uszczelki i mieliÅmy regularnÄ
powódź w kuchni. Serwis poddaÅ siÄ z tym tematem i ostatecznie oddaÅ kasÄ za zmywarkÄ.
NIGDY WIÄCEJ ZAKUPÃW W TEJ FIRMIE
NIGDY WIÄCEJ ZAKUPÃW W TEJ FIRMIE! DaÅem siÄ âkupiÄâ na szyld wielkiej marki. Zmywarka przyjechaÅa po trzech dniach od zamówienia. Po rozpakowaniu okazaÅo siÄ ÅŒe jest uszkodzona, ale panowie dostarczajÄ
cy nie zabierajÄ
i trzeba zgÅaszaÄ. Od razu zgÅosiÅem zaÅÄ
czajÄ
c dokumentacjÄ foto i protokóÅ. Po dwóch dniach i kilku telefonach dostaÅem info ÅŒe serwis przyjedzie zweryfikowaÄ czy sÄ
uszkodzenia i jakie (drzwi byÅy mocno pogiÄte tak, ÅŒe nawet w Årodku byÅy uszkodzenia, a obudowa z boku tak odksztaÅcona ÅŒe zmywarki nie daÅo siÄ wsunÄ
Ä pomiÄdzy meble). Po kolejnych 24h zadzwoniÅem do tego serwisu i kazaÅem siÄ pospieszyÄ. Przyjechali za kolejne 24h. ProtokóÅ, dokumentacja i goÅÄ przy mnie wysÅaÅ wszystko do sklepu. Po kolejnych 24h. zadzwoniÅem i usÅyszaÅem ÅŒe muszÄ
sprawdziÄ czy dostali dokumenty i ÅŒe ktoÅ siÄ zajmie sprawÄ
. Po 2 dniach info o wymianie. Przez dwa dni cisza i nagle rano mail ÅŒe tego samego dnia przyjadÄ
po zmywarkÄ. ByÅ to piÄ
tek nie koÅcu o 18:00 tel. od kierowców w sprawie odbioru. PoinformowaÅem ÅŒe nie byÅo info czy i jak mam spakowaÄ sprzÄt wiÄc bÄdzie nie spakowany. Panowie juÅŒ nie przyjechali i nie odebrali tel. Przez weekend spakowaÅem to dziadostwo i w poniedziaÅek rano mail, ÅŒe przyjadÄ
tego samego dnia. Zabrali grata. Jest czwartek, ÅŒadnej informacji, a nowa zmywarka ma przyjechaÄ jak stara trafi na magazyn centralny (chyba w Korei qwa!!). Zakup 15.10 dziÅ jest 31.10. a ja juÅŒ dwa tyg bez zmywarki. Intuicja podpowiadaÅa by skorzystaÄ z 14 dniowego prawa zwrotu, ale nie posÅuchaÅem. MogÅem kupiÄ w RTV Euro AGD lub w Media Markt, to kupiÅem w Samsung - sklepie dla idiotów! Never again!! Chyba skoÅczy siÄ w sÄ
dzie!!
EDIT!! DziÅ 04.11!! przyjechaÅa nowa, uszkodzona w podobny sposób! Tym razem nie pozwoliÅem jej zostawiÄ i panowie jÄ
zabrali. Ten sklep to jakiÅ skam! UWAÅ»AJCIE i nie dajcie siÄ nabraÄ na ÅadnÄ
stronkÄ!!
Seriwsy w Polsce maja w d....eâŠ
Seriwsy w Polsce maja w d....e klientów bo liczy siÄ krÄcenie lodów na naprwach swoich sprzÄtów.
A Oledy i zmywarki Samsunga to najwiÄkszy szit jaki wymyslila sobie ta firma wiÄcej nie kupiÄ. Zmywarka zepsuÅa sie 3 miesiÄ
ce po zakupie i 2 razy jÄ
naprawiali i dalej cieknie a tv Oled niby och i ach i co jakiÅ czas sam sie wyÅÄ
cza i wlacza a ekran miga. OczywiÅcie usterki nie da siÄ pokazaÄ jak akurat serwis podjedzie. Reklamacja odrzucona kilka razy. PoraÅŒka!!!
Unikajcie jak ognia tej firmy!!!!!
Przy dostawie lodówki,którÄ kupiÅam na Samsung.pl Panowie montaÅŒyÅci uszkodzili mi nowÄ szafÄ przy rozpakowywaniu lodówki. SkÅadaÅam reklamacjÄ, ale firma zadbano ma gÅÄboko gdzieÅ klienta. MontaÅŒyÅci siÄ nie przyznajÄ , bo siÄ bojÄ o wÅasnÄ dupÄ, a firma mi pisze, ÅŒe sÅowo przeciwko sÅowu, mimo ÅŒe przy montaÅŒu miaÅam 10 dorosÅych osób w domu, którzy caÅe zajÅcie widzieli. Panowie mi powiedzieli to sobie Pani zamaluje, sami wypeÅnili protokóŠi sobie poszli. Ta firma to oszuÅci, nie polecam. NaprawdÄ ludzie unikajcie jak ognia, bo przy dostawie sprzÄtu zdemolujÄ wam dom i wyposaÅŒenie i nie odpowiadajÄ za swoich pracowników. Brak profesjonalizmu. Unikajcie ich. Nie kupujcie w firmie Samsung jak ja, bo majÄ kontrakt podpisany z firmÄ Zadbano, która ma klienta gdzieÅ. Unikajcie jak ognia, to oszuÅci. Firma Samsung równieÅŒ zostawia klienta samego. Nie zaÅatwia sprawy, przysyÅajÄ goÅci, którzy demolujÄ mi nowÄ szafÄ i nikt za to odpowiadaÄ nie chce.ObsÅuga klienta fatalna. Gdyby firmie Samsung zaleÅŒaÅo na zadowoleniu klienta to wziÄliby odpowiedzialnoÅÄ za zniszczenia, których dokonali ludzie, których sami wysyÅajÄ do domów klientów. NaprawdÄ nie polecam. Kupujcie w kaÅŒdym innym sklepie, ale nie w tym. Jestem zaÅŒenowana zakupem, obsÅugÄ klienta, dostawÄ i montaÅŒem. Firma Samsung boi siÄ na tyle opinii, ÅŒe nie opublikowali mojej, a na Ceneo zablokowali moÅŒliwoÅÄ ocen. Dlatego ludzie sÄ robieni w balona, bo jak coÅ siÄ stanie firma Samsung nie odpowie za nic. Wszelkie reklamacje odrzucajÄ jak i opinie. Kup coÅ, my przeÅlemy kogoÅ kto wam zniszczy dom i nikt za to nie odpowie. To domena firmy Samsung. WybielajÄ siÄ, ÅŒe niby nie odpowiadajÄ za transport i montaÅŒ to po co ich klientom cisnÄ ? Dlaczego klient nie moÅŒe wybraÄ firmy, która dostarczy towar? ObsÅuga klienta fatalna, od poczÄ tku wszyscy kÅamiÄ , ÅŒe zaÅatwiÄ , a to tylko pic na wodÄ. Suma summarum czÅowiek potem pÅaci za to, ÅŒe zrobiÅ zakup na Samsung.pl a nie na Euro RTV. Media Expert czy Media Markt.
Szczerze nie radzÄ kupowaÄ w sklepieâŠ
Szczerze nie radzÄ kupowaÄ w sklepie samsung. ObsÅuga to jakiÅ drsmat. ZamówiÅem 98" telewizor. DotarÅ uszkodzony!!! Na zwrot kasy czekam juÅŒ prawie 2 miesiÄ
ce!!! SprawÄ skierowaÅem do Rzecznika i radcy prawnego, wysÅaÅem wezwanie przedsadowe i nadal cisza!
Inny zamówiony towar nie przychodni na czas!!! To jakiÅ absurd! Zero poszanowania klienta. Sprawa nadaje siÄ do mediów!!!
Samsung a raczej Shaisung
W nowym domu kupiliÅmy wszystkie sprzÄty Samsunga i byÅ to najwiekszy bÅÄ d. Wszystko siÄ zepsuÅo, chyba tylko pralka jedyna bez naprawy. WidzÄ c jaki to zÅom przedÅuÅŒyliÅmy gwarancje. Zmywarka juÅŒ 6 raz w naprawie... Nigdy wiÄcej agd samsung...
Samsung Phone S20+
Firstly I have bought Samsung products for a very long time and they have always been excellent and one time a problem..and it was sorted right away.SOOOO I deceided to replace my Apple phone to a Samsung..all very good and have been very pleased with it.Suddenly last week I had to scan something and I now have a pink line from the top to base..told by two companies including Samsung that happens sometimes when scanning!! It will cost $400 dollars to replace the screen. If this isnt a design fault I dont know what is. I will not use that product again if this is the answer.I am an older woman and treat my phone well.
Nie polecam tego producenta
Nie polecam tego producenta. Nie dba w ogóle o swoich klientów. Procedura gwarancyjna to kpina. Ponad miesiÄ c czekaÅam na odpowiedź producenta odnoÅnie reklamowanego sprzÄtu, który padÅ po roku uÅŒytkowania. Po telefonie do nich, okazaÅo siÄ, ÅŒe zgÅoszenie siÄ zawieruszyÅo i zapomnieli odpowiedzieÄ. Rzekomo w trybie pilnym miaÅa zostaÄ naprawiona usterka. Jednak nadal ze strony producenta cisza, bo zapomnieli ponowiÄ zgÅoszenie. Po wielu telefonach w koÅcu wysÅali czeÅÄ zamienna, jednak przez pomyÅkÄ inna. TakÅŒe przez kilka miesiÄcy sprzÄt wyÅÄ czony z uÅŒytkowania, a usterka do tej pory nie usuniÄta. PoraÅŒka.
Nie polecam kupowaÄ lodówek firmyâŠ
Nie polecam kupowaÄ lodówek firmy Samsung w tym internetowym sklepie ja kupiÅem i czekam na zamianÄ lub zwrot pieniÄdzy 2 miesiÄ ce jest to poraÅŒka jestem bez lodówki zabrali starÄ a nowa zepsuta od nowoÅci a sklep chce umyÄ rÄce bÄdÄ startowaÅ z prawnikiem do nich bo jest doÅÄ tego co sprzedajÄ firmÄ transportowÄ teÅŒ poraÅŒka przywoÅŒÄ kiedy chcÄ nie polecam Lodowek
Extremalnie dÅugi czas na otrzymanieâŠ
Extremalnie dÅugi czas na otrzymanie produktu kupionego w sklepie Samsung, obsÅuga klienta na czacie nie jest pomocna ! Nie polecam
1 gwiazdka to i tak za duÅŒo
1 gwiazdka to i tak za duÅŒo, niestety niÅŒej siÄ nie da.
Lodówka zamówiona w poniedziaÅek - dostawa miaÅa byÄ w ÅrodÄ, jednak przyjeÅŒdÅŒa dopiero w czwartek bo firma transportowa daÅa ciaÅa. Trudno zdarza siÄ. Lodówka przyjeÅŒdÅŒa z drobnym wgnieceniem na drzwiach - zgÅoszenie reklamacji -> tydzieÅ na rozpatrzenie, a ja dalej jestem tydzieÅ bez lodówki w domu. Å»enada to maÅo powiedziane.
KupiÅem telewizor OLED
KupiÅem telewizor OLED, który po 2 miesiÄ
cach zepsuÅ siÄ. Reklamuje do Samsunga, a oni proszÄ
o zgodÄ na zdalnego podÅÄ
czeniem. Technik pyta, co jest z telewizorem i mówiÄ, ÅŒe nie przeÅÄ
cza rozdzielczoÅÄ na auto i hz sÄ
zablokowane na 60. Robi reset fabryczny i mówi, ÅŒe juÅŒ powinno dziaÅaÄ. Kontaktuje siÄ jeszcze raz.
-Ja: przepraszam, mój telewizor nadal ma usterkÄ.
-Samsung: technik poÅÄ
czy siÄ jeszcze raz, zbada sytuacjÄ i zrobi resetting. 60hz to nie usterka, telewizja nie moÅŒe niÅŒsze hz.
-Ja: Cooo? WczeÅniej mi dziaÅaÅ i nawet na instrukcji pisze, ÅŒe ma zasiÄg od 23hz do 144hz. Nie chce resetting, proszÄ niech przyjedzie jakiÅ techink, sprawdzi telewizjÄ i jak to coÅ grubszego niech zabierze do naprawy.
-Samsung: jak pan siÄ nie zgodzi na zdalnego polonczenia
nie bÄdziemy mogli panu pomóc.
-Ja: Ok, ok. To niech zadzwoniÄ
po 18, bo pracuje.
-Samsung: Ok, jutro po 14 zadzwonimy.
-Ja: nie mogÄ
zwolniÄ siÄ z pracy, proszÄ o kontakt po 18.
-Samsung: za dwa dni zadzwoniÄ
do pana o 18.
-Ja: nikt nie dzwoniÅ, a czekaÅem caÅe popoÅudnie.
-Samsung: przepraszam za pomyÅkÄ, nasi technicy pracujÄ
do 17.
-Ja: nie bÄdÄ siÄ zwalniaÅ na telefonicznÄ
poradÄ. W takim razie proszÄ zadzwoniÄ w czsie przerwy, od 13 do 14:30.
-Samsung: za 3 dni poÅÄ
czymy siÄ z panem o 13:30.
-Ja (3 dni później): NIKT NIE DZWONIÅ!!!
-Samsung: przepraszamy, nasz technik byÅ zajÄty.
...I ja dalej próbuje siÄ kontaktowaÄ z serwisem. Koszmar.
ZgÅoszenia #181499243
Jedna wielka niekompetencja
Jedna wielka niekompetencja. Towar miaÅ zostaÄ dowieziony do mnie wczoraj, oczywiÅcie nie zostaÅ. Z samego rana firma spedycyjna poinformowaÅa mnie, ÅŒe towar zostaÅ przez samsunga zawrócony na magazyn, konsultanci Samsung wyjaÅniajÄ
co zaszÅo i tak w kóÅko. Zero wiÄ
ÅŒacych informacji.
Na dodatek jestem teraz wmieszany w wyjaÅnianie sytuacji miÄdzy spedycjÄ
, a sprzedajÄ
cym - firma Samsung nie wyÅle do mnie sprzÄtu do momentu wyjaÅnienia tej zagadki, poniewaÅŒ przypisany do mnie sprzÄt zostaÅ zawróÄony. Towar oczywiÅcie jest jeszcze dostÄpny w magazynie, ale nie wyÅlÄ
, bo nie. Kpina z klienta, ostatnie moje zakupy w tym pseudo sklepie i tu do rozwaÅŒenia czy odpuÅciÄ sobie ich produkty. Skoro nie radzÄ
sobie z prostÄ
realizacjÄ
zamówieÅ to jak liczyÄ na ich wsparcie z ewentualnych problemem z towarem??
Nie polecam, najpierw dajÄ x razy wiÄcej punktów rewards za zakup urzÄ dzeÅ, a nastÄpnie nie umieszczajÄ na stronie widocznego czasu ani nie informujÄ sms przed przepadniÄciem ww punktów co w moim przypadku poskutkowaÅo utratÄ 55 tyÅ punktów! O promocjach i kolejnych zakupach z moÅŒliwym pomnoÅŒeniem punktów informujÄ , ale o przepadniÄciu juÅŒ nie. Mój ostatni zakup w Samsung.
Nie potrafiÄ dostarczyÄ zamówienia, nie polecam!
23 maja zamówiÅem z oficjalnego sklepu Samsunga lodówkÄ i telewizor (termin dostawy 3-7 dni), dostawa umowiona na 28 maja. W okreÅlonym terminie kurier zadbano dostarczyÅ tylko telewizor. Termin dostawy lodowki przeÅoÅŒony beÅŒ ÅŒadnego wyraźnego powodu na 4 czerwca. CaÅy dzisiejszy dzieÅ (4 czerwca) zaplanowany pod dostawÄ lodówki, która miaÅa zostaÄ dostarczona o 11:30-15:30... kurier telefonu w ogóle nie odbieraÅ, a o 13:02 kolejna wiadomoÅÄ "Bardzo nam przykro, ale nie mogliÅmy dostarczyÄ przesyÅki pod wskazany adres". Kolejna dostawa zaplanowana na 10 czerwca. Czy to jakiÅ niesmaczny zart? Dwa tygodnie bez lodowki dzieki waszej niekompetencji (a kto wie czy dostawa nie zostanie odwolana po raz kolejny). JeÅli wasz kurier nie potrafi dostarczyÄ przesyÅki gabarytowej to moÅŒe po prostu trzeba zmieniÄ kuriera? Ja juÅŒ na pewno nigdy nic nie zamówie ze strony Samsunga, produkty Samsunga teÅŒ chyba sobie zresztÄ odpuszczÄ. Serdecznie nie polecam! Nr zamówienia: PL240523-94557221
W ramach gwarancji serwis SamsungâŠ
W ramach gwarancji serwis Samsung wymieniÅ w lodówce silnik na inny uÅŒywany, oczywiÅcie lodówka dziaÅa kilka godzin i przestaÅa dziaÅaÄ. Na kolejne zgÅoszenie po kilku dniach Samsung umywa rÄce i twierdzi, ÅŒe juÅŒ jest po gwarancji i nic nie mogÄ zrobiÄ. Absurd. 2 miesiÄ ce bez lodówki, sprawa zgÅoszona do prawnika. Zdecydowanie nie polecam.
NIGDY WIÄCEJ ZAKUPÃW BEZPOÅREDNIO ZE SKLEPU SAMSUNGA !!!
PO WYJÄCIU TV Z KARTONU OKAZAÅO SIÄ ZE POSIADA ON 30 CM RYSY NA TYLNEJ OBUDOWIE. SPRAWA OD RAZU ZOSTAÅA ZGÅOSZONA TELEFONICZNIE ORAZ WYSÅANE ZDJÄCIA / DODATKOWE ZDJÄCIA ZROBIÅO I PRZESÅAÅO 2 PANÃW, KTÃRZY DOSTARCZALI I MONTOWALI SPRZET. NASTÄPNIE SAMSUNG ZLECIÅ WIZYTÄ SERWISANTA, KTÃRY ZROBIÅ KOLEJNE ZDJÄCIA, POTWIERDZAJÄCE WYSTÄPOWANIE ZGÅASZANEJ WADY. OFICJALNÄ ODPOWIEDZIÄ SAMSUNG BYÅO STWIERDZENIE, Å»E TO DROBNY DEFEKT ESTETYCZNY - (2 RYSY O DÅUGI OK 30 CM). ISTOTNYM JEST TEÅ» FAKT, Å»E TV ZOSTAÅ SPAKOWANY W KARTON OD INNEGO MODELU, A PANOWIE KTÃRZY DOSTARCZALI SPRZÄT POWIEDZIELI, Å»E ODEBRALI GO ZE SKLEPU MEDIAMARKT A NIE Z MAGAZYNU PRODUCENTA, CO BY MOGÅO WSKAZYWAÄ, Å»E TV JEST Z EKSPOZYCJI. SAMSUNG OCZYWIÅCIE ZAPRZECZYÅ ORAZ ODMÃWIÅ DOSTARCZENIA INNEGO EGZEMPLARZA. PO MIESIÄCU PISANIA MAILI W SPRAWIE Z TEMPEM UDZIELANIA ODPOWIEDZI PRZEZ OBSÅUGÄ SAMSUNG ÅREDNIO RAZ NA TYDZIEÅ, ZOSTAÅA ZAMÃWIONA NOWA TYLNA OBUDOWA DO TV. Å»AÅOSNE PODEJÅCIE DO KLIENTA, SAMSUNG KOMPLETNIE NIE LICZY SIÄ Z JEGO ZADOWOLENIEM. ZAMIAST CIESZYÄ SIÄ Z ZAKUPU NOWEGO TV, TO CZÅOWIEK MUSI SIÄ UÅ»ERAÄ Z OBSÅUGÄ PRODUCENTA, ABY OTRZYMAÄ PRODUKT PEÅNOWARTOÅCIOWY, ZA KTÃRY ZAPÅACIÅ. PRODUCENT ZAMIAST NIEZWÅOCZNIE DOSTARCZYÄ EGZEMPLARZ, KÃTRY NIE POSIADA Å»ADNYCH WAD I NIE BUDZI Å»ADNYCH WÄTPLIWOÅCI, CO DO JEGO STANU POCHODZENIA, ZLECA WYMIANÄ CZÄÅCI W ÅWIEÅ»O ZAKUPIONYM TV. NIE JESTEM CZÅOWIEKIM, KTÃRY WYSTAWIA NEGATYWNE OPINIE, ALE W TYM PRZYPADKU TO JEST I TAK ZA MAÅO, Å»EBY OPISAÄ PODEJÅCIE PRODUCENTA DO KLIENTA. BYÅ TO MÃJ PIERWSZY I OSTATNI ZAKUP NA STRONIE SAMSUNG. RADZÄ WSZYSTKIM OMIJAÄ TEN SKLEP I DOKONYWAÄ ZAKUPÃW U OFICJALNYCH DYSTRYBUTORÃW, BO TAM ZDECYDOWANIE LEPIEJ TRAKTOWANY JEST KLIENT.