Jeg stod og manglede nogle reservedele til en havetraktor. Jeg ringede til Sandbysmeden og fik vejledning og bestilt varerne, som kom hurtigt. Alt godt
Manglede reservedele til min stanghÊkkeklipper. For det fÞrste har de splittegninger pÃ¥ modellerne for det andet er der meget kort responstid. En ting havde de ikke pÃ¥ lager, sÃ¥ jeg skrev og spurgte o... ãã£ãšèŠã
Jeg vil bare lige bruge et Þjeblik pÃ¥ at rose jeres kundeservice! Jeg havde modtaget et repsÊt til en kaburator som var af for dÃ¥rlig kvalitet. Da jeg informerede kundeservice om dette blev det med... ãã£ãšèŠã
Bestilte et forkert batteri her til aften. Automatikken gjorde at det blev sendt hurtigere end jeg kunne nÃ¥ at omstÞde. Jeg bestilte et nyt. Inden for 10 minutter fik jeg besked pÃ¥ at de nu havde send... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en fysisk butik med et kÊmpe lager og udstilling af varer inden for have, park & landbrug Centralt beliggende mellem Ringsted, NÊstved & GlumsÞ Med utrolig hÞj service og kendskab omkring vores produkter
SusÃ¥ Landevej 130, 4171, GlumsÞ, ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Hurtig levering
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering . Originalt produkt til konkurrencedygtige priser
Lyn hurtig levering - alt var godt.
Fandt hurtigt den stump jeg sÞgte til min havetraktor - Havde stumpen i hånden inden for 24 timer - ikke dårligt.
Har nu installeret den og det virker perfekt. ð¥³
God og kompetent hjÊlp
Jeg fik hjÊlp til at finde den helt rigtige reservedel til min Stiga rider. Der var ikke helt simpelt, for den var monteret med et andet klippebord end de sÊdvanlige til modellen. SÊlgeren fik mig til at sende billeder og brugte den tid, der var nÞdvendig, for at jeg fik prÊcis den rem, jeg skulle bruge.
Hurtig levering
Fin service
Meget hjÊlpsomme samt hurtig levering.
Har dog endnu ikke testet varerne, da det bare skal ligge som reservedele.
Hurtig ekspedition
Effektiv ordrebehandling og hurtig afsendelse. Bestilte sÞndag eftermiddag og Hhavde varen i lÞbet af 2 dage
Pris og hurtig levering
Pris og hurtig levering, varen pakket i butikkens weekends åbningstid
Kunne godt give en label med sÃ¥ manâŠ
Kunne godt give en label med så man kunne sende varen retur.. for det jeg modtog passer ikke som i skrev i beskrivelsen..
Hurtig hjÊlp og levering
Levere hurtigt
Levere hurtigt, og man kan få alt den nÞdvendige hjÊlp som man har brug for.
Priserne er også konkurrencedygtige, det betyder at valget falder på Sandbysmeden.
Kan varmt anbefale dem.
ang forsinket levering
Da jeg ikke havde fået varene indenfor en uge skrev jeg til firmaet, de svarede med det samme - de ventede på levering fra deres leverandÞr - det kan jo ske, og så snart de havde varen blev den sendt til os. Så vi kan godt anbefale firmaet
Det var som forventet
Det var som forventet, ingen dikkedarer. Man bestiller noget betaler og det leveres som forventet.
God service over for kunderne og hurtigâŠ
God service over for kunderne og hurtig levering
Flinke mennesker der hjÊlper når man ringer og mangler noget
Hurtig leveringðalt var som det skulleâŠ
Hurtig leveringðalt var som det skulle vÊreð
Hurtig pakning 29/6 ingen klage der
Hurtig pakning 29/6 ingen klage der, men prÞve om i ikke kan få andre en PostNord til at leverer, de bruger Êseltransport de leverer pakken kl. 18.oo d.2/7 det er ikke godt nok
Hurtig service og levering