Jeg stod og manglede nogle reservedele til en havetraktor. Jeg ringede til Sandbysmeden og fik vejledning og bestilt varerne, som kom hurtigt. Alt godt
Manglede reservedele til min stanghÊkkeklipper. For det fÞrste har de splittegninger pÃ¥ modellerne for det andet er der meget kort responstid. En ting havde de ikke pÃ¥ lager, sÃ¥ jeg skrev og spurgte o... ãã£ãšèŠã
Jeg vil bare lige bruge et Þjeblik pÃ¥ at rose jeres kundeservice! Jeg havde modtaget et repsÊt til en kaburator som var af for dÃ¥rlig kvalitet. Da jeg informerede kundeservice om dette blev det med... ãã£ãšèŠã
Bestilte et forkert batteri her til aften. Automatikken gjorde at det blev sendt hurtigere end jeg kunne nÃ¥ at omstÞde. Jeg bestilte et nyt. Inden for 10 minutter fik jeg besked pÃ¥ at de nu havde send... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en fysisk butik med et kÊmpe lager og udstilling af varer inden for have, park & landbrug Centralt beliggende mellem Ringsted, NÊstved & GlumsÞ Med utrolig hÞj service og kendskab omkring vores produkter
SusÃ¥ Landevej 130, 4171, GlumsÞ, ãã³ããŒã¯
- +4557643154
- info@sandbysmeden.dk
- sandbysmeden.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Fornuftig pris samt hurtig levering.
Utroligt hurtigt service super superâŠ
Utroligt hurtigt service super super alt I top her ***** herfra
Det gik hurtigt
Min pakke blev stjålet i pakkeshop
Min pakke blev stjålet i pakkeshop. Der gik kun få timer efter tyveriet Så blev jeg ringet på af Sandby Smedie de var ved at sende en ny. Super god service
Godt overblik på hjemmesiden
Godt overblik på hjemmesiden. Tilfredsstillende levering
Super hurtig ekspedition.
God oversigt og bestillingsmulighed pÃ¥âŠ
God oversigt og bestillingsmulighed på hjemmesiden.
Hurtig ekspedition.
Fik hvad jeg bestilte og det gik hurtigt
En positiv oplevelse
Ringede til jer og fik hjÊlp til reservedelsnummer så jeg kunne bestille det jeg skulle bruge - ingen ventetid ved telefonopkald - bestilde reservedelene og dagen efter blev de leveret - en fornÞjelse at handle med jer.
Behagelig betjening
Behagelig betjening, med bestilling og hurtigt klar til afhentning
Super hurtig levering ððð