LÊkre produkter og hurtig levering
LÊkre produkter og hurtig levering - tusinde tak.
Sauna Essentia er en virksomhed som fokusere på at designe, producere og levere de bedste essentials for dem af os som dyrker sauna og vinterbadning. Produkterne er nÞje udvalgt efter de behov og tendencer der ses i nichen. Der lÊgges hÞj vÊgt på kvalititet og funktionalitet. Vi Þnsker jer alle en god shopping oplevelse! Sauna Essentia
Hobrovej 27, 4 Th, 8900, Randers C, ãã³ããŒã¯
LÊkre produkter og hurtig levering - tusinde tak.
Produktet virker fint, leveringstiden var lidt lang - umiddelbart en helt almindelig middelmådig oplevelse. Dem kunne jeg godt finde på at handle ved igen.
Hurtig levering og super gode sauna/vinterbade shorts ð
Hurtig levering.
DesvÊrre bliver det lille håndtag på skruelåget meget varmt når man har flasken med i saunaen og det er lidt problematisk når man skal åbne op.

Sauna Essentia ããã®åç
Alt er godt. KÞb hvor vi desvÊrre måtte returnere pga. forkert stÞrrelse. Men ingen problemer / alt blev refunderet i lÞbet af ganske kort tid . Her kan man roligt handle.
Forrygende ide!
Jeg bestilte mine shorts torsdag og de var der mandag da jeg kom hjem. Jeg havde en kritisk tilgang, men var håbefuld. Det var jo ikke mange penge man havde investeret i fÞrste omgang.
De var over al forventning! De fungerede fremragende til det indkÞbte formål nemlig brug i saunaen. Da jeg får min kolde dukkert, slår det mig hurtigt at mit underliv trods kulden stadig var behagelig temperatur. BevÊgeligheden var kanon og jeg tÊnkte hurtigt om jeg vil kunne bruge dem til mine svÞmmeture, isÊr her om sommeren, hvor en våddragt nogen gange kan virke overflÞdig, men alligevel en god ide fordi kulden er uundgåelig.
Ja ved du hvad, de var kanon. Super bevÊgelighed og virkede kanon. Så jeg har lagt våddragten i dvale de nÊste 3 måneder!
KÊmpe anbefaling herfra! Nu kan man kun vÊre hÃ¥befuld omkring om de begynder at udvikle decideret svÞmmetÞj til openwaterð€©
Jeg var meget tilfreds med shortsene.
Virkede som de skulle og hurtig levering
LÊkker kvalitet. Rart at kunne tage i sauna med ro i maven. Levering gik hurtigt.