レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Trevlig kundtjÀnst. HjÀlpsamma i chatt och telefon. Sympatiska avgifter. SvÃ¥rt att överföra vissa fonder frÃ¥n andra banker. DÀrav gjorde jag en stor förlust dÃ¥ jag fick sÀlja av frÃ¥n min bank med vÀ... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Trevlig nÀtmÀklare som nu under uppstarten har konkurrenskraftiga avgifter pÃ¥ aktiehandel. Mobilappen kÀnns inte lika vÀloptimerad som Avanzas eller Nordnets. Men Savrs app Àr minimalistisk och har... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra tjÀnst för lÃ¥ngsiktigt fondsparande. Stort utbud av fonder. Rabatterade fondavgifter och störst rabatt naturligtvis i lite dyrare fonder som t.ex. svenska smÃ¥bolagsfonder. Hemsidan Àr helt okej... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Hade gett appen 5 stjÀrnor ifall det inte tog sÃ¥ lÃ¥ng tid att köpa fonder, överföra pengar/fonder samt att det inte finns köp/sÀlj knappar direkt i innehavet utan att man mÃ¥ste alltid trycka pÃ¥ fonden... もっず芋る

䌁業情報

1. アセット マネゞメント サヌビス
  2. 投資サヌビス

圓該䌁業による蚘述

SAVR Àr en svensk investeringsplattform som grundades 2019. Bolaget erbjuder handel i aktier och fonder till låg och transparent prissÀttning. SAVR har drygt 100 000 kunder och kontor i Stockholm och Halmstad. Bolaget står under Finansinspektionens tillsyn och erbjuder samma trygghet som storbankerna i form av InsÀttningsgarantin och det statliga Investerarskyddet.

3.2

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち2の評䟡

Ris och ros

Trevlig kundtjÀnst. HjÀlpsamma i chatt och telefon. Sympatiska avgifter. Svårt att överföra vissa fonder från andra banker. DÀrav gjorde jag en stor förlust då jag fick sÀlja av från min bank med vÀntetid och sen köpa hos SAVR. Enormt mycket fel kring uppdateringar av vÀrde, vilket gör det svårt att få grepp om vÀrdeutveckling om man köper relativt ofta. Man hÀnvisar till att man jobbar på uppdateringar och hoppas att det ska lösa sig vid nÀsta uppdatering etc.
KÀnns inte förtroendegivande

2026幎1月29日

Hej Hans,
Tack för att du delar din upplevelse och för både ris och ros.

Vi Àr glada att du uppskattar vår kundtjÀnst och våra avgifter, samtidigt beklagar vi att du upplevt utmaningar både kring fondflytt och vÀrdeuppdateringar. Vi förstår att detta påverkar både överblick och förtroende och tar din feedback på största allvar. Vi arbetar löpande med att utveckla och förfina vår tjÀnst vilket vi hoppas ska kunna reparera ditt förtroende.

5぀星のうち1の評䟡

Man kan inte ringa SAVR och...

Man kan inte ringa SAVR.
UpptÀckte att mycket pengar ligger oplacerade och drar skatt i ISK-depån - Det borde SAVR ha larmat/ påminnt om tycker man ju.
Och man borde föranmÀlt konton för att snabbt kunna ta ut pengarna.

2025幎12月29日

SAVR AB からの回答

Hej, och tack för att du delar din feedback.

Jag vill börja med att förtydliga att det gÃ¥r bra att ringa SAVR. Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta vÃ¥rt kundtjÀnstteam pÃ¥ telefonnummer 08-38 52 00 varje helgfri vardag mellan 09–22 sÃ¥ hjÀlper vi gÀrna till.

NÀr det gÀller oplacerade pengar pÃ¥ ett ISK stÀmmer det att dessa omfattas av schablonbeskattning, precis som allt kapital pÃ¥ kontot. Hur man vÀljer att anvÀnda sina pengar – om och nÀr man investerar eller lÃ¥ter kapital ligga oplacerat – Àr helt upp till varje kund. I dagslÀget skickar vi dÀrför inga pÃ¥minnelser eller larm kring oplacerat kapital.

Vi uppskattar att du tagit dig tid att lÀmna feedback. Hör gÀrna av dig till oss om du har frågor eller vill ha hjÀlp framåt!

Allvarligt fel på mitt konto – bristande förklaring från SAVR

Jag upptÀckte nyligen att det hade dykt upp cirka 150 000 kr i oidentifierade medel på mitt kapitalförsÀkringskonto (KF) hos SAVR. Det fanns ingen transaktion eller notering som förklarade var pengarna kom ifrån, och beloppet verkade ha blandats med mina egna medel.

Jag kontaktade SAVR omedelbart och förklarade situationen skriftligt. TyvÀrr fick jag bara ett svar som antydde att jag hade haft mindre pengar innan, utan någon tydlig redogörelse för vad som faktiskt hÀnt eller hur felet uppstått.

Jag tycker det Àr mycket allvarligt att ett vÀrdepappersbolag kan visa fel saldo eller lÀgga till pengar utan spårbar transaktion. Det underminerar förtroendet för plattformen och gör det svårt att kÀnna sig trygg med sina investeringar.

Jag hoppas SAVR tar detta pÃ¥ största allvar och utreder vad som hÀnt – inte bara för min skull, utan för alla kunders sÀkerhet.

2025幎10月31日

Hej Ali,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att situationen du beskriver var både ovÀntad och oroande, och vi beklagar att det uppstod osÀkerhet kring ditt saldo.

Efter en fullstÀndig utredning kan vi bekrÀfta att det rörde sig om ett tekniskt visningsfel kopplat till vissa köpordrar. Felet påverkade inte dina faktiska pengar eller vÀrdepapper, utan gjorde att saldot visades felaktigt i systemet under en period. Dina medel har hela tiden varit korrekta och separerade enligt regelverk.

Felet Àr nu åtgÀrdat och vi arbetar vidare för att förhindra att något liknande intrÀffar igen.

5぀星のうち4の評䟡

Skulle vilja se fler funktioner i

Skulle vilja se fler funktioner i appen.
Tex att man ska kunna vÀlja textstorlek så inte allt Àr så stort.
Kunna se för och efterhandeln.

Annars trevlig mÀklare.

2025幎8月15日

SAVR AB からの回答

Stort tack för din feedback och för att du delar med dig av dina önskemål. Vi tittar kontinuerligt på möjligheter att förbÀttra appen och arbetar löpande med att utveckla nya funktioner för att göra upplevelsen bÀttre för våra kunder. Dina förslag kring textstorlek och möjlighet att se för- och efterhandel tar vi med oss i vårt fortsatta arbete.

De Àr sÀmst

De Àr sÀmst. Den 23 maj försvann dryga 3 500 kr från mitt konto efter en misslyckad transaktion. De har fortfarande inte idag 6:e augusti återbetala pengarna och Àrendet pågår fortfarande. En annan gång fick jag dubbel insÀttning, det reglerades efter några veckor. Totalt opålitligt. Jag håller nu på att flytta tillbaka mina aktier till Avanza.

2025幎8月6日

SAVR AB からの回答

Vi förstår verkligen att det hÀr har varit både frustrerande och oacceptabelt. SjÀlvklart ska det inte ta så lång tid att få hjÀlp eller återbetalning vid en misslyckad transaktion. Vi beklagar verkligen att du har behövt uppleva detta och att det har påverkat ditt förtroende för oss.

Vi vill gÀrna titta nÀrmare på ditt Àrende för att förstå exakt vad som hÀnt och se till att det får en så snabb lösning som möjligt. Om du vill, kontakta gÀrna vårt supportteam på via chatten i inloggat lÀge eller via info@savr.com så att vi kan följa upp det skyndsamt.

Återigen, vi Àr ledsna för att din upplevelse inte levt upp till vare sig vÃ¥ra eller dina förvÀntningar. Vi tar till oss av din feedback och arbetar löpande med att förbÀttra vÃ¥ra processer för att undvika att nÃ¥got liknande hÀnder igen.

Bra savr

Bra, får dock inte fem stjÀrnor eftersom endast folkbokförda i Sverige kan vara kunder

2025幎7月9日

SAVR AB からの回答

Tack för din fina recension och för att du delar med dig av din feedback!

Du har helt rÀtt i att vi i dagslÀget endast kan erbjuda våra tjÀnster till personer som Àr folkbokförda i Sverige. Detta beror på att vi följer regelverk som krÀver att våra kunder har sin skatterÀttsliga hemvist i Sverige och att insÀttningar och uttag endast kan göras till svenska banker eller svenska filialer.

Vi förstår att detta kan vara en begrÀnsning, sÀrskilt för svenskar som bor utomlands men gÀrna vill fortsÀtta spara hos oss. Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla våra tjÀnster, och vår förhoppning Àr att kunna erbjuda sparmöjligheter Àven för utlandssvenskar i framtiden.

5぀星のうち1の評䟡

This is a very weird platform

This is a very weird platform!
SAVR made an extra same transaction for me when I bought an stock! It took a long time for the correction without a explanation from SAVR.
There is always a cash in the account now, unavailable for withdrawal over a month. SAVR told me that this is caused by a delayed payment. What! ? A delayed payment for over a month. SAVR even cannot tell me now when this payment will be done! I am now waiting for it and close the account immediately!

2025幎7月1日

SAVR AB からの回答

Hi and thank you for taking the time to leave a review.

We’re sorry to hear about your experience and understand your frustration regarding the delayed correction and communication. In rare cases, technical issues can lead to duplicate transactions, and we acknowledge that the follow-up should have been clearer and faster.

Regarding the small remaining amount in the account, certain system constraints can sometimes prevent immediate withdrawals or account closure, even for minor sums. We understand this may be confusing and appreciate your patience while the issue was being resolved.

We’re continuously working to improve both our processes and communication, and your feedback helps us do better. If there’s anything still outstanding, don’t hesitate to reach out to our support team either through the chat or over phone (08-38 52 00).

Best regards,
Sofie at SAVR

5぀星のうち1の評䟡

Opålitlig platform och ingen förklaring

Haft automatiskt månadssparande gående i 4-5 år, mÀrkte att ingen insÀttning gjordes i slutet av april, inte fått någon notis på detta. Hör av mig till kundtjÀnst och frågar varför mitt månadssparande tycks ha stÀngts av, får förklaringen att eftersom jag 16 april la till en fond i sparandet så "Àndrades datumet till den 31 maj". Men 31 maj Àr ju nÀsta schemalagda dragning. Får rådet att nu 16 maj manuellt gå in och köpa varje enskild fond och fylla i belopp och hålla på och krångla, vilket ju Àr lagom lockande nÀr börsen stigit ganska mycket sedan 30 april och nÀsta dragning (om den funkar då?!) Àr om 15 dagar. Någon funktion för att köpa hela sitt månadssparande på en gång finns inte, jag frågade kundtjÀnst tom. Och någon förklaring på varför det blev så hÀr kunde de inte ge, kopierat rakt av från chatten: "Jag kan tyvÀrr inte utröna exakt varför och vi ursÀktar för att denna månad hoppades över." och flera "Tack för din förståelse."

HÀnder detta en gång flyttar jag från SAVR direkt, tack för er förståelse!

2025幎5月16日

SAVR AB からの回答

Tack för att du hör av dig och delar med dig av din upplevelse – vi Àr verkligen ledsna för det strul du varit med om kring ditt mÃ¥nadssparande.

Jag har nu undersökt vad som kan ha hÀnt och det verkar som att vÃ¥rt system – troligen pÃ¥ grund av flera röda dagar i april – inte hanterade förÀndringen i ditt sparande korrekt. Det Àr alltsÃ¥ inte sÃ¥ hÀr det ska fungera, utan ett tekniskt fel som vi tar pÃ¥ stort allvar och arbetar prioriterat med att Ã¥tgÀrda.

Du har ocksÃ¥ helt rÀtt i att det idag saknas en enkel funktion för att ”köpa hela sitt mÃ¥nadssparande” manuellt med ett klick och det Àr ett omrÃ¥de vi planerar att förbÀttra framöver.

Vi uppskattar att du tagit dig tid att skriva till oss – det hjÀlper oss att bli bÀttre. Vi hoppas att du vill ge oss en chans att visa att vi kan leverera en bÀttre upplevelse framÃ¥t.

5぀星のうち4の評䟡

Trevlig nÀtmÀklare som nu under

Trevlig nÀtmÀklare som nu under uppstarten har konkurrenskraftiga avgifter på aktiehandel.
Mobilappen kÀnns inte lika vÀloptimerad som Avanzas eller Nordnets. Men Savrs app Àr minimalistisk och har en digital approach, vilket ligger i linje med moderna servicebolag dÀr kundkontakt sker via en integrerad chattfunktion.

Jag tycker om vad jag sett hittills och tror att Savr har goda möjligheter att vÀxa som en aktie- & fondmÀklare inom Norden.

2025幎4月30日

SAVR AB からの回答

Tack för din fina och genomtÀnkta recension! 🌟 Roligt att höra att du uppskattar det vi gör. Vi jobbar stÀndigt pÃ¥ förbÀttringar och ser fram emot att fortsÀtta utvecklas tillsammans med vÃ¥ra anvÀndare.

5぀星のうち5の評䟡

Trevlig plattform i en tillvÀxtfas som

Trevlig plattform i en tillvÀxtfas som erbjuder flera goda incitament för nya kunder. För tillfÀllet erbjuder SAVR lÀgre courtage på fonder Àn konkurrenterna men faller dock på efterkÀlken nÀr det gÀller handel med aktier och ETF:er. Om man intresserar sig för sådant fungerar SAVR bÀst som ett komplement för fonder. Dock så expanderar SAVR sitt utbud av vÀrdepapper kontinuerligt och plattformen kommer nog mogna inom sin tid. Rekommenderas för den smarta investeraren som vill minimera avgifter och maximera eventuelle premier.

2025幎4月26日

SAVR AB からの回答

Hej och stort tack för din fina och vÀlbalanserade recension!

Vi Àr glada att höra att du uppskattar det vi gör. Du har ocksÃ¥ helt rÀtt i att vi befinner oss i en tillvÀxtfas dÀr vi kontinuerligt arbetar för att utveckla och förbÀttra vÃ¥rt erbjudande – bÃ¥de inom fondhandel och aktie- och ETF-handel.

Vi ser aktie- och ETF-handel som ett viktigt område för framtiden och har ambitiösa planer för att stÀrka vårt utbud och förbÀttra anvÀndarupplevelsen. Din feedback motiverar oss ytterligare i vårt arbete för att skapa en Ànnu bÀttre plattform för alla typer av investerare.

Stort tack igen för att du rekommenderar SAVR och för att du Àr med på vår resa framåt!

Riktigt bra plattform

Riktigt bra plattform! Några buggar Àn så lÀnge, men kommer stå sig stark i lÀngden.

2025幎4月9日

SAVR AB からの回答

Stort tack för din fina recension och för att du anvÀnder SAVR! Vi Àr glada att du gillar plattformen och tror på vår långsiktiga vision. Vi jobbar stÀndigt på att förbÀttra upplevelsen så tveka inte att höra av dig till vår support om du stöter på något specifikt, vi lyssnar gÀrna!

Axel på savr Àr grym!

2025幎4月7日

SAVR AB からの回答

Stort tack för din fina recension! 🌟 Vi blir verkligen glada av att höra att Axel i vÃ¥rt kundserviceteam har gett dig grym service – vi tycker ocksÃ¥ att han Àr fantastisk! Vi ser fram emot att fortsÀtta hjÀlpa dig med ditt sparande.

Fick vÀrvningsbonus reducerad frÃ¥n 200

Fick vÀrvningsbonus reducerad från 200 kronor
till 100 kronor trots att datumet inte hade gått ut för dealen.

Inte så mycket att bråka om iofs men rÀtt ska vara rÀtt

2025幎3月28日

SAVR AB からの回答

Vi förstår din besvikelse. TyvÀrr såg vi tecken på ett utbrett missbruk av funktionen vilket gjorde att vi var tvungna att stÀnga ner kampanjen i förtid. Att det kunde ske framgick i kampanjvillkoren, men vi förstår såklart att det kan kÀnnas frustrerande nÀr man följt reglerna och Àndå påverkas.

Vi hoppas trots detta att du vill fortsÀtta vÀlja SAVR som din investeringsplattform.

Smidigt

Smidigt, enkelt att flytta konto. Och inte att förglömma, handel till vettigt (lÀs bra) pris mkt tydligt redovisat. Sen redovisas de olika företagens aktiviteter tydligt i separat flik.
Livet som pensionÀr har blivit tydligare och enklare.

2025幎4月2日

SAVR AB からの回答

Stort tack för din fina recension! Vi Àr glada att höra att du gillar det vi gör och det betyder mycket för oss att kunna bidra till att livet som pensionÀr blir lite enklare och tydligare. Tack för att du valt SAVR! 💚

Bra plattform

Bra plattform, en uppstickare som gör mycket rÀtt. Fin service och bra innovation. Finns fortfarande en del att utveckla, men till skillnad från de mer etablerade spelarna så verkar de lyssna och kommer med nya funktioner som anvÀndarna vill ha.

2025幎4月1日

SAVR AB からの回答

Stort tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada av att höra att du uppskattar bÃ¥de plattformen, servicen och vÃ¥rt fokus pÃ¥ innovation. Det stÀmmer att vi fortfarande har en del kvar att utveckla – men precis som du sÀger sÃ¥ Àr anvÀndarnas feedback vÃ¥r viktigaste kompass. Vi lyssnar, prioriterar och bygger för att göra SAVR Ànnu bÀttre, tillsammans med er.

Tack för att du Àr med pÃ¥ resan! 🚀

Snabb och effektiv support

2025幎3月31日

SAVR AB からの回答

Tack för din fina recension! Vi Àr glada att du upplever supporten som snabb och effektiv – precis sÃ¥ som vi vill att det ska vara. Tveka inte att höra av dig om det Àr nÃ¥got mer vi kan hjÀlpa till med!

En plattform som utvecklas

En plattform som successivt utvecklas med kundfokus. Rabatter på så gott som alla fonder. Bra nyhetsflöde med AI stöd anpassat för anvÀndaren. Nu Àven aktiehandel och kommer nog bli en konkurrent att rÀkna med för de mer etablerade aktörerna.

2025幎3月28日

SAVR AB からの回答

Stort tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada av att höra att du uppskattar vÃ¥r utveckling. Kul att du ocksÃ¥ testar aktiehandeln – vi har mycket spÀnnande pÃ¥ gÃ¥ng och ser verkligen fram emot att fortsÀtta vÀxa tillsammans med dig som anvÀndare.

Tveka inte att höra av dig om du har feedback eller idéer – vi lyssnar gÀrna!

Snabba svar på mail/chatt

Snabba svar på mail/chatt, kul att dom har mycket på gång.
Bra köp och sÀlj funktion, rent och snyggt

2025幎3月27日

SAVR AB からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi blir så glada av att höra att du gillar det vi gör! Vi har, som du sÀger, mycket på gång och ser verkligen fram emot att fortsÀtta utveckla SAVR tillsammans med våra anvÀndare. Hör gÀrna av dig om du har idéer eller feedback!

5぀星のうち5の評䟡

Mycket trevlig och lÀtt tjÀnst Jag

Mycket trevlig och lÀtt tjÀnst Jag saknar bara möjligheten att kunna lÀgga in rÀtt kyrkor nÀr jag har flyttat vÀrdepapper hit
Det Àr en tjÀnst som jag saknar

2025幎3月27日

SAVR AB からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme – vi Àr glada att du gillar vÃ¥r tjÀnst!

Jag Àr lite osÀker pÃ¥ vad du menar nÀr du sÀger att du saknar möjligheten att kunna lÀgga in rÀtt "kyrkor" i samband med flytt av vÀrdepapper. Är det möjligtvis sÃ¥ att du syftar pÃ¥ GAV (genomsnittligt anskaffningsvÀrde)? Om sÃ¥ Àr fallet Àr det nÃ¥got vi arbetar pÃ¥ att kunna erbjuda i framtiden. Det Àr en efterfrÃ¥gad funktion och vi vill sÃ¥klart att det ska bli sÃ¥ smidigt som möjligt för dig att fÃ¥ en komplett överblick.

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill förtydliga eller har fler önskemål. Tack igen för att du anvÀnder SAVR!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。