Fed side!
Fed side, mange muligheder og hjÊlp til både nedrivning og byggetilladelser og meget mere! elsker deres tegneprogram! og priserne er bedre end noget andet jeg har fundet.
Uvildig miljÞkortlÊgning, asbest og affaldsanmeldelse til nedrivning og byggeri â bygget pÃ¥ officielle registerdata (BBR, Matriklen og GeoDanmark).
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Rigtig god og grundig rÃ¥dgivning â kan varmt anbefales
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Saneo og Michael i forbindelse med miljÞkortlÊgning af et sommerhus.
Michael har vÊret utrolig grundig hele vejen igennem og har en stor viden og kompetence inden for området. Han har vÊret god til at forklare tingene på en forståelig måde og har givet sig tid til at gennemgå både resultaterne og de praktiske konsekvenser af dem.
Jeg har isÊr sat pris på den grundighed og tryghed, der har vÊret omkring hele processen. Rapporten og materialet er meget gennemarbejdet, og det er tydeligt, at der er styr på detaljerne.
Samtidig synes jeg, at prisen har vÊret rigtig fair i forhold til den rådgivning og det arbejde, der er leveret.
Jeg kan derfor varmt anbefale Saneo og Michael, hvis man har brug for professionel og kompetent rådgivning inden for miljÞkortlÊgning og nedrivning.