Den fÃ¥r kun en stjerne herfra. Synes beskrivelsen af oplevelsen er meget misvisende. Der er ingen udsigt til havnen, kun overfor til caféerne. Ingen toiletter og vÊrst af alt, ingen omklÊdning, sÃ¥ m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisk sauna-gus-oplevelse Jeg var i saunaen 1. december og havde en rigtig dejlig oplevelse. Gusmesteren var virkelig dygtig og havde taget nogle spÊndende/kreative olier med. Saunaen er sto... ãã£ãšèŠã
Jeg deltog i en gus en onsdag midt pÃ¥ dagen med Claudia Munk som gusmester. Claudia arbejder ud fra en holistisk tilgang og gjorde meget ud af at oplyse om olierne og deres virkning, samt guide... ãã£ãšèŠã
Mange tak for super skÞn oplevelse velforberedte og dygtige sauna gus mestre ligeledes god til at fÞlge op og forklare omkring processen og skabe et trygt tillidsrum i en varm sauna Og med den bed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SaunaNors store sauna ligger på Göteborg Plads i Nordhavn, KÞbenhavn. Saunaen rummer 30 personer og er designet specifikt til saunagus. Vi tilbyder en autentisk og forfriskende oplevelse hvor kombinationen af varme, Êteriske olier og havnebad giver dig afslapning og ny energi. Nem adgang via metro til Nordhavn station, og omgivelserne er lÊkre ved badezone Sandkaj. Alle vores sessioner ledes af erfarne gusmestre, der er trÊnet af nogle af Danmarks bedste eksperter indenfor saunagus.
é£çµ¡å
Sandkaj 30, 2150, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- saunanor.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Den får kun en stjerne herfra
Den får kun en stjerne herfra. Synes beskrivelsen af oplevelsen er meget misvisende. Der er ingen udsigt til havnen, kun overfor til caféerne. Ingen toiletter og vÊrst af alt, ingen omklÊdning, så man kunne rigtig stå der og fÞle sig blottet fordi den café, hvis toilet blev anbefalet kun var for betalende kunder og frabedes personer i badetÞj. Derudover var saunagus mesteren, ikke rigtig nogen mester. TvÊrtimod, han kunne dårligt selv klare varmen derinde. Duftene blev meget kort spredt rundt og forsvandt lige så hurtigt igen. Sidste omgang var ekstrem kort og med mesteren der åbnede for dÞren, for at sÊtte sig ned for at få luft.
Hvis du gerne vil prÞve saunagus, vil jeg foreslår du finder noget andet. Har prÞvet steder der var billigere eller i hvert fald kostede det samme og med meget bedre forhold!
Virkelig skÞn oplevelse !
Var til gus i dag med Dennis og kan på det varmeste anbefale både Dennis og SaunaNor!!
Havde en helt vidunderlig sauna gus herâŠ
Havde en helt vidunderlig sauna gus her til morgen med Jesper Klein. Han var dygtig og skabte så god stemning blandt alle der var med. Jeg har prÞvet flere gusmestre i sauna nor og Jesper er klart favoritten so far.
It was my first time doing a realâŠ
It was my first time doing a real saunagus session and it was an incredible experience!! Big thanks to Jesper, he did an amazing job! I highly recommend to book a session while your in Copenhagen!
Great saunagus
Great saunagus! Try to catch gusmester Jesper, who makes the best and most wonderful gus! intense scents, good heat and perfect pairing with music.
fantastisk oplevelse med Gusmester Karoline!
Jeg har deltaget i saunagus hos SaunaNor, og det var uden tvivl en af de bedste saunaoplevelser, jeg har haft â i hÞj grad takket vÊre Gusmester Karoline. Hun er utrolig professionel, nÊrvÊrende og formÃ¥r at skabe en tryg og afslappende stemning fra start til slut.
Karoline guider roligt gennem hele saunagusen og kombinerer varme, dufte og vejrtrÊkning på en virkelig imponerende måde. De Êteriske olier var nÞje udvalgt, og hendes måde at fordele dampen på gjorde oplevelsen både intens og behagelig. Man kunne tydeligt mÊrke, at hun har stor erfaring og passion for det, hun laver.
Pauserne med afkÞling i havnen fuldendte oplevelsen og gav en dyb fÞlelse af ro og velvÊre. Jeg gik derfra helt afslappet i både krop og sind.
Stor ros til Karoline â jeg kan varmt anbefale en saunagus med hende og kommer helt sikkert igen!
Mange tak for super skÞn oplevelseâŠ
Og med den bedste Belligenhed i Nordhavn ð«ð«ð«ð«ð«
Tak til saunanor for god oplevelse

Dejlig gus med Benjamin
Dejlig gus med Benjamin! Saunaen er fin, ny og rummelig, beliggende lige midt i Nordhavn.
Man skal vÊre opmÊrksom på, at der ikke er omklÊdningsfaciliter, og man lÊgger sine ting i et stort aflåst skab udenfor, derfor var totaloplevelsen 4 stjerner, mens gus var 5 stjerner.

Amazing experience with gusmasterâŠ
Amazing experience with gusmaster Benjamin! Perfect blend and the vibes were 10/10. I recommend everyone interested in trying this experience, especially with Benjamin!
Jeg prÞvede en sesion hos Saunanor hosâŠ
Jeg prÞvede en sesion hos Saunanor hos Claudia Munk. Det var en vinunderlig oplevelse. Claudia guidede os gennem sessionen med stor indlevelse. Jeg var totalt revitaliseret bagefter. Jeg kan varmt anbefale dette. I Þvrigt var der god plads i Saunaen
For mange deltager
Var til en udemÊrket gus med Tommy som gusmester den 2/3, som trods fin udfÞrsel ikke levede op til forventningerne. Tommy stod selv og talte antal deltager inden han startede sessionen ligesom om at han kunne se at der var for mange. Der var meget meget trÊngt i saunaen og grundet pladsmangel sad man helt skÊvt og skråt og spÊndte i kroppen. Man opnåede altså ikke den absolutte afslapning som man gerne vil når man betaler relativt mange penge for at gå til gus. Efter selv at tÊlle deltagere kunne jeg konstatere at der har vÊret 35+. uoptimalt og ikke i orden overfor betalende kunder.
Det udover mangler faciliteter som omklÊdningsrum af en art og nogle snacks. Mange steder får man elektrolytter og peanuts og andet salt, som er en ret lÊkker detalje.
Der er et par forbedringspunkter, selvom sessionen ikke fejlede noget.
SaunaNor var en skÞn oplevelse
Jeg deltog i en gus en onsdag midt på dagen med Claudia Munk som gusmester.
Claudia arbejder ud fra en holistisk tilgang og gjorde meget ud af at oplyse om olierne og deres virkning, samt guidede os godt igennem de tre sessions. Undervejs var der fokus pÃ¥ vejrtrÊkning og grounding, som var understÞttet af musik, der gav sindet ro til âat vÊreâ.
Claudia var god til at give råd omkring placering i saunaen og informere om hvordan kroppen kan reagere forskelligt ud fra dagsformen.
Det var en god oplevelse, som jeg vil haâ igen.
Blandet oplevelse ift faciliteter og opbevaring
Helt ok saunagus med mulighed for at bade i Nordhavn, men desvÊrre mangler i faciliteterne. Ingen omklÊdningsrum og ens ting opbevares i en kasse. Oplevede desvÊrre at min vens taske blev stjålet, uden hjÊlp fra saunanor. Jeg foretrÊkker andre gus rundt omkring i byen, hvor der er stÞrre sikkerhed for ens ting og bedre faciliteter.

Fantastisk gus hos Saunanor
Fantastisk gus hos Saunanor, hvor Markus virkelig leverede en topoplevelse! ð Elsker hans Viking tema.
Godt humÞr, og musikken er lige tilpas â hverken for hÞj eller for lav, men perfekt afstemt til stemningen. Jeg tror virkelig, det er en kunst at kunne mÊrke rummet og tilpasse gusen derefter, og det mestrer Markus til perfektion.
Selvom der ikke er omklÊdningsfaciliteter, er det heldigvis ikke noget problem for mig, da jeg har mulighed for at klÊde om rundt om hjÞrnet. Men jeg har fuld forstÃ¥else for, at det kan vÊre en kold og vÃ¥d omgang for dem, der skal klÊde om udenfor â isÊr i vintermÃ¥nederne.
Alt i alt en super oplevelse â jeg kan kun anbefale en tur til Saunanor, isÊr hvis Markus stÃ¥r for gusen! ð¥ðš

Balanceret helhedsoplevelse
Var til Saunagus hos SaunaNor i Nordhavnen.
Giver 5 stjerner til Saunanor, da rammerne og udfÞrsel var perfekt. En lÊkker ny sauna, flot beliggenhed og udsigt, samt nem adgang til dyp i havnen. IsÊr fedt at der er mange stiger op og ned af vandet, så man kan tage dyp lidt i sit eget tempo uden nogen står og venter.
Man kunne mÊrke at gusmesteren var velforberedt og havde valgt både olier og musik så det hele passede sammen. Alt var udfÞrt i et dejligt afslappende tempo. Jeg kommer helt sikkert snart tilbage.

En blandet fornÞjelse
Fin gus og man sad godt.
DesvÊrre misforstod gusmesteren at lÞrdag aften ikke er ensbetydende med at man skruer godt op for musikken i saunaen. Jeg kan naturligvis have misforstået at man ikke kom for at finde en indre balance og ro.
0 stjerner for faciliteterne udenfor saunaen og parkering âsucksâ.
Saunaen var til gengÊld dejlig at sidde i til trods for at flere forbigående så sauna gÊsterne som aftenens underholdning.
Det kunne vÊre fedt, hvis saunaen vendte mod vandet og evt var tÊttere på kajen, så man blev knapt så udstillet.
Gode aromaer og fornuftigt temperaturleje, lÞfter gusen til 3 stjerner herfra.

SaunaNor ããã®åç
Ingen omklÊdning, hÞj musik, men udmÊrket gus
Det gode fÞrst:
- varmen blev styret godt og professionelt af gusmester, og god verbal session og fint tilpasset aromaterapi.
- man sidder godt i saunaen, selv om vi var lidt mange (25 pers+gusmester)
- fint med drikkevarer
Det mindre gode:
- ingen omklÊdning og ingen toilet, fÞles ret grÊnseoverskridende at klÊde om på åben gade
- for hÞj musik som forstyrrede mere end hjalp til at give ro. Går til gus for at geare ned, ikke for at komme til koncert.
- anbefaler en opfriskning af fÞrstehjÊlps kursus til gusmester, der var en gÊst som besvimede - her manglede vi at gusmester tog over og satte ordentlig styring på hjÊlpen.
Opdatering:
Tak for den gode respons på feedback, det glÊder mig og Þger klart chancen for at vi kommer retur.
Mvh Christina

4200kr for en saunagus
Jeg kÞbte en saunagus til 200kr.
Inden saunagusen klÊder man om på molen i Nordhavn, og får tilbudt at få sine ting låst i en kasse.
Saunagusen var fin, men da den var overstÃ¥et, var min taske indeholdende pung, nÞgler, tÞj, telefon osv. blevet stjÃ¥let fra den ellers âaflÃ¥steâ kasse.
Da låsen til kassen ikke var brudt op, dÊkker en almindelig indboforsikring ikke ting som smykker, udgifter til låsesmed osv.
For mit vedkommende lÞb op i et tab på ca. 4000kr, en hulens masse besvÊr og en rigtig rigtig trÊls januaraften hvor jeg stod uden andet end mine våde badebukser på molen i nordhavn.
Jeg havde lÞbende kontakt til ejeren af saunanor efterfÞlgende. Han var ked af min uheldige oplevelse, og sendte en mail ud til det hold jeg havde vÊret på.
Han fortalte mig dog samtidig, at saunanors forsikring ikke dÊkker mine ting, det var overladt til min egen indbosforsikring.
Jeg spurgte om han var interesseret i, at hjÊlpe med at financiere nogle af de udgifter som min egen forsikring ikke dÊkkede. Her stoppede sympatien umiddelbart, for han stoppede i hvert fald med at svare.
Jeg syntes at saunanor bÊrer et ansvar for deres gÊsters ejendele, i hvert fald når de tilbyder at ville opbevare dem aflåst.
Tilbuddet om fÃ¥ sine ting i en âaflÃ¥stâ kasse er umiddelbart en meget falsk form for tryghed.
Så, hvis ikke man vil risikere sine ejendele, ville jeg helt klart benytte mig af en af de mange andre saunaertilbud der findes i omegnen. Det er heldigvis flere saunaer med både bedre omklÊdningsforhold i nÊrområdet, hvor man også kan opbevare sine ting mere sikkert.

God beliggenhed
God beliggenhed, ren og pÊnt, god oplevelse. Kan Varmt anbefales.

Charmerende dansende gus-mester!
Charmerende dansende gus-mester!