䌁業情報

2. 自動車垂堎
  3. 自動車販売店
  4. 䞭叀車ディヌラヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

KÞb og salg af brugte biler. SeriÞs og pålidelig betjening - find os på ArresÞvej 18 i Risskov eller se udvalget her !

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Fra nysynet til vurderet som

Fra nysynet til vurderet som sikkerhedsrisiko

Vi kÞbte i december en bil hos Sander Biler for 21.000 kr. Bilen var synet i oktober.

En uvildig teknisk gennemgang efter kÞbet konstaterede omfattende rust i bÊrende dele (for- og bagbro), gennemtÊrede komponenter samt olielÊkage. I den skriftlige vurdering fremgår det, at fejlene er af kritisk karakter og udgÞr en betydelig sikkerhedsrisiko, og at omfanget ikke vurderes opstået i den korte periode siden syn.

Vi fremlagde dokumentationen og inddrog FDM, som gennemgik materialet og vurderede forholdene som alvorlige.

Bilen blev taget retur for 14.000 kr., hvilket gav os et tab på 7.000 kr., selvom bilen nÊsten ikke havde vÊret brugt.

Vi anbefaler altid uvildig gennemgang fÞr kÞb – ogsÃ¥ ved nysynet bil.

2026幎2月3日

Hold jer vÊk.

Der kommer også lige 1 * herfra. Rigtig flink bilsÊlger når man skal kÞbe bil af ham. Men lige så snart det handler om reklamation på den bil man har kÞbt så får piben en anden lyd og han bliver nÊrmest ubehagelig når man snakker med ham. Idiot.

2025幎1月6日

IKKE KØB BIL HOS SANDER BILER

Vi kÞbte bil hos Sander biler og vi fandt nogle fejl som han lovede at kigge på, da den så kommer på vÊrksted, så påstår SÞren at de havde tjekket den og siger at den intet fejlede, men samme dag vi får den igen, siger den stadig en mÊrkelig og hÞj lyd i venstre side bagfra, og hver gang vi så skriver til ham, så ser han kun beskeden og svare ikke tilbage, han må åbenbart have for travlt med at snyde andre kunder.
Da vi så endelig fik fat på ham, ville han ikke kigge på den igen, fordi han siger da de havde den kunne de ingen fejl finde sidst, så han ville ikke hjÊlpe os denne her gang, men bare underligt at den siger samme lyd som da vi aflevere den, måske den kun lige kom op på liften også stod de måske bare og snakkede og fik en kop kaffe? Så jeg råder derfor til ikke at kÞbe bil hos ham/Sander biler, for han virker god nok når du er der, men ligeså snart du er kÞrt, så er han pisse ligeglad med dig.

2023幎5月13日
5぀星のうち5の評䟡

God service 👍

KÞbte i januar en billig bil hos Sander. Umiddelbart efter kÞbet, viste der sig at vÊre nogle små defekter på bilen, hvilket er helt normalt på en 17 år gammel bil
Sander og jeg fandt hurtigt en lÞsning, som passede begge parter og bilen blev repareret på et nÊrliggende vÊrksted.
Super service, så 5 stjerner her fra

2022幎2月1日

Snyderi.

Sander bruger gerne at Ankestyrelsen for Biler har et minimumsbelÞb.
Her ignoreres gyldige reklamationer da det krÊves sÞgsmål.
Det er nu det vi gÞr, når vi nu står med en bil der efter fire måneder betegnes som farlig at kÞre i.

2021幎9月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ