ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jestem bardzo zadowolony z pralki Whirlpool WAM762WBPL poniewaÅŒ speÅnia moje oczekiwania. Jest bardzo cicha , pranie jest zawsze czyste i pachnÄ ce . Usuwa najwiÄksze zabrudzenia . Dodatkowym plusem je... ãã£ãšèŠã
ZakupiÅam Piekarnik Whirpool model WOI4S8HM2SWA oraz pÅytÄ indukcyjnÄ WLS5360BF/W w promocji okrÄ gÅy zwrot ale tak jest skomplikowane dodanie opinii na stronie whirpoola ,ÅŒe 2 godziny straciÅam aÅŒ w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Odkryj bogatÄ ofertÄ urzÄ dzeÅ AGD marki Whirlpool i poczuj róŌnicÄ!
é£çµ¡å
1 Sierpnia 8, 02-134, Warszawa, ããŒã©ã³ã
- whirlpool.pl
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Pralka zepsuÅa siÄ co prawda poâŠ
Pralka zepsuÅa siÄ co prawda po gwarancji ale na silnik byÅo 10 lat po rejestracji produktu . ZgÅosiÅem usterkÄ i co ? ZadzwoniÅ serwisant i przez telefon zdiagnozowaÅ - moduÅ - 1000pln nie podlega gwarancji . Jasnowidz . Po kosultacji z rzecznikiem praw konsumenta zadzwoniÅem jeszcze raz to jakaÅ tÄpa baba zaczÄÅa mnie kultury uczyÄ przez telefon a jak jej powiedziaÅem ÅŒe nagrywam rozmowÄ to siÄ rozÅÄ czyÅa . TÄpa nawet nie wiedziaÅa jak sama przyznaÅa jest ktoÅ taki jak rzeczoznawca sÄ dowy . No nic generalnie chcÄ siÄ wykrÄciÄ bo wiedzÄ ze te silniki byÅy wadliwe . Wszystkim bÄdÄ tylko potwierdzaÅ ÅŒeby nie kupowali Whirpool-a .
Jestem bardzo rozczarowana jakoÅciÄ âŠ
Jestem bardzo rozczarowana jakoÅciÄ
pralki Whirlpool oraz podejÅciem firmy do klienta. Pierwsza pralka okazaÅa siÄ wadliwa i zostaÅa wymieniona na nowÄ
. Niestety druga pralka równieÅŒ ulegÅa awarii i ponownie sprawia te same problemy.
Zamiast czuÄ, ÅŒe producent chce rozwiÄ
zaÄ problem, mam wraÅŒenie, ÅŒe firma umywa rÄce od odpowiedzialnoÅci. CaÅa sprawa trwa bardzo dÅugo, a kolejne zgÅoszenia nie przynoszÄ
oczekiwanego rozwiÄ
zania. Po dwóch wadliwych urzÄ
dzeniach oczekiwaÅam profesjonalnego podejÅcia i definitywnego zakoÅczenia sprawy, a nie ciÄ
gÅych awarii i stresu.
Nie polecam. LiczyÅam na solidny sprzÄt i dobrÄ
obsÅugÄ posprzedaÅŒowÄ
, niestety bardzo siÄ zawiodÅam.
Witam kupiÅem pralkÄ whirpool wâŠ
Witam kupiÅem pralkÄ whirpool w mediaexpert i równo po dwóch latach siÄ zepsuÅa- ÅoÅŒysko na bÄbnie siÄ zatarÅo brak moÅŒliwoÅci wymiany/naprawy , zaufaÅem drugi raz po dwóch latach identyczna sytuacja. Moja opinia nie kupuj pralki Whirpool!
Zmywarka
Zakupiona nowa zmywarka Whirlpool WIO 3P33 PL od pierwszego dnia uÅŒytkowania sprawia problemy. Zmywarka zostaÅa ÅwieÅŒo zamontowana, od poczÄ
tku programy zatrzymuja siÄ podczas pracy.
Najbardziej absurdalna jest obsÅuga problemu. Po kontakcie z infoliniÄ
usÅyszaÅam, ÅŒe serwisant ma nawet do 14 dni na sam kontakt. Przy nowym sprzÄcie, który nie dziaÅa praktycznie od poczÄ
tku uŌytkowania, oczekiwanie dwóch tygodni na sam telefon od serwisu jest po prostu chore.
KupujÄ
c nowy sprzÄt za niemaÅe pieniÄ
dze oczekuje siÄ, ÅŒe bÄdzie dziaÅaÅ od poczÄ
tku, a nie wielogodzinnej diagnostyki, resetowania i walki ze sprzÄtem pierwszego dnia po montaÅŒu. Bardzo rozczarowujÄ
ce doÅwiadczenie.
Tragedia !!!!
Tragedia !!!!! Zmywarka dziaÅaÅa 3 tyg po zgÅoszeniu awarii dostaÅam informacjÄ ÅŒe muszÄ poczekaÄ aÅŒ pan technik wpisze mnie do zeszytu i klienci sÄ obsÅugiwani indywidualnie !!!! Pani która odebraÅa telefon jest chamska i opryskliwa, rozÅÄ czyÅa siÄ w trakcie rozmowy. NIGDY WIÄCEJ TEJ FIRMY !!!!
ZakupiÅam pralkÄ Whirlpool w sierpniuâŠ
ZakupiÅam pralkÄ Whirlpool w sierpniu 2024 , tydzieÅ temu zalaÅo mi ÅazienkÄ ,zgÅosiÅam awariÄ przyjechaÅ pan i stwierdziÅ ÅŒe w bÄbnie w plastiku jest dziurka , zostawiÅ rozkrÄcona i kazaÅ czekaÄ co mu z góry nakaÅŒÄ ale zapowiedziaÅ ÅŒe oni bÄbna nie wymieniajÄ bo on nie jest objÄty gwarancjÄ , po dwóch dniach zadzwoniÅam na firmÄ spytaÄ co dalej topami powiedziaÅa ÅŒe nie naprawia bo to nie ich wina , wiÄc ja siÄ pytam na co ta gwarancja i robienie z ludzi baranów,nigdy wiÄcej cej firmy ,NIE POLECAM
BylejakoÅÄ na codzieÅ
Witam, kupiÅam piekarnik bardzo znanej firmy Whirlpool. DziaÅaÅ 3 lata!!! Super! Podobnie siÄ miaÅa z piekarnikiem firmy Amica. Jak chciaÅam naprawiÄ AmicÄ to wydaÅam ok 900 zÅ na 2 miesiÄ ce i znowu siÄ popsuÅa, wiÄc kupiÅam nowy Whirlpool bo moÅŒe lepsza firma! To jest ÅŒenujÄ ce, co za szmelc jest produkowany. Te faÅszywe hasÅa i wielka "Åciema" o ochronie Årodowiska, planeta Ziemia " pÅonie". I bÄdzie pÅonÄÅa jak takie badziewie jest produkowane. Ile razy w ÅŒyciu trzeba kupiÄ sprzÄt? PralkÄ z polskiej firmy Polar miaÅam 27 lat!!! Ale to juÅŒ historia! Nie mam juÅŒ siÅy i zastanawiam siÄ czy istnieje jeszcze w tym nowoczesnym, rozwiniÄtym gospodarczo Åwiecie jakaÅ solidana firma? Obawiam siÄ. Jestem rozczarowana i obiecujÄ, ÅŒe dopóki ÅŒyjÄ bÄdÄ ÅwiadczyÅa o bylejakoÅci tych firm. Na faceboku, na wszystkich moÅŒliwych forach.
zmywarki nie nadaja sie do zmywaniaâŠ
zmywarki nie nadaja sie do zmywania ,serwis uwaza ze powinno sie klasc czyste talerze i garnki bo wszelkie zabrudzenia tÅuszcze szkodzÄ elektronicznej pompie ,po 4 miesiacach koniec zmywania w zmywarce
Pralka jest super bardzo cicha duÅŒoâŠ
Pralka jest super bardzo cicha duÅŒo programów jestem bardzo zadowolona#PeÅnaKorzyÅÄ #Dobry wybór. MiÅe zaskoczenie.
Jestem w szoku...
Jestem w szoku.... kupiÅam piekarnik oraz pÅytÄ indukcyjnÄ
Whirlpool i po rozpakowaniu okazaÅo siÄ ÅŒe w urzÄ
dzeniach nie ma wtyczek... brak sÅów...
To tak jakbym zakupiÅa auto bez kóÅ...
Pralka jest super bardzo cicha duÅŒoâŠ
Bardzo dobra i przede wszystkim cichaâŠ
Bardzo dobra i przede wszystkim cicha pralka POLECAM
PRALKA
PRALKA - kupiona dwa tygodnie temu. Testowana ok 6 razy. Pralka TDLRB 6252BS EU/N Type: DT 355 (6kg) testowana pÅynem do prania i kapsuÅkami. Prania wstÄpnego nie da siÄ zrobiÄ bo od razu po zamkniÄciu pÅyny z komory 1 i 2 wylewajÄ siÄ na bÄben. No chyba, ÅŒe proszek ale wtedy wybielacz leje siÄ od razu z proszkiem. Pranie jest nie doprane. Prawdopodobnie bierze za maÅo wody. Temperatura (50% nastawne) i wciÄ ÅŒ nie doprane. Źle pÅucze. Prawdopodobnie bierze za maÅo wody (jakaÅ ekologia czy co?). Po wyjÄciu mocny zapach deterdentów. Serweis nic tu nie pomoÅŒe, bo pralka jest nowa. Szmelc, kicha, oszczÄdzanie na materiaÅach (produkcja) i wodzie kosztem prania. WÄ tpliwy pomiar temperatury wody (jest jakieÅ 15%C mniej) Brak moÅŒliwoÅci zwrotu. Przykre to. (cena 1690)
#PeÅnaKorzyÅÄ
#PeÅnaKorzyÅÄ
Pralka super wczeÅniej miaÅem teÅŒ z tej firmy sÅuÅŒyÅa 20 lat dalej by praÅa ale nie byÅo w niej krótkiego programu ale byÅa super polecam
bardzo fajna pralka
bardzo fajna pralka, mam opcjÄ "szybkie pranie"- peÅne cykl (zaleÅŒy od temperatury i stopnia wirowania)- tylko godzina przy 60stopniach i wirowaniu 1200. PiÄknie wyglÄ da.
KupiÅam zmywarkÄ whirlpool 6 zmysÅ WFCâŠ
KupiÅam zmywarkÄ whirlpool 6 zmysÅ WFC 3c26 PF X 19.02. 2026r w sklepie euro agd przez internet. Nawet doba nie minÄÅa i zgÅosiÅam. ChciaÅam oddaÄ mam prawo 14 dni nie minÄÅo. Nie mogÄ bo podÅÄ czona juÅŒ zostaÅa. To jak klient ma sprawdziÄ pytam siÄ?. Dobra skÅadam reklamacjÄ. Za pierwszym razem serwisant przyjechaÅ w nastÄpnym tyg. Po godzinie czasu naprawy uznaÅ ze nie da rady i zmywarki nie da siÄ naprawiÄ i bym walczyÅa o nowa zmywarkÄ. Podpisany protokóŠa okazaÅo siÄ, ÅŒe serwisant napisaÅ ÅŒe nie da siÄ naprawiÄ i wymiana na nowÄ plus do tego ÅŒe nie zgadzam siÄ na dalszÄ na prawe sprzÄtu. WHIRLPOOL jednak uparÅ siÄ ÅŒe czÄÅÄ jest naprawialna i da radÄ naprawiÄ. SkÅadam druga reklamacjÄ 25.02.26r Znowu serwisant ma przyjÅÄ ten sam i do tej pory nie przyszedÅ a mamy 9.03.2026r Codzirnnie dzwoniÄ na infoliniÄ Whirlpoola i ta sama gadka. Czyli dzwoniÄ do serwisanta on nie odbiera. PiszÄ do koordynatora meila cisza. Pytam siÄ czy tak siÄ postÄpuje z klientami?!!! Kiedy Åaskawie coÅ zrobicie??? MiesiÄ c mija prawie od zakupu nowego sprzÄtu a on nie dziaÅa od poczÄ tku Whirlpool proszÄ szybciej coÅ z tym zrobiÄ a najlepiej nowa zmywarkÄ bez awari!!!! I trzeba bÄdzie iÅÄ do rzecznika praw konsumenta.
Godna polecenia
Pralka speÅnia swojÄ rolÄ. To nie pierwszy sprzÄt z Whirpoola i gorÄ co polecam.
#PeÅnaKorzyÅÄ.
PRALKA WHIRLPOOL WAM 99WBBPL
PRALKA WHIRLPOOL WAM 99WBBPL
Pralka WHIRLPOOL wam 99wbbpl bardzo funkcjonalna z duÅŒÄ
iloÅciÄ
opcji prania do wyboru duÅŒÄ
ÅadownoÅÄ bo aÅŒ 9kg. Jestem zadowolona z zakupu pralka speÅnia moje oczekiwania. Bardzo polecam
Pralka speÅnia swoje zadania .
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã