Jag Àr verkligen imponerad av Sauna OMC. Produkterna hÃ¥ller hög kvalitet och kÀnns bÃ¥de genomtÀnkta och hÃ¥llbara. Servicen var snabb, trevlig och professionell, jag fick tydliga svar pÃ¥ mina frÃ¥gor oc... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snabb och smidig frakt! StÃ¥r 1-3 dagar pÃ¥ hemsidan och jag fick paketet 40 timmar efter jag la bestÀllning till norra Norrland. Hög Kvalitet i produkterna och goda dofter pÃ¥ oljorna. Min favorit... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har testat runt bland företag, men inte riktigt trÀffat rÀtt i en kombination av utbud/service, undantaget Sauna OMC. Kan rekommendera bastuoljan med doft av citrus, 10/10!
äŒæ¥ãåçããŸãã
TrÀtjÀra aromen kÀnns utspÀddLite doft arom. Björkaromen bÀttre.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nordens frÀmsta bastubutik sedan 2023. Sauna OMC Àr en pionjÀr inom bastukulturen och tillverkar en serie högkvalitativa och sÀkra bastuprodukter och tillbehör.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
FrÀschar halsen på riktigt
Jag köpte 3 stycken bastumössor till min sambos familj. Jag var supernöjd, kvaliten var bra på mössorna och leveranstiden var riktigt snabbt.
Rekomenderar starkt oljorna
Rekomenderar starkt oljorna, tycker dom Àr riktigt bra!
Mycket bra produkter & snabb leverans
TrÀtjÀra aromen kÀnns utspÀddLite doftâŠ
TrÀtjÀra aromen kÀnns utspÀddLite doft arom.
Björkaromen bÀttre.
Bra på alla sÀtt och vis
Bra på alla sÀtt och vis , levde upptill förvÀntningarna
Snabb leverans och kvalité
Riktigt bra kvalité pÃ¥ bastuartiklarna, stort plus för den snabba leveransen i dessa svÃ¥ra tider mer vÀdret.ð

Fantastik support
Otrolig kundsupport!
Jag behövde ordna en saunapresent till en vÀn i sista minuten och hade inte möjlighet att vÀnta flera dagar på leverans. Kundsupporten löste det direkt och såg till att paketet kunde levereras samma dag. Nu ser jag verkligen fram emot att få se produkterna!
Så frÀscht och helande efter trÀning
SÃ¥ frÀscht och helande efter trÀning. Snabb leverans ocksÃ¥ ð

Saunaomc ããã®åç
Snabb leverans samt trevligt att jagâŠ
Snabb leverans samt trevligt att jag fick några prover på andra produkter medskickade i leveransen.

Saunaomc ããã®åç
Otroligt nöjd med era produkter
Handlat ifrån er flertalet tillfÀllen, alltid lika nöjd. Tycker att era produkter och leveranser alltid levererar klass!

Ãlskar dessa bastukristaller!
Ãlskar dessa bastukristaller!! BÀsta mÀrket jag testat hittills ð AnvÀnder veckovis nÀr jag behöver fÃ¥ ner min stressnivÃ¥.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ