Lees ALLE reviews hieronder: het bedrijf achter Sanidigest blijkt "Sanylab", Hoevenseweg, 41 in 4877 LA Etten-Leur (Nederland) te zijn, maar op Google Straatview is de naam ervan vanop straat nergens... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
I've had great results with SanaDigest for my digestion and GERD issues. It started working almost immediately, though I felt a bit groggy at first. By day three, my energy was up and my pain was gone... ãã£ãšèŠã
Sinterklaas bestaat niet. Dr. Oetker ook niet, maar z'n - niet te knagen- pizza's wel. Dr. Barrios (hoe verzin je 't) bestaat ook niet. Het grietje loopt allang weer elders op een catwalk mensen te ve... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Oplichters
Besteld, ziek zieker ziek geworden, geen geld terug. Grote oplichters
Had 6 potten besteld
Had 6 potten besteld,
Blijkt dat ik er niet tegen kan, niet goed voor mijn lijf.
Binnen maand geprobeerd contact op te nemen, mailtje gedaan, maar nee hoor, je hoort er niks meer van, gewoon waardeloos, pure oplichting meer kan ik er niet van maken.
Ik ga er niet eens aan beginnen
Ik ga er niet eens aan beginnen, want als je professioneel en geloofwaardig wilt overkomen, verwar inuline dan niet met insuline, het woord, dat opgeschreven werd, tijdens dit amateuristische betoog.
Volgens mij werkt een gezonde leefstijl het best..
Beste mensen trap hier niet....
Beste mensen trap hier niet in ook het filmpje die vrouw zogenaamde dokters je ziet aan haar kop dat ze een geld wolf is die man die zogenaamd eerst dik was en nu slank is een heel andere persoon ook zijn gezicht je ziet dat hij de oprichter is van dit hele zooitje geld wolf dikke auto's rijden prachtig huis wonen van u centen en de mensen die vijf sterren achterlaten horen bij dit bedrijf laat je niet in de maling nemen het is allemaal nep geef je geld uit aan gezonde voeding niet aan pillen of rotzooi en nep figuren zoals dit je zou ze van het internet aftrappen die misselijke figuren u bent gewaarschuwd.
Sanadigest. Belachelijk duur product
Belachelijk duur product. In de video beweren ze dat inuline het wondermiddel is. Koop gewoon een pot inuline, super goedkoop en neem dagelijks een theelepeltje. En voor de rest gewoon gezond eten. Elke dag voldoende groenten!
Oplichterij
Ik schrijf zelden reviews maar dit vind ik echt oplichterij. Het werkt bij mij niet. Dat kan natuurlijk maar als ik dat vervolgens aangeef, dan houden ze zich niet aan de belofte om geld terug te storten. Je krijgt ÃŒberhaupt geen reactie.
Ik heb 5 operaties gehad in 4 jaar
Ik heb 5 operaties gehad in 4 jaar. Min maag was een puinhoop na alle medicijnen die ik had gekregen. Ik heb sanadigest 6 maanden geprobeerd. En nu kan ik eten als een normaal mens. Sla, fruit etc..!!!! Het heeft me gered !!!!
WAARDELOOS Heb 3 potjes besteld na hetâŠ
WAARDELOOS Heb 3 potjes besteld na het helemaal afkijken van de erg lange film maar heb totaal geen resultaat. Ze beloven dat je dan je geld terug krijgt maar ik heb nog steeds geen antwoord gekregen op mijn bericht en ook geen geld terug.
Je ne sais pas si câest un produit quiâŠ
Je ne sais pas si câest un produit qui marche pour tout le monde mais pour ma part jâen suis trÚs satisfait !
Je vois quâil y a pas mal de commentaires négatifs et à vrai dire je ne suis pas étonné⊠si vous souffrez vraiment de problÚmes digestifs alors vous pouvez prendre ce produit sanadigest les yeux fermé⊠si non, et que vous nâavez pas de réel problÚme alors le produit ne vous fera rien!
Niet aan beginnen.
Heb 2 potten besteld, krijgt totaal geen info over het verzenden van product maar idd ook niet over dat je betaald hebt. Heb direct gemaild dat ik de bestelling annuleerde, totaal geen reactie, ook je geld niet terug. Waardeloos, niet aan beginnenð¡
Advertentie gezien
Advertentie gezien. Reviews gelezen. Voor- en tegenstanders heb je altijd. Ieder zijn eigen voorkeur. De reactie van je lichaam op een product kan voor een ieder anders zijn. Bij mij was geen enkele reactie waarneembaar. Heb ik dan tekort gebruikt van het product? Oordeel zelf. Heb 9 potjes van 30 capsules volgens voorschrift gebruikt. Resultaat 0 , zero. Nog meer gebruiken? Dacht het niet. Misschien helpt het bij een ander beter. Gebruik nu iets dat wel goed op mijn darmwerking helpt. Ga niets adviseren, ken uw lichaam niet.
Niet doen
Niet doen, het is duur en levert uiteindelijk niets op. Ga meer bewegen en gezonder eten.
SanaDigest ik gebruik het nu een maandâŠ
SanaDigest ik gebruik het nu een maand voor mij is het wonderspul mijnschildklier werkt niet goed dus gebruik ik hormoon tabletten maar je gewicht neemt toe ook zelfs met zwaar dieet maar blijf nu stabiel met SanaDigest en bijkomstigheid door dit product veel ja veel meer energie voor mij een goed product maar wel prijzig.
in vergelijking met andere opmerkingenâŠ
in vergelijking met andere opmerkingen is de mijne nogal positief. Ik had 3 Sanadigest en nog een Sanaliver-product voor mijn zus besteld. Sanadigest werkte heel goed voor mij, sanaliver werkte minder goed voor mijn zus. We hebben het teruggestuurd naar het bedrijf en kregen het geld terug. We betaalden alleen de verzendkosten :/
Saba digest geprobeerd
Saba digest geprobeerd, maar het hielp helemaal niks.
De garantie dat je alles mag retourneren binnen 90 dagen, zonder vragen zelfs, is ook NIET waar.
Ik heb 2 x n mail geschreven maar ze reageren totaal niet.
DUS NIET KOPEN, is overigens nog HEEL DUUR.
Elly Dokman
ervaring met het produkt sanadigest van Sanalyslab
heb 5 maanden Sanadigest gebruikt.Heb al langere tijd van mijn darmen.Er gebeurde niets. Viel ook niet af.
Kort na dit gebruik faeces onderzoek laten doen, bleek ik nog steeds een tekort aan goede darmbacterien te hebben.
Amateuristische firma
Toen ik Sanadigest bestelde bij Sanalyslab n.a.v. een video op internet kreeg ik geen enkele bevestiging van mijn bestelling of betaling. Ook van de verzending, track&trace code, verwachte leveringsdatum... geen enkele mail. Opeens was mijn bestelling daar (gelukkig!) maar moest er iets verkeerds gegaan zijn met de verzending had ik geen enkel bewijs... maar was mijn rekening waarschijnlijk wel gecrediteerd... Heel amateuristisch... of de medicijnen werken, kan ik nu nog niet zeggen...
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ