Er wordt snel geleverd, product is goed verpakt. Zwammen groeien goed en dat is bijzonder om te zien. Alleen de handleiding zou iets uitgebreider mogen; er zijn nog steeds logische vragen te bedenken... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ok, de verzendkosten vanuit België waren prijzig, om dit te compenseren kreeg ik zonder vragen een gratis portie erbij. Het chatten via de site was bijzonder hulpzaam en verliep heel vlot.
Graag wilde ik een wat eikenhouten stammetjes enten met verschillende eetbare paddestoelen, maar ik had hier nog een aantal vragen over. Sam nam ruim de tijd en moeite om me te helpen in dit idee, zod... ãã£ãšèŠã
Snelle levering en advies per mail. Het eindresultaat weten we natuurlijk pas als de zwammen wel of niet gaan groeienâŠ..
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Samzwam delen we onze passie voor het thuis kweken van eetbare paddenstoelen. We maken het je makkelijk: met onze kweeksets en producten kun je eenvoudig zelf aan de slag. Zo ontdek je hoe leuk het is om je eigen paddenstoelen te laten groeien. Vers, lokaal en duurzaam.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle verzending en behulpzaam
Een aanrader
Prima bedrijf. Erg behulpzaam en sam staat altijd klaar om je van advies te voorzien. Echt een aanrader.
Goeie service!
Mijn pruikzwam is nog aan het groeien maar ik wil alvast de complimenten geven voor de goeie levering en de service die geboden wordt. Heel fijn dat je bij eventuele zorgen vragen kunt stellen. En nu nog even afwachten tot ik kan oogsten, leuk om het proces te zien, ben heel benieuwd!
Een hele mooie samenwerking
Een hele mooie samenwerking, heel eerlijk en perfect uitgelegd hoe te werk te gaan. Ik ga er zekers nog bestellen.
Super
Super! Ik kon al mijn vragen stellen aan Sam en ook het delen van mijn ervaring met de kweek was leuk. De producten worden heel snel verzonden en zijn van hoge kwaliteit. Ik kan ze 100% aanbevelen.
Goed en behulpzaam
Snelle levering, goede producten en goede communicatie.
Bij een probleem kregen we snel een behulpzame reactie, in dit geval zelfs op zondag.
Was er snel en duidelijke uitleg overâŠ
Was er snel en duidelijke uitleg over hoe je de dingen moest aanpakken voor de boomstam nú maar wachten tot mijn eten gaat groeien zodat ik ze kan gaan bakken of frituren MMmmkan niet wachten tot ik ze kan snijden.
ZwamtastischâŠ
Snelle service en goed en persoonlijk advies .. fijne communicatie en niet onbelangrijk .. prachtige producten
Keurig en snel antwoord terug geven enâŠ
Keurig en snel antwoord terug geven en alles er aan doen voor de klant.
Ik kreeg zelfs een extra cadeautje heel leuk.
Goeie klantenservice
Vragen over producten werden via de chat op de website snel beantwoord. Op verzoek werd er een xl kweekset voor mij gemaakt die niet tussen het assortiment stond.
Broed dat geleverd is, is actief en oogt gezond.
Jullie de moeite genomen om hetâŠ
Jullie de moeite genomen om het ontbrekende huisnummer op te zoeken en me ook nog uitgebreid geïnformeerd hoe ik mijn zwam moet verzorgen. Die begint al te groeien.
Top product. Ze groeien als kool
Snelle levering en goed product. Er komt heel veel zwam vanaf. 3 cycles zelfs.
Zwammen zonder gezwam.
Goede producten, en snel geleverd.
Handleiding automatisch in de mail, en de zwammen groeien erg goed.
Snelle levering , met een duidelijke uitleg hoe omgegaan met de sporen .
Goed doorgroeid mycelium en goede service!
De producten zien er goed doorgroeid uit. En fijn dat je tussendoor nog vragen kan stellen. Er wordt altijd geantwoord. Verwacht dat in de nabije toekomst het zelf dit soort paddestoelen kweken steeds meer gedaan zal worden. Want is goed voor het milieu en onszelf. Kan Samzwam aanbevelen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ