レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hold jer vÊk, hvis I vil undgÃ¥ en faktura for fiktiv besparelse. De er virkelig sÞde i starten, men... I stedet for at fÃ¥ "besparelse" pÃ¥ plads fysisk kommer der en faktura pÃ¥ urimelig hÞjt belÞb. NÃ¥... もっず芋る

Savecost fik lokket vores ikke tegnings berigtigede medarbejdere til at underskrive en "gratis" aftale, som endte med en faktura til os pÃ¥ over 100.000kr virker som om hele konceptet er at bondefang... もっず芋る

Jeg skriver denne anmeldelse i min egenskab af regnskabschef for A/S Brdr. Jensen. Vi har oplevet en uprofessionel tilgang til opgaven og fÞler os taget ved nÊsen. Besparelserne er ikke ordentligt u... もっず芋る

Vi har lige afsluttet et forlÞb med savecost hvor de hele vejen igennem har vÊret sÞde og hjÊlpsomme bÃ¥de ved personligt mÞde fÞr og efter rapporten blev lavet og pÃ¥ mails under forlÞbet:) Vores vi... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 環境コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Savecost MiljÞrådgivning ApS, CVR: 42382248, er en dansk konsulentvirksomhed indenfor miljÞ, brandteknik, el, solar, affald og CO2, hvor vi yder rådgivning og sikrer at vore kunder får den optimale lÞsning til den rigtige pris. Savecost ApS har hovedkontor i HÞrsholm, og arbejder sammen med et stort respekteret netvÊrk. Savecost har mange års erfaring indenfor vore kompetenceområder

2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

27件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 53に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

Knep dig selv...

SaveCost ringede i dag fra 32 22 29 60 under pÃ¥skud af, at de havde en aftale med mig, og forsÞgte at fÃ¥ en aftale i stand hos en af mine medarbejdere. Under samtalen blev jeg bedt om at “knep dig selv”, og da jeg bad om at tale med hans chef, svarede han: “det er din far”. Vores seneste korrespondance med SaveCost var for flere Ã¥r siden via advokater. Fup og fidus og dumme nok til at kontakte mig med jÊvne mellemrum - til trods for at have afvist dem gennem advokater.

2026幎3月17日
自発的なレビュヌ

Vi har for nylig vÊret igennem et

Vi har for nylig vÊret igennem et forlÞb med SaveCost MiljÞrådgivning, hvor de gennemgik og kontrollerede vores udgifter til affaldsafhentning.

Undervejs blev vi gjort opmÊrksomme på, at vi ikke sorterede vores affald optimalt, og de hjalp os med at etablere en langt bedre og mere hensigtsmÊssig måde at sortere og håndtere affaldet på.

Det har betydet, at vi har fået vendt nogle af vores udgifter til indtÊgter, forbedret vores bÊredygtighed og samtidig opnået en rigtig fin besparelse på et område, vi ellers ikke havde haft fokus på.

Stor tak til SaveCost for et professionelt og veludfÞrt stykke arbejde.

2025幎12月27日

Renovation- Besparelse

Savecoast har hjulpet os med at skabe et tydeligt overblik over vores renovationslÞsninger og identificere nye muligheder for besparelser.
Gennem deres grundige gennemgang fik vi indsigt i vores nuvÊrende omkostninger, forbrug og behov, og de prÊsenterede konkrete forslag til, hvor vi kunne optimere både Þkonomi og drift.

PÃ¥ baggrund af Savecoasts beregninger kunne vi fremlÊgge deres anbefalinger for vores nuvÊrende udbyder – som efterfÞlgende valgte at matche den besparelse, Savecoast havde fundet frem til.

Med Savecoasts rådgivning står vi nu stÊrkere, har bedre kontrol over vores renovationalÞsninger og kan trÊffe mere informerede beslutninger. Vi kan varmt anbefale deres hjÊlp til andre, der Þnsker gennemsigtighed og besparelser på renovation.

2025幎12月5日

Gode besparelser

Via rapporten blev vi gjort opmÊrksomme på at vi havde for hÞje omkostninger samt havde mulighed for at spare yderligere ved at Êndre nogle ting i vores affaldsopsÊtning,

2025幎10月28日

KÊre Anna,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse 🌟
Vi er rigtig glade for, at rapporten har hjulpet jer med at finde besparelser og optimere jeres affaldsopsÊtning – det er prÊcis sÃ¥dan, vi Þnsker at gÞre en forskel.

Vi Þnsker jer fortsat rigtig god drift med minimale omkostninger og et effektivt, bÊredygtigt setup.

De bedste hilsner,
Savecost MiljÞrådgivning ApS

Nej tak!

Vi har oplevet en uprofessionel tilgang til opgaven og fÞler os taget ved nÊsen. Besparelserne er ikke ordentligt underbygget og det er for nemt at tage et honorar ud fra sådan en "fiktiv" besparelse. Dialogen er svÊr og der bliver pudset advokat på. Vi kan ikke anbefale Savecost MiljÞrådgivning!

2025幎9月24日

Hold jer vÊk

Hold jer vÊk, hvis I vil undgå en faktura for fiktiv besparelse. De er virkelig sÞde i starten, men... I stedet for at få "besparelse" på plads fysisk kommer der en faktura på urimelig hÞjt belÞb. Når man klager over fejl på faktura, lover de at få det fikset hurtigst muligt, men i stedet for en kreditnota på forkert udregnet belÞb kommer der en rykker. Den tid man bruger på det her er ikke vÊrd "besparelsen" selv. Skal I hÞre mere, er I velkomne at kontakte mig:
Marian Dekyssky - Select Sport A/S

2025幎8月16日
自発的なレビュヌ

SKRIV INTET UNDER !!!!!!!!

Savecost fik lokket vores ikke tegnings berigtigede medarbejdere til at underskrive en "gratis" aftale, som endte med en faktura til os på over 100.000kr
virker som om hele konceptet er at bondefange naive medarbejdere og bilde dem ind at det er helt gratis og uden risiko at skrive under.
Vi endte i retten med dem sept.2025, og det forlyder sig at der er mange andre end mit firma som ender i retten med dem.

2025幎9月17日

Svineri

Total svineri - hold jer langt vÊk og skriv IKKE under på noget. Det vil koste jer ekstrem dyrt!

2025幎4月10日

Svar til anmeldelse fra "Tanja":

KÊre Trustpilot,

Vi er uforstående over for den anmeldelse, der er indsendt af brugeren ”Tanja”. Vi har ingen registreret kunde, kontakt eller samarbejdspartner under dette navn, og vi kan ikke finde nogen sag eller faktura, som anmeldelsen henviser til.

Vi indgår udelukkende aftaler med forudgående skriftligt samtykke.

Vores honorar beregnes udelukkende på baggrund af verificerede og bekrÊftede besparelser fra vores leverandÞrer i det fÞrste år.

Vi sender aldrig fakturaer uden underskrevet aftalegrundlag.

PÃ¥stande om ”Svineri”, "Total svineri " og ”Det vil koste jer ekstrem dyrt!” er derfor ikke alene usande, men ogsÃ¥ alvorlige. De kan vÊre skadelige for vores forretning og falder ind under bÃ¥de straffelovens § 267 om injurier og markedsfÞringslovens § 3 om vildledende udsagn.

For at få sagen undersÞgt fuldt ud opfordrer vi anmelderen til straks at fremlÊgge fÞlgende dokumentation:

Dokumentation for kontakt eller booking

Uden disse oplysninger må vi antage, at der er tale om en misforståelse, forveksling eller en bevidst urigtig anmeldelse uden reelt kundegrundlag.

Vi tager alle henvendelser seriÞst og står til rådighed for dialog, men vi tager samtidig skarpt afstand fra falske og skadelige beskyldninger. Sådanne udsagn kan få juridiske konsekvenser for den, der fremsÊtter dem, hvis de ikke kan dokumenteres.

Savecost MR ApS

OpfÞlgning – anmeldelse fra "Tanja"

KÊre Trustpilot,

Vi har nu modtaget yderligere information om sagen og vil gennemgå den i detaljer. Vi vender herefter tilbage både til kunden og til Trustpilot med en fuld afklaring.

Som altid tager vi sådanne henvendelser alvorligt, og vi Þnsker en gennemsigtig og fair behandling af alle sager.

OpfÞlgning – anmeldelse fra "Tanja", svar fra vores rÃ¥dgiver

KÊre Trustpilot,

Vi har nu gennemgået sagen nÊrmere og kan bekrÊfte fÞlgende:

Vores rådgiver, Jan Dahl-Petersen (JDP), var på kundens adresse den 06/03.

Rapporten blev afleveret til en kontoransat, Nana, og gennemgået på stedet.

Kunden oplyste, at man ville tage kontakt til sin transportÞr med henblik på at realisere de mulige besparelser.

Den samlede dokumenterede besparelse udgjorde 5.805,00 DKK ekskl. moms, hvilket danner grundlag for vores honorar.

Dette viser, at der har vÊret bÃ¥de personlig dialog, rapportering og konkret beregning – i fuld overensstemmelse med vores forretningsmodel.

Vi afventer nu kundens tilbagemelding, og vi står naturligvis til rådighed for en videre dialog, så sagen kan afsluttes på en korrekt og gennemsigtig måde.

original JDP Records i CRM: dd. 11/09/2025 9:08:

"Jeg ( JDP ) var nede hos kunden 06/03/2025 , og gennemgå rapporten, som var blevet afleveret af LBO til en kontor-dame Nana.
Kunden ville kontakte sin transportÞr i bestrÊbelserne på at opnå besparelsen."

Sidste email til kunden:

Emne: Tak for betaling

HÞrsholm den 16/08 2025

Hej Tanja,

Tak for jeres indbetaling i dag. Vi er glade for, at aftalen nu er afklaret, og ser frem til at fortsÊtte samarbejdet.

Lars Boysen

Savecost skal man holde sig langt vÊk

Savecost skal man holde sig langt vÊk fra, det hele er rent bondefangeri.

Skriv ikke under på noget som helst.

2025幎9月5日

Savecost MiljÞrÃ¥dgivning ApS からの回答

Svar til anmeldelse fra "SÞren Nielsen"

KÊre Trustpilot,

Vi er uforstÃ¥ende over for den anmeldelse, der er indsendt af brugeren ”SÞren Nielsen”. Vi har ingen registreret kunde eller samarbejdspartner under dette navn, og vi kan ikke finde nogen sag eller faktura, som anmeldelsen henviser til.

Vi sender aldrig fakturaer uden underskrevet aftalegrundlag.

PÃ¥stande om ”rent bondefangeri” er derfor ikke alene usande, men ogsÃ¥ alvorlige. De kan vÊre skadelige for vores forretning og falder ind under bÃ¥de straffelovens § 267 om injurier og markedsfÞringslovens § 3 om vildledende udsagn.

HOLD JER VÆK!

Dette er et fupfirma, som sender regninger uden samtykke. Det er det rene bondefangeri!

2025幎8月6日

Savecost MiljÞrÃ¥dgivning ApS からの回答

Svar til anmeldelse fra "Jens Linnet Bach"

KÊre Trustpilot,

Vi er uforstående over for den anmeldelse, der er indsendt af brugeren ”Jens Linnet Bach”. Vi har ingen registreret kunde, kontakt eller samarbejdspartner under dette navn, og vi kan ikke finde nogen sag eller faktura, som anmeldelsen henviser til.

Vi sender aldrig fakturaer uden underskrevet aftalegrundlag.

PÃ¥stande om ”fupfirma” og ”faktura uden samtykke” er derfor ikke alene usande, men ogsÃ¥ alvorlige. De kan vÊre skadelige for vores forretning og falder ind under bÃ¥de straffelovens § 267 om injurier og markedsfÞringslovens § 3 om vildledende udsagn.

HOLD JER VÆK

Vi er blevet udsat for det samme som de fleste skriver om på Trustpilot. Så HOLD JER VÆK fra Savecost!

Vi skrev under på at de måtte undersÞge om vi kunne spare noget på vores affaldslÞsning. Herefter fremsendte de den underskrevne aftale OG salgsbetingelserne (som vi ikke havde set eller underskrevet).

I mellemtiden meddeler vi dem, at vi ikke Þnsker at få udfÞrt undersÞgelsen, hvorefter de ikke svarer men mÞder to mand op uanmeldt på vores adresse, for at bede om vores oplysninger til undersÞgelsen. Ydermere oplyser de så at det koster 5000kr. hvis vi ikke giver dem oplysningerne, og henviser til salgsbetingelserne (som vi ikke har skrevet under på).

Nu er de begyndt at fremsende fakturaer, som vi afviser.

SVINDELFIRMA

OLE LYNGGAARD A/S
Hellerup

2025幎8月4日

KÊre Morten,

Tak for din anmeldelse. Jeg vil gerne svare dig objektivt og med respekt for sagen.

Jeg kender dig ikke personligt, men jeg kan se, at du ofte skriver negative anmeldelser om både virksomheder og enkeltpersoner. I vores tilfÊlde mener jeg dog, at der mangler nogle vigtige fakta:

Du underskrev en aftale med klare leveringsbetingelser – som det er standard ved kÞb af ydelser eller varer. Aftalen blev dog ikke overholdt fra din side, da du ikke fremsendte eller udleverede de nÞdvendige dokumenter og informationer, som vi havde aftalt.

Vi rykkede dig flere gange, og da vi fortsat ikke havde modtaget materialet, kom vores konsulent forbi, da han alligevel var i omrÃ¥det – og i Þvrigt sammen med en nyansat kollega. Jeg forstÃ¥r, at du var meget utilfreds med denne opfÞlgning.

Du meddelte os herefter, at du Þnskede at annullere kontrakten, som vi ellers arbejdede videre ud fra. IfÞlge vores salgs- og leveringsbetingelser medfÞrer en opsigelse af aftalen et afbestillingsgebyr på 5.000 kr.

Da du valgte ikke at overholde den aftale, du selv havde underskrevet som virksomhedens ansvarlige, har vi blot handlet i henhold til de gÊldende betingelser.

SÃ¥ snart vi modtager den pÃ¥krÊvede dokumentation fra dig, og alt er i orden, kan vi naturligvis gennemfÞre den aftalte revision – helt uden yderligere omkostninger.

Mit råd: Hold dine aftaler. Så får både du – og eksempelvis Ole Lynggaard A/S – en bedre dag.

Fup og fidus

Fup og fidus
Bliver kontaktet telefonisk og oplyser at det umiddelbart ikke har noget interesse. Bliver overtalt til et uforpligtende mÞde og bliver lovet hÞjt og helligt gentagende gange at det ikke koster så meget som en Þre fÞr en endelig aftale er indgået.
Skulle skrive under på en blanket om at jeg havde modtaget rapporten og sÊtte en kryds i en rubrik. Jeg siger IGEN at jeg ikke skriver under på noget som koster penge og får at vide at det gÞr det ikke, da det kun er en kvittering for modtagelse af deres "rapport".
Jeg skriver under (men sÊtter IKKE noget kryds)
Modtager efterfÞlgende en faktura på et vandvittigt belÞb. Den bliver selvfÞlgelig ikke betalt og tager gerne sagen til domstolene, da denne måde at drive forretning på er usmagelig.
Huld jer vÊk fra dette firma.

2025幎7月21日

Savecost MiljÞrÃ¥dgivning ApS からの回答

Til ejer og direktÞr for Kofoed & Thomsen A/S i HillerÞd.

Nogle er ikke glade for fakta og vi sparede dig for 40% som også er faktureret til dig jfr. vores skriftlige aftale dateret af dig den 25/02/2025.

Du personligt bekrÊftede vores mÞde via outlook kalenderen den 07/02/2025 .
Vi indgik en skriftlig aftale, indspekserede jeres miljÞ, fik udeleveret bilag på alle jeres fraktioner og dataskema med detailbeskrivelser og andre krav samt forretningsbetingelser.

Alt blev fremsendt pr mail den 18/06/2025 umiddelbart efter vores mÞde og hermed opstart af opgaven jfr. vores aftale en No cure No Pay, såfremt der ikke var betydelige besparelser. Vi gennemgik lÞsnings rapporten hos dig den jfr. vores aftale og du kvitterede for gennemgang hvor vi klart nÊvnte besparelse ( står med stort i rapporten ) og dine muligheder.

Du sagde efter gennemgang ”Jeg Þnskede selv at implementere og i skal ikke gÞre mere nu”. Du modtager den 21/07/2025 en faktura pÃ¥ besparelsen efter en rom tid, sÃ¥ledes du havde mulighed for at gennemlÊse lÞsningsrapporten og evt. kontakte os.

Vi har ikke fået nogle indvendinger eller opringninger fra Bilfirmaet. Micheal virker seriÞs, men jeg troede han betalte for de aftaler han indgår og jeg kender ingen direktÞrer som ikke lÊser sine aftaler.

Vi er derfor uforstående for, at Micheal ikke vil betale for en god besparelse og afslår implementering af besparelsen, men skriver denne usande indlÊg på Trustpilot.

HÞrsholm 30/07/2025

Jeg kan kun tilslutte mig alle dem der

Jeg kan kun tilslutte mig alle dem der har give Savecost 1 stjerne. Aldrig har jeg oplevet sådan et fup-firma, HOLD jer fra dem, der er absolut ingen besparelser, det er fup og fidus!

2025幎5月30日

Savecost MiljÞrÃ¥dgivning ApS からの回答

Svar til anmeldelse fra "Consumer"

KÊre Trustpilot,

Vi er uforstående over for den anmeldelse, der er indsendt af brugeren ”Consumer”. Vi har ingen registreret kunde, kontakt eller samarbejdspartner under dette navn, og vi kan ikke finde nogen sag eller faktura, som anmeldelsen henviser til.

Vi sender aldrig fakturaer uden underskrevet aftalegrundlag.

PÃ¥stande om ”fup-firma” og ”fidus” er derfor ikke alene usande, men ogsÃ¥ alvorlige. De kan vÊre skadelige for vores forretning og falder ind under bÃ¥de straffelovens § 267 om injurier og markedsfÞringslovens § 3 om vildledende udsagn.

Advarsel!

Vil på det kraftigste advare mod denne virksomhed, som bruger uforholdsmÊssig meget tid på at analysere og bruger herefter ufine metoder til at gÞre deres krav gÊldende

2025幎3月13日

KÊre Kunde,

Vi er kede af at hÞre, at du har haft denne oplevelse med os. Det er bestemt ikke vores intention, at nogen skal fÞle sig uretfÊrdigt behandlet.

Hos Savecost arbejder vi grundigt og professionelt for at sikre, at vores analyser skaber reel vÊrdi for vores kunder – og vi gÞr os umage for at kommunikere klart om bÃ¥de proces og betingelser undervejs. Vores forretningsmodel bygger netop pÃ¥, at vi kun aflÞnnes, hvis vi skaber dokumenterbare besparelser.

Hvis du fÞler, at der er sket en misforstÃ¥else, eller hvis du har oplevet noget, der ikke stemmer overens med vores vÊrdier, vil vi meget gerne tage en direkte dialog. Vi tror pÃ¥ gennemsigtighed og ansvarlighed – ogsÃ¥ nÃ¥r samarbejdet ikke gÃ¥r som forventet.

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Relevant optimeringsservice for affaldshåndtering

Savecost gennemgik hele vores affaldshåndtering og udarbejdede efterfÞlgende en analyse af den eksisterende lÞsning og anbefalinger til Êndringer, der dels kunne reducere CO2-aftrykket, dels kunne reducere omkostningerne ved affaldshåndteringen.

Hele konklusionen leveres i et flot og overskueligt stykke rapportarbejde, der giver et godt overblik og fungerer fint som "opslagsvÊrk".

Årsagen til at de ikke fÃ¥r 5 stjerner, er den lange leveringstid der i vores tilfÊlde var pÃ¥ at fÃ¥ udarbejdet rapporten - hvilket vi dog fik oplyst skyldtes helt sÊrlige forhold. Da betalingen er baseret pÃ¥ rapportens konklusioner, var der dog ingen Þkonomisk mellemvÊrende ude at hÊnge i den forbindelse.

2025幎3月19日

KÊre Kunde,

Tusind tak for din flotte og gennemarbejdede anmeldelse – vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du har taget dig tid til at dele dine erfaringer med vores optimeringsservice for affaldshÃ¥ndtering.

Vi er glade for, at vores analyse og anbefalinger har skabt bÃ¥de overblik og vÊrdi for jer – bÃ¥de Þkonomisk og miljÞmÊssigt. Det glÊder os isÊr at hÞre, at rapporten fungerer som et brugbart opslagsvÊrk i jeres videre arbejde.

Vi tager naturligvis ogsÃ¥ din kommentar om leveringstiden til efterretning. Selvom der i dette tilfÊlde var sÊrlige omstÊndigheder, er det noget, vi arbejder aktivt pÃ¥ at forbedre – sÃ¥ vi i fremtiden kan levere bÃ¥de hÞj kvalitet og hurtigere resultater.

Tak igen for samarbejdet og for den tillid, I har vist os.

Alexis
Savecost ApS

Super sparring og information fra

Super sparring og information fra Konsulent - gjorde hele processen håndgribelig og nemt at arbejde med

Vi fik bedre aftaler med vores nuvÊrende leverandÞrer og service aftaler (= omkostning minimering) efter besÞg og rapport

Kan kun anbefale herfra

2025幎3月20日

KÊre Kunde,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og fordi du deler din oplevelse her på Trustpilot.

Det glÊder os, at samarbejdet med vores konsulent gjorde processen overskuelig og let at gÃ¥ til. Og endnu bedre, at vores gennemgang fÞrte til stÊrkere aftaler og lavere omkostninger – det er netop den effekt, vi Þnsker at skabe.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling – og ser frem til muligheden for at hjÊlpe jer igen i fremtiden.

Jan

Tag jer i akt

Er blevet kontaktet af ejeren af denne virksomhed her til morgen, med besked om at han er henvist til mig fra vores indkÞber. Han blev afvist da jeg vidste det ikke var sandt.
Dette har jeg nu fået verificeret fra indkÞb, at det ikke passer. Derfor denne anmeldelse.

2025幎4月1日

KÊre Daniel,

Tak for din anmeldelse – og for at gÞre os opmÊrksomme pÃ¥ situationen.

Det lyder som om, der er sket en misforstÃ¥else i kommunikationen, og det beklager vi naturligvis. Vores hensigt var ikke at skabe forvirring, men at fÞlge op pÃ¥ en tidligere dialog, som – viser det sig nu – mÃ¥ske er blevet forÊldet eller misfortolket.

Vi har stor respekt for både din og jeres indkÞbers tid, og det ligger os meget på sinde, at vores tilgang altid opleves som trovÊrdig og professionel.

Vi fÞlger naturligvis op internt, så vi kan undgå lignende situationer fremover. Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme på det.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。