レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

fup og svindel manglede og betale en regning der blev sendt til deres sdvokat. ok til det . men her 10 dage efter betalingen vil man stadig ikke tÞmme affald da de ikke har fÃ¥et pengene fra deres a... もっず芋る

Schandalige organisatie! Dat zo'n arbodienst nog kan voortbestaan is onbegrijpelijk. Incapabele bedrijfsartsen, nul empathie + inlevingsvermogen, geen kennis van zaken, pushen & alles doen om j... もっず芋る

1.5

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

30件のレビュヌ

Schandalige organisatie!

Schandalige organisatie!

Dat zo'n arbodienst nog kan voortbestaan is onbegrijpelijk.
Incapabele bedrijfsartsen, nul empathie + inlevingsvermogen, geen kennis van zaken, pushen & alles doen om je nog verder je ziekte in te duwen.
Werkwijze HCS is: provocerende gespreksvoering, alles bagatelliseren, uitkafferen, vernederen e.d.
Deze werkwijze moet aangepakt worden!

2025幎10月9日

fup og svindel

fup og svindel
manglede og betale en regning der blev sendt til deres sdvokat.
ok til det . men her 10 dage efter betalingen vil man stadig ikke tÞmme affald da de ikke har fået pengene fra deres advokat. trods kvittering er de lige glade.
hold jer vÊk det er udenlansk arbejdskraft i stÞtter samt et platfirma

2025幎9月4日
自発的なレビュヌ

Total dårligt firma HCS det firma er

Total dårligt firma HCS det firma er helt ligeglad med de love og regler der er om hvor tidligt deres skraldebiler må kÞre i silkeborg midtby.
De må ikke kÞre fÞr kl 06 00
I hostrupsgade kommer de i mellem kl 03 20 og kl 05 00
Jeg vil håbe alle vil melde HCS til kommunen og politi
Så de kan lÊre og over holde de regler der er

2025幎9月3日
自発的なレビュヌ

Een criminele organisatie! Ongelofelijk dat dit soort bedrijven

Ongelofelijk dat dit soort bedrijven door mogen gaan. Puur en alleen een cashmachine. Nul verstand van zaken, geen enkele vorm van menselijkheid. Juist bij deze kwetsbare groepen zo belangrijk. Zou me echt dood schamen als ik hier zou werken.
Laten de gespreken die met een arts moeten plaatsvinden door een assistent doen. Vragen dan 220 euro voor een gesprek van een kwartier. Crimineel is het enige goede woord voor dit bedrijf!

2025幎1月31日

Super slecht bedrijf!!!!!!!

Super slecht bedrijf!!! weet nooit antwoord te geven op elke vraag die je maar stelt, schuiven alles op andere, bellen nooit terug na een call verzoek, blijven je maandelijkse inkomen verlagen en geven elke maand weer aan dat hun systeem onduidelijk is dat ze er niks van snappen en ze de case manager gaan vragen hoe of wat. Wanneer je ooit een case manager aan de telefoon krijgt ga je weer hetzelfde verhaal te horen krijgen dat er van alles is gebeurt op de achtergrond maar wanneer je vraagt wat precies weten ze geen antwoord te geven voor de zoveelste keer maar je inkomen word wel verlaagd of helemaal niet gegeven......

2024幎12月27日

Wat een onprofessioneel bedrijf

Wat een onprofessioneel bedrijf, het gaat om mensen en hun inkomen waar ze daar maar bepalen hoe ze dat regelen.
Al 1 jaar nog nooit een casemanager kunnen spreken. Er worden beloftes gemaakt door de telefoniste die het maar een normale zaak vindt dat ze nooit te bereiken zijn, en dat haar collega’s zich niet aan hun afspraak houden.
Ieder keer is mijn casemanager of vrij of op vakantie en niemand die voor haar blijkbaar kan of mag waarnemen.
Ze beloven ieder keer dat je teruggebeld wordt maar dat duurt nu al 3 maanden!!!!

Schandalig.

Je wordt als mens als een nummer gezien en uit je je frustratie dan ben je onredelijk.
Je voelt je als zieke werknemer met brandende vragen waar je nooit een antwoord op krijgt machteloos en erg gefrustreerd. En dat mag je niet zeggen of tonen.

2024幎8月28日

Rommelige bedrijf

Rommelige bedrijf! Pas na 1.5 maand in ziektewet was met mij contact opgenomen door emails waar ze mij lieten weten dat ik recht op ziektewet heb. Door dat liep mij uitkering achteruit 2 maanden wat creëerde problemen met andere instanties en terugbetaling plicht.
Loonstrook van hun bevat niet alle informaties. Sigma die het voor hun doet is nog erger bedrijf. Achteraf kom je achter dat ze doen dingen wat ze niet mogen doen. Ook na communicatie met afdeling administratie van HCS en afspreken van oplossing, Sigma doet toch iets anders! Waardoor creëren ze meer problemen! Duidelijke gebrek aan intern communicatie.
Ze houden zich niet aan afspraken, zijn niet duidelijk, rommelig en niet professioneel. Als je wil weten informatie over waarom ze doen wat ze doen kom je niet ver.

2024幎3月21日
自発的なレビュヌ

Total frÊk og uopdragen chauffÞr !

Total frÊk og uopdragen chauffÞr !!
Jeg kommer trillende i min bus ved stenkrogen i Roskilde hvor de åbenbart er ved at lave noget vejarbejde, der holder 2 lastbiler med hÊnger / trailer. Den ene chauffÞr henvender jeg mig til og hÞrer ham om hvor lÊnge han vil holde der hvorefter han svarer der er masser af plads bare kom hvis du ikke kan finde ud af det skulle du ikke have kÞrekort !! Hvorefter jeg svarer hvis jeg gÞr det svinger jeg enden op i jeres maskine. Jeg kom kun forbi fordi den anden lastbil kÞrte frem så jeg kunne svinge rundt, tak for ham . Dårlig oplevelse. !!!

2023幎12月20日

Hvis man kunne give HCS 0 stjerner

Hvis man kunne give HCS 0 stjerner havde jeg gjort det. Man bliver faktureret for ting de ikke oplyser om - Når man henvender sig er deres tone meget nedladende - Man får rykker for faktura der er betalt - Jeg har opsagt aftalen med dem og det koster så lige DKK 1.342,- at få afhentet 240 l container og vask af denne. Totalt ublu firma - Hold jer lang vÊk...

2023幎11月27日
自発的なレビュヌ

Dybt kritisabel skadeshåndtering !!!

Dybt kritisabel skadeshåndtering !!!

FÞrst efter at jeg har truet med en stÊvning og efter at jeg havde rettet henvendelse til Silkeborg Forsyning som er dem, der har entreret med HCS A/S om bortkÞrsel af dagrenovation, blev en del af de skader dÊkket, som var opstået ved hensynslÞs kÞrsel med en skraldebil. Jeg mangler stadig kompensation for yderligere kr. 2.880,- som HCS arrogant nÊgter at betale, men som jeg godt kan få hjem, dersom jeg vil bruge tid på at stÊvne HCS A/S. Nu vil jeg i stedet gå til Silkeborg Forsyning, som er det selskab, der har entreret med HCS A/S. Så må restbelÞbet komme derfra. Jeg har ret til at blive holdt skadeslÞs !!!
HCS A/S er et fortagende, som ingen kommune burde entrere med omkring dagrenovation. Borgerne kan jo ikke vÊre tjent med, at skulle slås for erstatning efter en skade.

2022幎8月15日
自発的なレビュヌ

NÊgter at anerkende de skader de forvolder!

Firmaet har forårsaget en skade på min bil i forbindelse med tÞmning af en affaldsbeholder på min adresse, men de nÊgter at anerkende skaden, da det ikke juridisk set kan bevises. BenÊgt, benÊgt, benÊgt.....
Jeg kan kun anbefale alle som har noget bare tilnÊrmelsesvist mere vÊrdifuldt end affaldet i nÊrheden af hvor firmaet fÊrdes til at opsÊtte kameraovervågning - det har jeg nu gjort.

2022幎7月20日

UÊrligt og skÞdeslÞs behandling

I nov 2021, var renovationsmedarbejdere i Klokkerholm, hvor de ramte min bil med en container. Da jeg kontaktede John Berndt, blev jeg svinede til - hans argument var, at jeg både have forsikring, og at det var påstand imod påstand. Men fakta er fÞlgende: bil holder på lukket parkeringsplads, og efter tÞmning af husets container, er baglygten smadrer på min bil. PrÊcis samme hÞjde som håndtaget på containeren. Jeg er sikker på, at renovationsarbejderen havde ved et uheld ramt bilen. Uheld sker og et Êrlig og ordentligt firma - står ved sine handlinger. Med andre ord HCS er ikke et hÊderlig firma!

2022幎2月18日

DET ER ET FIRMA UDEN ANSVAR

DET ER ET FIRMA UDEN ANSVAR, EFTER SØREN ER GÅ PÅ PENSION. SÅ DÅRLIG SERVICE. EN REGNING PÅ KR 600,- KOSTER MIG PLUDSELIG KR 4000,-
DE HAR SELV LAVERTFEJLEN OG VIL IKKE INDRØMME DET. DE LOVEDE MIG AT LØSE PRØBLEMET, MEN DE ER LIGEGLADE. SLUT MED SAMARBEJDE

2022幎1月19日

BØLLE METODER HOLD JER VÆK

En misforståelse mellem 2 bogholderier , gjorde at en latterligt lille belÞb på 341 kr blev smidt til deres Advokat , uden rykker 1 eller tlf. opkald ,så regningen blev på 1451,91 , sådan behandler dette U kompetente firma sine erhvervs kunder, de tilbÞd halv skade men takkede pÊnt nej , betaler det fulde belÞb og har lige sagt min aftale op . Skal ikke have noget med det firma at gÞre

2020幎6月12日

Al al for dyr

Al al for dyr, var mere dobbelt sÃ¥ dyrt som andre slamsugere .... DesvÊrre var de andre booket op (hvilket der var en grund til 😉)
Men rigtig fin chauffÞr - men alt alt for dyrt at få besÞg af dem ...

2019幎6月19日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ