レビュアーのコメントを見てみましょう

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Slechte service en geen garantie

Dit bedrijf negeert de Nederlandse wetgeving rondom garantie. Ze bieden geen enkele vorm van garantie en hanteren een klachttermijn van slechts 4 weken, waarna je nergens meer recht op hebt. De wettelijke garantie van minimaal 12 maanden wordt volledig genegeerd, en iedere mail ontvangt hetzelfde generieke antwoord. Ik had een telefoonhoesje gekocht dat pas na meer dan een maand werd geleverd en binnen enkele weken al slijtage aan de coating vertoonde. Tot op heden is er geen oplossing geboden.

2024年9月1日
5つ星のうち1の評価

Dropshipping and returns to china

Within 20 minutes of my order, I found out that they are dropshipping, because I later came across the dresses I ordered from Savaya for more than half the price on Shein. There was no way to cancel the order because it was already in processing. So I wanted to return the order, but this could only be done to their warehouse in China, which means customs fees and everything are your responsibility. That you have to send it to China is nowhere mentioned in the return policy or in the terms and conditions. As a Dutch webshop you are obliged to offer a local return address and you are also obliged to mention in the terms and conditions that you have to return to china if you don't offer a local option. I suggested twice to send it at my own expense to an address in the Netherlands, but they did not agree. I called in a third party because I want my full money back.

2024年9月30日
5つ星のうち1の評価

KOOPT ECHT NOOIT NOOIT NOOIT HIER.......

Op 24 augustus 2 verschillende maten veiligheid schoenen besteld bij savaya (omdat we niet zeker wisten hoe de maten zouden uitvallen). Zoals aangegeven op hun site kan je retourneren binnen 14 dagen door eerst contact met hun op te nemen. Ik probeer sindsdien in contact met hun te komen zodat ik de andere schoen retour kan sturen en tot de dag van vandaag een radio stilte. GEEN ANTWOORD! koop dus nooit bij Savaya

2024年8月24日

KOOP HIER NIET!!!

Wat een vreselijke ervaring. Had ik eerst maar de reviews gelezen, dan had ik mezelf een hoop ergenis bespaard.
Een blouse besteld, zou binnen 6 tot 20 dagen geleverd worden. Na verschillende mailtjes eindelijk na 58 dagen geleverd. Als je het artikel wilt retourneren begint het gedonder. Blijkt naar China te moeten; kosten, 25€!!!
Dit staat nergens vermeld, pure misleiding. Dan krijg je na elke mail een aanbod, 10% 20% en uiteindelijk 30% terugbetaling als je het artikel niet terugstuurt. Dit is voordeliger voor de klant en beter voor de CO-2 uitstoot wordt je verteld ( haha).
Deze ondernemer ( lees oplichter ) schijnt het allemaal niks uit te maken en wilt snel geld verdienen. Misschien dat het programma RADAR dit nog eens onder de aandacht kan brengen, zodat iedereen gewaarschuwd is.

2024年7月31日

Savoira Niet bestellen

Niet bestellen! Oplichterij! Helaas heb ik eerder geen reviews gevonden over dit bedrijf. Alles is totaal plastic en waardeloze kwaliteit. Ik had othopedische sandalen besteld. Kreeg ze veel te laat binnen, zonder doos, gewoon in een bubbelplastic. Toen ik contact opnam met Savoira kreeg ik direct een lange mail terug over het feit dat ze retouren afraden ivm co2 uitstoot. Retouren is 25,00. Belachelijk!!

2024年6月17日

Vreselijk dit soort praktijken

Vreselijk dit soort praktijken. Je denkt gewoon iets te bestellen wat vanuit NL geleverd wordt, maar komt allemaal uit China. Duurt heel lang en cancelen of retour kan niet meer. Trap er niet in, is troep uit China

2024年3月2日

lekvrij ondergoed

Ik heb lekvrij ondergoed besteld. Uiteindelijk heb ik deze rond 2 december ontvangen. Wat een waardeloos product. Bij de klantenservice wordt telefonisch nooit opgepakt en op mails krijg je belachelijke antwoorden. VaNaf 2 december ben ik gaan mailen hoe dit oplossen. Het is nu 24 december en nog is er niets opgelost. De laatste mail heb ik 20 december verstuurd en deze wordt zelfs niet meer beantwoord. Ik zeg NIET BESTELLEN BIJ SAVAYA

2023年12月2日

Oplichting

Producten besteld die uiteindelijk totaal niet overeen komen met de foto's en beschrijving. De prijs/kwaliteit verhouding is waardeloos; ze verkopen Chinese goedkope rotzooi voor een veel te dure prijs. Ze lichten je eigenlijk op door middel van verkeerde (betere) foto's neer te zetten!!! Contact met ze gehad en kon dit niet retourneren en uiteindelijk stoppen ze ook met reageren. Niet kopen hier. Ik ben ook naar NietBezorgd.nl gestapt en hoop hiermee me geld terug te krijgen.

2023年10月9日

Grootste oplichters

Grootste oplichters! Spullen vanuit China duurder aanbieden. Producten aanbieden die niet overeenkomen met hetgeen zij aanbieden. Vervolgens niet mogen retourneren, terwijl het juridisch wel kan. En vervolgens nergens op reageren. Ze moeten deze toko sluiten per direct! Walgelijke mensen!! Kijken hoe stoer ze zijn of ze gaan dagvaarden, want ze krijgen geen rode cent van me!!

2023年11月1日

Grootste oplichters!

Telefoon hoesje voor €30 gekocht!! Vind hem later op aliexpress voor €2.
Erg slechte kwaliteit. Gaat snel kapot en verkleurt.
Hoesje binnen een week al naar de pauper

2023年8月28日

レビューの対象になっている企業の方へ