レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hamrende billigt - langt ned til nr to. En aftale er en aftale og leveringen skete inden for de oplyste fire dage. Manden i telefonen er virkelig imødekommende, og jeg sparede 1000 kr i forhold til... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nok Danmarks billigste fyringsolie nem at bestille og kom ind for de lovet dage god service fra Chauffør der lige ringe /SMS da han bliver i tvivl om det var den rektig tank han have fundet... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Endnu engang løb jeg tør for olie, dagen før sønnikes dimission - Endnu en gang, redder Netolie/Bjørn dagen. En kæmpe tak og stor ros for den uvurderlige hjælp. Det er kundeservice i verdensklasse.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det er en voldsom udskrivning, at få fyldt olietanken op, men det skal NetOlie ikke klandres for. Jeg sparede tværtimod over 1.000 kr. ved at bestille olien fra Netolie, frem for det sted hvor jeg ti... もっと見る

企業情報

1. 暖房用灯油の提供業者
  2. ディーゼル燃料提供業者
  3. ボイラー・暖房サービス

当該企業による記述

NetOlie er din erfarne og pålidelige leverandør af fyringsolie af høj kvalitet til lav pris. Med over 30 års erfaring inden for levering af fyringsolie til hele Danmark, er din olielevering i trygge hænder hos NetOlie. Vi har gjort det nemt og hurtigt at bestille fyringsolie online. Og vi sikrer problemfri og hurtig levering gennem vores erfarne netværk af tankbiler og dygtige chauffører i hele Danmark. Har du særlige ønsker eller spørgsmål til din bestilling og levering, kan du nemt kontakte os. NetOlie er klar til at hjælpe. NetOlie garanterer, at du får billig fyringsolie. Ved køb i dag tilbyder vi endda en ekstra velkomstrabat på 100 kr. Vi har fingeren på fyringsoliepulsen, og sikrer derfor altid den bedste pris ved løbende at justere vores priser i takt med markedets prisudvikling. Bestilling er nemt og hurtigt, og vores gratis levering ved køb over 700 liter når ud til hele Danmark inden for 1-4 hverdage. Så bliver det ikke nemmere!

4.7

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Meget konkurrencedygtig pris.

Meget konkurrencedygtig pris på levering af olie.
Nemt at komme i kontakt med informativ medarbejder. Levering som aftalt trods smalle tilkørselsforhold.

2025年11月14日

Hej Niels,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af NetOlie. Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med vores priser og kundeservice samt den gnidningsfrie levering af fyringsolie.

Vi står klar til at hjælpe dig igen, næste gang du har brug for at få fyringsolie på tanken.

Med varme hilser NetOlie.dk / Karina

God hurtig levering

2025年10月8日

Hej 12jeff,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af NetOlie. Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med vores hurtige og gnidningsfrie levering af fyringsolie.

Alt ok

Villig til at ringe først, men kan ikke love leveringsdag

2025年10月6日

Hej Jens,
Tusind tak for din fine anmeldelse af NetOlie. Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med vores priser og kundeservice samt den gnidningsfrie levering af fyringsolie.

Servicemindede følger op på ordren

Servicemindede følger op på ordren
En god oplevelse at føle sig gode hænder. Selve tankningen - med lang slange - var professionel hele vejen.

2025年10月1日

Hej Allan,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af NetOlie. Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med vores kundeservice samt professionelle og gnidningsfrie levering af fyringsolie.

Nem og hurtig levering

Nem og hurtig levering

2025年9月30日

Hej Henrik,
Tusind tak for din fine anmeldelse af NetOlie. Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med vores service samt den hurtige og gnidningsfrie levering af fyringsolie.

5つ星のうち5の評価

Meget tilfreds med at handle med…

Meget tilfreds med at handle med berolige. Samtidig er jeg også tilfreds med den hurtige levering

2025年9月26日

Hej Kirsten,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af NetOlie. Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med kundeservice samt den hurtige og gnidningsfrie levering af fyringsolie.

Rigtig god oplevelse

2025年8月7日

Hej Erling,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af NetOlie.

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med leveringen af fyringsolie gennem NetOlie.

NetOlie.dk / Bjørn

Fantastisk service

Nemt og hurtigt med at par klik på tasterne og at man ikke behøver at være hjemme ved levering.

2025年8月6日

Hej Dorthe,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af NetOlie.

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med, hvor nemt og hurtigt det er at bestille – samt den gnidningsfrie levering af fyringsolie.

NetOlie.dk / Bjørn

5つ星のうち5の評価

Rigtig god priser og meget hurtigt…

Rigtig god priser og meget hurtigt levering

2025年7月17日

Hej Gabriela,
Tusind tak for din fine anmeldelse af NetOlie.

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med både vores priser samt hurtige, gnidningsfrie levering af fyringsolie.

Vi står klar til at hjælpe dig igen, næste gang du har brug for at få fyldt tanken op.

5つ星のうち5の評価

Hurtig og effektiv levering.

2025年7月8日

Hej Carsten,
Tusind tak for din fine anmeldelse af NetOlie.

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med både vores service og den hurtige, gnidningsfrie levering af fyringsolie.

Mine største anbefalinger

Det er kundeservice i verdensklasse. Hver en stjerne er velfortjent ⭐⭐⭐⭐⭐

2025年6月25日

Hej Marianne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af NetOlie.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse af vores kundeservice, og at vi kunne hjælpe med hurtig levering til fejring af sønnikes store dag.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen, når det er tid til at handle fyringsolie.

Klar anbefaling herfra

Det var lynhurtig kommunikation om tankens placering, leveringen kommunikation som aftalt og det var rigtig billigt. Jeg handler her igen.

2025年6月13日

Hej Jan,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af NetOlie.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service, hurtige og problemfrie levering af fyringsolie samt gode pris.

Hurtig levering :)

2025年5月6日

Hej Henrik,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af NetOlie.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores hurtige og problemfrie levering af fyringsolie.

Kom som aftalt

God service!

2025年3月24日

Hej Kenni,

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og god pris med…

Hurtig levering og god pris med loyalitets rabat 👍

2025年3月19日

Hej Poul,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af NetOlie.
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores hurtige og problemfrie levering af fyringsolie samt gode pris.

Hos NetOlie stræber vi netop efter at give vores kunder den bedst mulige service, og vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang.

2025年3月20日

Hej Roland,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af NetOlie.

Hos NetOlie stræber vi netop efter at give vores kunder den bedst mulige service til billig pris, og vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang.

5つ星のうち5の評価

Bedste priser, super hurtig levering.

Jeg kan helt sikkert anbefale dem! Superhurtig levering – jeg bestilte fyringsolie kl. 19 om aftenen, og det blev leveret allerede næste dag med gratis levering. Derudover har de de bedste priser.

2025年3月13日

Hej Anna,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af NetOlie.
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores hurtige levering og bedste priser på fyringsolie.

5つ星のうち5の評価

Billigste og bedst.Samt god service.

2025年3月10日

Hej Morten,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af NetOlie.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores billige priser på fyringsolie samt hurtige og problemfrie levering af fyringsolie.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。