Da jeg handlet for fÞrste gang i Sana Bona jeg kunne ikke tenke meg at jeg kan fÃ¥ kontakt med sÃ¥ flott og hyggelige folk. Det fines ikke et problem som vi kunne ikke lÞse, Det er definitivt en nettbu... ãã£ãšèŠã
Jeg bruger CBDa Raw Hampe Juice kapsler til at forhindre at jeg dÞr af MenoPause styrtblÞdninger . Disse Moder Naturs Plante Power kapsler har decideret reddet mit liv. (Var lige ved at blÞde ihjel i... ãã£ãšèŠã
Fremragende produkter, god virkning, stabil kvalitet gennem ca. 10 Ã¥r. Raw Juice kapslerne er klassikere. Den nye shampoo er ogsÃ¥ virkelig god, isÊr hvis man har fÃ¥et meget sol, virker den beroligende... ãã£ãšèŠã
Har endnu engang benyttet dette site og er i den grad tilfreds med produkterne. Dog, som også pointeret sidst, kan der arbejdes med formidling ved ordre afsendelse. Men super produkter.
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fremragende produkter og en lige sÃ¥âŠ
Fremragende produkter og en lige sÃ¥ fremragende god service ðâðð¹
Mvh Gertrud

Rigtig gode produkter
Rigtig gode produkter! Kan klart anbefale SanaNordic

Hurtig ekspedition og godâŠ
Hurtig ekspedition og god beskrivelse/vejledning.

Hjemmesiderne er forståelige
Hjemmesiderne er forståelige, og de bestilte varer kommer prompte. Jeg kan derfor kun give Sana Nordic mine allerbedste anbefalinger.

Har kÞbt CBDa dråber
Har kÞbt CBDa dråber. Er ed at afprÞve det nu.

Veldig god kundeservice
Veldig god kundeservice. Svarer raskt på spÞrsmål man lurer på. Varen kom fort i posten. Veldig bra.

Super
Super. KÞbte min vare online fredag eftermiddag. Tirsdag morgen var den ved udleveringsstedet. Og det midt i decembertravlheden.

Sana Nord ããã®åç
Kosttilskud og hudpleje af hÞjeste kvalitet
Jeg har brugt SanaNordics kosttilskud og hudpleje i over et år, og jeg kan ikke se mig selv bruge andet. Olierne, juicepulveret, Face + Body Wash, Shampoo og Multi Balm er alle produkter, jeg bruger dagligt, og jeg elsker dem. Det er virkelig kvalitetsprodukter og helt naturlige.

Sana Nord ããã®åç
Hurtig nem levering samt kvaliteten erâŠ
Hurtig nem levering samt kvaliteten er general hÞj.

Hurtig levering
Hurtig levering, selv i juletiden. Neutral indpakning men fedt med logo på papir,og på tapen på pakken så man kan se den ikke har vÊret åbnet og gentapet.
Super bÊredygtig og fedt de giver produkter vÊk, som er ved sidste dato. GlÊder mig til at teste dem. Skal klart kÞbe der igen