Et par timer en kold, mÞrk og fugtig februar aften blev forvandlet til noget nÊrmest magisk i selskab med Sanketure.dk. Der var oplevelser til alle sanser. Varmen og ilden fra de store bÃ¥lfade, d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi var pÃ¥ sanketur efter svampe med Nina, som absolut har stor viden og er rigtig dygtig. DesvÊrre var vi 24 mennesker i én gruppe, med kun Nina, hvilket betÞd at oplevelsen blev lidt udvandet. NÃ¥r ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Interessant, lÊrerigt, men ogsÃ¥ en noget blandet oplevelse. Stort hold og to guider: én imÞdekommende og én, der enten var morgensur eller ikke til begyndere. Jeg har betalt for hjÊlp, fif og kendeteg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
DÃ¥rlig kommunikation - Stopper med at svare halvvejs igennem dialog om kÞb af vilde urter, pÃ¥ trods af fÞrst, at have indvilliget i, at dette ville vÊre muligt. Satte mig i en uheldig situation, da je... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sanketure.dk byder på de vildeste gourmet oplevelser i naturen med uddannet kok Thomas Askov og mad formidler Nina Christensen Sanke betyder at samle fra naturen, og nogle kender det nok fra at "sanke brÊnde" men man kan sanke meget mere fra naturen. Vi har guidet sanketure, vilde middage i naturen og med naturen, workshops, Þsterssafari på SjÊlland og svampeture.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ret nedslående oplevelse. Arrogant kundeservice.

Bestilt en PÞlsepind teleskop, den 14/10-25
og fik en OrdrebekrÊftelse.
her den 16/11-25 stadig intet hÞrt, selv om jeg har skrevet en mail til dem..

Sanketure ããã®åç
Vi var på sanketur efter svampe med Nina, som absolut har stor viden og er rigtig dygtig. DesvÊrre var vi 24 mennesker i én gruppe, med kun Nina, hvilket betÞd at oplevelsen blev lidt udvandet. Når man kun har 2 timer, så er det begrÊnset, hvor meget viden man får ud af det - kurven bliver selvfÞlgelig tjekket og ikke-spiselige svampe taget fra med korte forklaringer på, hvorfor de ikke er spiselige. Vi ville anbefale at der enten er et maks antal deltagere på 12 eller at der er sÞrget for at både Nina og Thomas har mulighed for at vÊre der.

Sanketure ããã®åç
To skÞnne mennesker med dejlige personligheder, og en god sanketur i vandet. Kan anbefales her fra ð
Jeg havde fået dobbeltbooket mig selv på datoen jeg havde kÞbt sanketur til, som jeg ellers havde glÊdet mig enormt til. Der står, at turene ikke kan Êndres hvilket er forståeligt hvis man spÞrger en uge forinden. Jeg ringer til Thomas og spÞrger pÊnt om det mon kan lade sig gÞre at rykke turen til en anden dato alligevel, nu når jeg ringer over 3 uger i forvejen. En uinteresseret, ugidelig mand mÞder mig i telefonen og svarer kort uden en brugbar forklaring, at det ikke kan lade sig gÞre. Jeg fÞlte mig på ingen måde imÞdekommet eller forstået - hvor er service-plien! Jeg havde glÊdet mig og ville have kÞbt mange flere af disser ture, men nu synes det lidt trÊls at smide flere penge i, når det er den service de tilbyder.
SkÞn dag med sank, quiz og blindsmagning med Thomas og Nina.
Det perfekte set-up til en team dag i naturen.
Tak for at sÊtte rammerne og give os alle en fantastisk oplevelse med naturens mange muligheder
Sexistiske udtalelser pÃ¥ nettet. ðð»ðð»
Nej tak

Sanketure ããã®åç
Dårlig kommunikation - Stopper med at svare halvvejs igennem dialog om kÞb af vilde urter, på trods af fÞrst, at have indvilliget i, at dette ville vÊre muligt. Satte mig i en uheldig situation, da jeg skulle bruge disse til et event få dage senere.

Sanketure ããã®åç
Kan kun varmt anbefale at tage ud og sanke din egen mad med Nina og Thomas, som vi har gjort flere gange de sidste par år. Det er sjovt, inspirerende, velsmagende, masser af rÞverhistorier og grin hele aftenen. GÞr det gerne igen!
Jeg har vÊret med Sanketure to gange, én hvor det var vildt urter og én hvor det var svampe. Begge gange en rigtig god oplevelse, med stor viden og hvor man efterfÞlgende har kunne gå ud i naturen på egen hånd. EfterfÞlgende har jeg også spurgt Nina til råds omkring en svamp jeg var i tvivl om, hvor hun har vejledt. De stÞrste anbefalinger herfra!
Mvh Gina
Det er altid hyggeligt at besÞge Nina og Thomas i bålhytten til god mad.
Jeg har vÊret med flere gange bÃ¥de âAlm aftenâ og âjule-editionâ.
Altid god mad og god stemning. Man sidder ved langborde og mÞder nye mennesker.
Mine allergier bliver altid hÞrt, og Nina og Thomas er altid gode for en god historie eller to.
Kommer klar igen!
Vi har deltaget i flere af Sanketures vilde middage, og det har hver gang vÊret en magisk oplevelse. At sidde i den hyggelige bålhytte, omgivet af knitrende ild og dufte fra naturens råvarer, skaber en helt sÊrlig stemning, som vi aldrig glemmer.
Nina og Thomas er begge utrolig dygtige â Nina deler sin store viden om naturens spisekammer med en entusiasme, der smitter, og Thomas tryller med rÃ¥varerne og forvandler dem til uforglemmelige smagsoplevelser.
Selvom oplevelsen er lidt i den dyre ende, fÞler man virkelig, at der er kÊlet for detaljerne, og det gÞr det til noget helt sÊrligt.
Vi er dog Êrgerlige over, at Sanketure ikke lÊngere holder deres arrangementer pÃ¥ Haldbjerg Naturcenter â det var en perfekt ramme for deres middage, og vi hÃ¥ber, de vender tilbage dertil en dag.
Hvis du leder efter en unik oplevelse, hvor mad og natur går op i en hÞjere enhed, kan vi kun anbefale Sanketure!

Sanketure ããã®åç
Var med Nina og Thomas pÃ¥ Ãsterssafari og det var en oplevelse, som overgik alle forventninger. Stor imÞdekommenhed og ogsÃ¥ plads til smÃ¥snak. Nina var god til at komme rundt til alle under hÞsten og hjÊlpe i gang, hvis man havde det lidt svÊrt. Og super lÊkkert setup bagefter med bjerge af Þsters og al den champagne, man kunne drikke ð€©
Skal helst bestemt afsted igen â€ïž

Sanketure ããã®åç
Jeg har deltaget i både sanketur, Þsterssamling og bålmiddag. Jeg har kÊmpe respekt for Nina og Thomas' indsats. De brÊnder virkelig for det og investerer sig selv 100 %. På Þstersturen var jeg glad for at der var samlet ind på forhånd, for det var svÊrt. Men en virkelig smuk og herlig oplevelse. PS var afsted i 2023, men det kan man ikke taste ind

Sanketure ããã®åç
Jeg har 2 gange vÊret på svampe tur med Sanketure. Samt vÊret til Vild aften spisning i naturen. Det var så hyggeligt og virkelig et par kompetente mennesker, der fortÊller bredt om svampe både om dem vi må spise og dem vi skal holde os fra og hvad der ellers er i naturen som kan spises. Virkelig nogle gode oplevelser.

Sanketure ããã®åç
Kan kun varmt anbefale deres ture. Vi havde 3 bÞrn (alder af 10-12Ã¥r) med pÃ¥ svampetur. Ninna og Thomas var meget opmÊrksomme (ogsÃ¥ pÃ¥ vores bÞrn) sÃ¥ bÞrnene kom ogsÃ¥ hjem fra en fantastisk, oplevelsesrig dag. Tusind tak for jerðVi ses klart igen pÃ¥ en ny turðž
Hilsner fra Schannie BursÞe
Super god oplevelse
Rigtig god service ved både billetbestilling og selv turen. Klart noget jeg både vil anbefale og deltage i igen.
Tak
Har vÊret på flere sanketure med sanketure.dk og en vild middag. Det har vÊret gode, interessante, lÊrerige og velsmagende oplevelser. Nina har inspireret mig til at dykke mere ned i svampenes verden på en tryg og god måde. Kan varmt anbefales.
Nina og Thomas er to unikke personer. De brÊnder for deres projekt, er utrolig vidende, serviceminded også er de tilmed nogle hyggelige mennesker. KÊmpe anbefaling til deres ture. Det vil du ikke fortryde. Hilsen Kasper
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã