レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Klasse oplevelse. Var lidt nervÞs i starten men viste sig hurtigt at Casten kan sit kram, sÃ¥ er han samtidig super behagelig at vÊre sammen med. Nem at snakke med og humor gÞr at tiden gÃ¥r lidt hu... もっず芋る

Har haft en virkelig god oplevelse og faktisk ogsÃ¥ en livsÊndring i form af et andet selvbillede efter mit forlÞb hos Scalp Innovation og Carsten. Resultatet er perfekt, og Carsten formÃ¥r, ud over... もっず芋る

Att besöka Carsten var ett av mina bÀsta beslut pÃ¥ senare dagar. Redan frÃ¥n första interaktionen har jag fÃ¥tt ett fantastiskt bemötande, men framförallt ett resultat som överstiger förvÀntan. Carsten... もっず芋る

䌁業が回答したした

5 stjerner herfra! Carsten er utrolig dygtig og professionel til sit arbejde. Samtidig er Carsten en rigtig sÞd og behagelig fyr. Man bliver taget rigtigt godt imod og fÞler sig i trygge hÊnder. Vi... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 怍毛サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi giver folk selvtillid tilbage med den bedste scalp mircopigmentation i Danmark. Scalp mircopigmentation (SMP) eller hovedbunds mikropigmentering som det også kaldes, er den bedste lÞsning i verden lige nu, til mÊnd og kvinder med hårtab. Scalp mikropigmentering på hovedbunden er designet til at give en optiske illusion af shavet hår.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

150件のレビュヌ

Super professionel behandling

Min sÞn på 18 år lider af alopecia og er skaldet, og derfor opsÞgte vi Scalp Innovation med henblik på SMP. Resultatet er fantastisk flot, det ligner fuldstÊndigt at min sÞn har en tÊtbarberet hovedbund. Samtidig er Carsten som behandler utrolig dygtig, meget professionel og yderst empatisk, hvilket giver en stor tryghed.
Kan kun give de varmeste anbefalinger til Scalp innovation.

2023幎3月1日

KÊre Heidi,
🙏🏻 Mange tak for din fantastiske 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ anmeldelse af SMP-behandlingen hos Scalp Innovation! 😊

Det glÊder mig virkelig at hÞre, at resultatet er blevet fantastisk flot, og at det ligner fuldstÊndigt at din sÞn Mads har en tÊtbarberet hovedbund. Det er virkelig en glÊde at kunne bidrage til at genskabe selvtilliden hos personer, der lider af alopecia. 🎉🙌

Jeg sÊtter stor pris pÃ¥ dine rosende ord om min professionalisme og dygtighed som behandler. Det er vigtigt for mig at levere en behandling af hÞj kvalitet, samtidig med at jeg skaber et trygt og empatisk miljÞ for mine klienter. 😊👚‍⚕ Det er en fornÞjelse at kunne give dig og Mads den tryghed, I har brug for under behandlingen.

Jeg takker dig varmt for dine varmeste anbefalinger af mig og Scalp Innovation. Det betyder meget for mig at vide, at I er tilfredse med behandlingen og fÞler jer godt taget hÃ¥nd om. Hvis der nogensinde er brug for yderligere hjÊlp eller spÞrgsmÃ¥l, er I altid velkomne til at kontakte mig. 📲

Jeg Þnsker Mads alt det bedste fremover og håber, at hans nye udseende vil styrke hans selvtillid og glÊde. Tak for at vÊlge mig (Scalp Innovation) som jeres SMP-behandler!

Carsten - SCALP INNOVATION

Jeg var rigtig nervÞs for resultatet

Jeg var rigtig nervÞs for resultatet men det blive over alt den bedste beslutning jeg har taget, Karsten som er dygtig til sit job og super flink fyr gjorde et godt stykke arbejde tusind tak Karsten vi ses lige pludselig🙏👍

2023幎2月28日

Hey David,
Hold da op, tusind tak for dine fantastiske ord! 😊 Det glÊder mig enormt at hÞre, at bekymringerne om resultatet blev gjort til skamme.

At have deltaget i din rejse med SMP-behandlingen og hÞre, at det blev den bedste beslutning, gÞr mig virkelig glad! 💪 jeg er stolt over at have vÊret en del af det, og din ros betyder meget.

Vi ses lige pludselig, og hvis der er mere, jeg kan gÞre, er jeg her altid! 🙏👍

Carsten

Jeg er MEGET tilfreds med resultatet.

PrÊcis som mange af de andres anmeldelser her på siden kan jeg tilslutte mig koret af glade kunder. Carsten er en mega behagelig fyr og vi havde en glimrende dialog angående forventninger og et realistisk alderstilsvarende endemål. 3 smertefrie behandlinger og jeg var en ny mand med "hår" på toppen igen. Det ser virkelig pisse godt ud.
Men pas på i December måned. Carsten holder RIGTIG meget af julemusik :-D

2022幎12月13日

Hej Brian! 🌟
Tusind tak for dine super flotte ord! 😊 Jeg er virkelig beÊret over at have bidraget til at bekÊmpe dit hÃ¥rtab gennem SMP-behandlingen.

Det glÊder mig, at du har haft en positiv oplevelse og fÞler dig tilfreds med resultatet. 💖 Det er altid min ambition at skabe en Ã¥ben dialog om forventninger og sikre, at vi nÃ¥r et realistisk og alderstilsvarende endemÃ¥l.

De tre smertefrie behandlinger var jo nÊrmest en hyggelig "makeover" - og det ser ud til, at du er en ny mand med "hÃ¥r" pÃ¥ toppen igen! 💪 Det er fantastisk at vide, at det ser virkelig godt ud.

Haha, ja, jeg indrÞmmer, at julemusikken i december er en lille svaghed hos mig! 🎄😄 Tak for din tÃ¥lmodighed og gode humÞr!

Hvis der er mere, jeg kan gÞre for dig, er jeg her altid!

Dejlig oplevelse

Carsten var empatisk, professionel og virkelig dygtig hele processen igennem og lyttede til ens behov så man fÞlte sig forstået. Alt i alt en virkelig rar og professionel oplevelse!

2023幎1月24日

Hej Martin, 🌟
Det varmer mit hjerte at lÊse dine ord! 😊 SMP-processen med dig har vÊret en fantastisk rejse, og jeg er sÃ¥ glad for, at du har haft en dejlig oplevelse.

At du fÞlte, jeg var empatisk og lyttede til dine behov betyder meget for mig. 💖 Det er altid mit mÃ¥l at skabe en professionel og forstÃ¥ende atmosfÊre gennem hele processen.

Tak for tilliden, og hvis der nogensinde er mere, jeg kan gÞre for dig, er jeg her!

Grundig snak inden behandling

Carsten gjorde meget ud af forventningsafstemning, inden behandlingen gik i gang, da der (endnu) ikke er så mange kvinder, der sÞger hjÊlp til pletskaldethed. Behandlingen har givet mig skygger i min hovedbund, så jeg nu er mere tryg ved at sÊtte mit hår op.

2023幎1月3日

Hej! 🌟
Tak for dine dejlige ord! 😊 Jeg er sÃ¥ glad for at hÞre, at SMP-behandlingen har hjulpet dig med at bekÊmpe pletskaldethed, og at du nu fÞler dig mere tryg ved at sÊtte dit hÃ¥r op. 💖

Jeg lÊgger stor vÊgt pÃ¥ grundige samtaler inden behandlingen for at skabe klarhed og forventningsafstemning, isÊr da fÊrre kvinder sÞger hjÊlp til dette. 😊 Det glÊder mig, at du fÞlte dig godt informeret og tryg gennem hele processen.

Resultatet med skygger i din hovedbund lyder fantastisk, og det er altid en glÊde at vide, at jeg har bidraget til en positiv forandring i dit liv. 💪

Hvis der er mere, jeg kan gÞre for dig, er jeg her altid!

5 stjerner herfra. Tak Carsten 👏🏜

Jeg har vÊret tvivl i starten mht., smp - med Carsten blev jeg tryg fÞrste gang til konsultation. Jeg er positiv overrasket hvor godt det er blevet. Selvtilliden er kommet tilbage. Mine nÊrmeste er ogsÃ¥ overrasket hvor godt det er blevet. Carsten er virkelig dygtig, og har passion for det arbejde han laver. Klinikken er meget renlig og ikke mindst Carstens personlig er helt andet. En man kan stole og vÊre tryg. Jeg giver 5 stjerner fordi du har skabt mit liv tilbage. Tak Carsten 👏🏜

2022幎12月21日

Hey Morten,
Tusind tak for de flotte 5 stjerner! 👏🏜 Det glÊder mig enormt at hÞre, at jeg har kunne hjÊlpe dig med at bekÊmpe hÃ¥rtab gennem SMP-behandlingen.

Det er fantastisk, at du fÞlte dig tryg allerede ved vores fÞrste konsultation. 😊 Din tvivl i starten er helt forstÃ¥elig, men det er sÃ¥ givende at vide, at jeg har vÊret med til at bringe selvtilliden tilbage i dit liv!

At dine nÊrmeste ogsÃ¥ er positivt overraskede over resultatet, gÞr mig ekstra glad. 💖 Jeg lÊgger stor vÊgt pÃ¥ professionalisme, lidenskab for mit arbejde og ikke mindst at skabe en tryg og tillidsfuld atmosfÊre i klinikken.

Det er virkelig givende at hÞre, at jeg har kunne bidrage til at skabe en positiv forandring i dit liv. Tak for tilliden, og jeg er her altid for dig!

Fortsat glÊde og selvtillid til dig! 👏🏜

NÃ¥r man nu ikke kan give 10/10 stjerner

Når man nu ikke kan give 10/10 stjerner så får Scalp Innovation 5/5 stjerner herfra.
Jeg er blevet fÊrdig med min 3. Session hos Carsten nu og hold nu op et resultat. Carsten har givet mig et resultat langt bedre end hvad jeg har turde drÞmme om og jeg er ham evig taknemmelig!

Carsten er den dygtigste indenfor SMP og har virkelig styr på sit håndvÊrk og yderst professionel omkring det. Udover det så er han bare en super behagelig mand at vÊre i selskab med og meget imÞdekommende.
Det eneste jeg fortryder er at jeg ikke kontaktede Carsten for 5 år siden.

Hvis du står med tanken om at få lavet SMP vil jeg klart anbefale at tage kontakt til Carsten.

2022幎12月18日

Hey Mikkel.
Wow! 🌟 Tak for dine fantastiske ord! 😊 Det betyder virkelig meget for mig at hÞre, at du giver Scalp Innovation 5/5 stjerner!

At have afsluttet min 3. session hos mig og hÞre om det overvÊldende resultat, du har opnÃ¥et, gÞr mig sÃ¥ glad! 💖 Jeg er dybt taknemmelig for din tillid, og det var en Êre at hjÊlpe dig med at bekÊmpe hÃ¥rtab gennem SMP-behandlingen.

Dine rosende ord om min professionalisme og hÃ¥ndvÊrksmÊssige kunnen varmer mit hjerte, og det er altid mit mÃ¥l at levere resultater, der overgÃ¥r forventningerne. 😊 At hÞre, at du fortryder ikke at have kontaktet mig tidligere, er den bedste anerkendelse!

Jeg sÊtter pris på din anbefaling til andre, der overvejer SMP. Jeg er altid her for at hjÊlpe og skabe fantastiske resultater!

Tak igen og Þnsker dig fortsat glÊde med dit nye look! 💪

Beste hilsner
😉 Carsten - Scalp INNOVATION

Det gode liv

Jeg er typisk ikke typen, som finder vej herind, men jeg har efter et forlÞb hos Carsten i sommeren 2022 vÊret vidne til en decideret life-changer. Udover at Carsten er latterligt dygtig og dedikeret til sit arbejde er han samtidigt en karismatisk og yderst givende person af natur. Et rigtigt behageligt menneske, som har pisse meget styr på, hvad han laver.
ResultatmÊssigt vil jeg anbefale at besÞge hans Instagram, da hans arbejde er dokumenteret der.
Jeg har vÊret hos Carsten af 3-4 omgange og alle gange var en sand fornÞjelse.
Jeg er dagligt dybt taknemmelig for beslutningen om at ringe til netop Carsten og min selvtillid har fået et kÊmpe boost!

KÊmpe anbefaling herfra

2022幎12月7日

KÊre Thomas
😊 Jeg vil gerne udtrykke min oprigtige taknemmelighed for din utroligt venlige anmeldelse. Det har vÊret en sand fornÞjelse at vÊre en del af dit rejeforlÞb, og jeg er begejstret for at hÞre, at du har oplevet det som en "life-changer".

🙏 Din ros og anerkendelse betyder meget for mig, og det glÊder mig at vide, at du fÞler, at jeg har bidraget positivt til bekÊmpelsen af dit hÃ¥rtab gennem SMP-behandlingen. Jeg strÊber altid efter at levere en dedikeret og professionel service, og det opvarmer mit hjerte at vide, at du har haft en positiv oplevelse.

💪 Din beskrivelse af mig som "latterligt dygtig og dedikeret" samt som en "karismatisk og yderst givende person" vÊkker virkelig glÊde hos mig. Det er mit mÃ¥l at skabe ikke kun et tilfredsstillende resultat, men ogsÃ¥ at skabe en behagelig og stÞttende atmosfÊre under hele forlÞbet.

🀗 Jeg sÊtter pris pÃ¥, at du har vÊret hos mig flere gange, og det er fantastisk at hÞre, at hver oplevelse har vÊret en fornÞjelse for dig. Jeg er stolt af det arbejde, jeg udfÞrer, og det er opmuntrende at vide, at min indsats har bidraget til at booste din selvtillid.

📞 Tak ogsÃ¥ for at anbefale at besÞge min Instagram for dokumentation af mit arbejde. Jeg er glad for at kunne dele mine resultater og erfaringer med andre, og det er dejligt at vide, at du har fundet det nyttigt.

Endnu en gang tak for dine venlige ord og din anbefaling. Det har vÊret en fornÞjelse at have dig som klient, og hvis der ellers er noget, jeg kan gÞre for dig, er jeg altid her.

Carsten - SCALP INNOVATION

Fra lav selvvÊrd til selvtillid

Fra lavt selvvÊrd til selvtillid. Efter flere overvejelser sÃ¥ besluttede jeg mig for at kontakte Carsten og fÃ¥ en uforpligtende samtale, om de muligheder som der var og de forventninger som jeg havde. Jeg blev mÞdt af en imÞdekommende herre med glimt i Þjet. Jeg fik en professionel snak om emnet, som jeg hurtig blev hook pÃ¥, trods lidt indre modstand. Jeg kontaktede Carsten efter nogle dage, fik aftalt nogle datoer med ham og kom igang. Jeg har pÃ¥ intet tidspunkt fortrudt, tvÊrtimod, sÃ¥ skulle det vÊre sket meget fÞr. Jeg er nu en glad mand 😀🙏

2022幎10月17日

Hej Thomas
Jeg er virkelig glad for at lÊse din 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ anmeldelse og endnu mere glad for at vide, at du har oplevet en positiv transformation fra lavt selvvÊrd til selvtillid. 😊

Jeg husker vores samtale og er taknemmelig for, at du valgte at kontakte mig for at udforske mulighederne inden for SMP-behandling. Det var fantastisk at mÞde dig, og jeg er glad for, at du fandt vores professionelle samtale inspirerende, selvom der var en smule indre modstand i starten.

Det er virkelig givende at hÞre, at du ikke har fortrudt din beslutning om at komme i gang med SMP-behandlingen. Dit smil og lykke betyder meget for mig, og det er historier som din, der gÞr mit arbejde meningsfuldt. 😄🙌

Tak for at vÊlge mig som din SMP-behandlingspartner. Hvis der er mere, jeg kan gÞre for at stÞtte dig, er jeg her for dig. FortsÊt med at vÊre den glade mand, du er, og jeg ser frem til at fÞlge din positive rejse.

Carsten 🌟🙏

Touch up

Jeg var inde og så en touch up hos Carsten efter en mindre god oplevelse fra en anden behandler. Jeg må bare sige jeg skulle have gjort bedre research, da jeg i tidernes morgen valgte at få smp, og brugt Carsten fra start af. Super dygtig til sit fag og jeg er ovenud tilfreds med resultatet og vil helt sikkert vende tilbage nÊste gang det er tid til touch up.

2022幎9月16日

Hej Karsten,
Tak for din Êrlige anmeldelse og de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐!
Jeg er virkelig glad for at hÞre, at touch-up sessionen hos mig kunne give dig en mere positiv oplevelse efter den tidligere udfordring med en anden behandler.

Jeg forstår vigtigheden af at vÊlge den rette person fra starten, og det glÊder mig, at du nu er tilfreds med resultatet af SMP-behandlingen. Jeg sÊtter pris på din tillid, og det vil vÊre en fornÞjelse at tage imod dig igen nÊste gang det er tid til en touch-up.

Hvis der nogensinde er noget, jeg kan gÞre for dig, er jeg blot et opkald vÊk. Tak for at vÊlge Scalp Innovation!

Carsten 🌟💙

Scalp Innovation is truly life changing!

Carsten & Scalp Innovation is truly life changing! I went to Carsten with alopecia, meaning I had a lot of patchy hair loss. Carsten was awesome at making me feel good about it and quickly found a solution. Not only is Carsten talented but he is also a great character and makes you feel very welcome and relaxed. I owe him so much as he has literally taken my biggest insecurity and turned it into a 'hairstyle' I am proud and confident to walk around with! Thank you Scalp Innovation!

2022幎9月6日

Hi Oliver!
Thank you so much for your incredibly touching words! 😊 It means the world to me to hear that Scalp Innovation's SMP treatment has had a transformative and positive impact on your life.

Dealing with alopecia and significant hair loss can be a challenging journey, and I'm truly glad that I could help find a solution that you are proud and confident to carry.

It was a pleasure working with you, and I appreciate the trust you placed in me. If there's ever more I can do for you, I'm always here.

A big thank you for choosing Scalp Innovation and for sharing your amazing experience! 🌟

Best regards,

HÃ¥rhvirvel og manglende selvtillid

Jeg havde i mange Ã¥r vÊret ked af at have en hÃ¥rhvirvel, da den var meget tydelig grundet mit mÞrke hÃ¥r. Det pÃ¥virkede mig sÃ¥ meget, at jeg hverken gik til frisÞren eller havde lÞst hÃ¥r. Jeg havde et brÊndende Þnske om at fÃ¥ den fikset, men jeg vidste ikke, hvilke muligheder der fandtes – isÊr som kvinde!

Så faldt jeg over Scalp Innovation og kom i kontakt med Carsten, hvilket endte med at blive min redning! Han er yderst professionel, varm og formår at få en til at slappe helt af! Jeg frygtede lÊnge at blotte min hårhvirvel og fÞlte en form for skam, men det fik Carsten hurtigt omvendt med hans menneskelige og professionelle egenskaber.

Jeg er yderst tilfreds med resultatet og selve oplevelsen, og jeg kan intet andet end at anbefale Scalp Innovation og Carsten!

Tak for at give mig selvtilliden tilbage!

Iben

2022幎8月25日

Hej Iben! 🌟
Mange tak for din hjertevarme anmeldelse! 💖 Det glÊder mig enormt at hÞre, at jeg har haft en positiv indvirkning pÃ¥ dit liv og selvtillid.

At du i mange år har båret på bekymringer omkring en tydelig hårhvirvel og oplevet påvirkninger på din selvtillid, er noget, jeg virkelig forstår. Det er ikke kun et fysisk aspekt, men også en fÞlelsesmÊssig rejse, og det betyder meget for mig at have vÊret med til at hjÊlpe dig med at overvinde disse udfordringer.

Det glÊder mig, at du har oplevet processen som professionel og samtidig fÞlt dig afslappet. At skabe en tryg og behagelig atmosfÊre er altid en vigtig del af mit arbejde.

Tak for din tillid og for at dele din fantastiske oplevelse. Hvis der nogensinde er mere, jeg kan gÞre for dig, er jeg kun et opkald vÊk! 📞

Tak for at vÊlge Scalp Innovation, og jeg Þnsker dig fortsat glÊde med din fornyede selvtillid!

Thumbs up

Har vÊret sÊrdeles tilfreds med det resultat som er kommet ud af et forlÞb med Carsten i Scalp Innovation. Carsten er fagligt kompetent, meget grundig og detaljeorienteret. Deruover var det en behagelig, Ã¥ben og Êrlig proces bÃ¥de ift. hvad der blev lovet, pris etc. Hvis man overvejer SMP er der thumbs up her fra

2022幎8月22日

Hej Lars!

Mange tak for de flotte ord og den positive anmeldelse! 👍 Det glÊder mig virkelig at hÞre, at du er sÊrdeles tilfreds med resultatet af din SMP-behandlingen.

At du oplevede forlÞbet med mig som fagligt kompetent, grundig og detaljeorienteret, betyder meget for mig. Jeg lÊgger stor vÊgt på åbenhed og Êrlighed gennem hele processen, så det er dejligt at vide, at du også har oplevet det sådan.

Hvis der nogensinde er mere, jeg kan gÞre for dig, er jeg kun et opkald vÊk! Tak for tilliden, og jeg sÊtter virkelig pris pÃ¥ din anbefaling. 🚀💙

Professionelt!

Jeg har hos Scalp Innovation fået udfyldt ar fra en tidligere FUE behandling.
Selve processen hos Scalp Innovation har vÊret meget professionel og ordentlig.

Med Carsten bag roret, fÞlte jeg mig i trygge hÊnder allerede fra den indledende samtale - hvor han i Þvrigt gav god rådgivning og indsigt i processen.

Der bliver givet den tid der skal til, for at man fÞler sig til rette og der bliver fulgt op på resultatet. "Er det ikke perfekt endnu, så tager vi en omgang mere" burde vÊre mottoet, for det var den fÞlelse man forlod stedet med.

Alt i alt en så god oplevelse, at hvis jeg skal have lavet noget igen, bliver det hos Scalp Innovation.

2022幎8月22日

Hej Magnus!
Tusind tak for de fantastiske ord og de flotte 5 stjerner! 😊 Jeg er virkelig glad for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med SMP-behandlingen hos Scalp Innovation.

At du fÞlte dig i trygge hÊnder fra den indledende samtale og gennem hele processen, varmer mit hjerte. Jeg er dedikeret til at skabe en professionel og behagelig oplevelse for mine kunder. 😊

At du oplevede, at der blev taget den tid, der skal til, og at der var fokus pÃ¥ at opnÃ¥ det perfekte resultat, betyder meget for mig. "Er det ikke perfekt endnu, sÃ¥ tager vi en omgang mere" – det er virkelig det, jeg strÊber efter!

Tak for tilliden, og jeg ser frem til at byde dig velkommen igen, hvis du skulle Þnske yderligere behandling hos Scalp Innovation. 🚀💙

Fantastisk resultat og oplevelse

Carsten fra Scalpinnovation kan sit håndvÊrk til fingerspidserne og tilmed den mest behagelig og servicemindede fyr som jeg lÊnge har mÞdt.

Med det samme jeg kom ind i klinikken fÞlte jeg mig hjemme og forstået. Carsten tager sig tid til at gå alle processer nÞje igennem, og taler er sprog man kan forstå.

Jeg havde kun hÞrt om SMP behandlingen meget kort tid fÞr jeg kom på besÞg hos Carsten, men jeg fÞlte mig så godt klÊdt på at jeg straks satte gang i behandlingen. 3 behandlinger senere og jeg er en Êndret mand, ikke bare med et superflot resultat men også med selvtillid til at lade hatten hÊnge mere i skabet.

Tusinde tak for en god oplevelse og ee super resultat.

2022幎7月14日

Hej SÞren!
Hvor er det fantastisk at lÊse dine ord! 🌟 Tusind tak for de rosende tilbagemeldinger og de flotte 5 stjerner! 😊

At hÞre, at du fÞlte dig hjemme og forstÃ¥et, da du trÃ¥dte ind i klinikken, glÊder mig virkelig. Jeg lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at skabe en tryg og behagelig atmosfÊre. Det er ogsÃ¥ dejligt at vide, at du fÞlte dig godt klÊdt pÃ¥ og tryg gennem hele SMP-behandlingen. 🛠💬

At du nu oplever dig selv som en Êndret mand, bÃ¥de med et superflot resultat og Þget selvtillid, er prÊcis det, jeg hÃ¥ber at opnÃ¥ for mine kunder! 😊

Tak for tilliden og for at dele din oplevelse. Hvis der nogensinde er mere, jeg kan gÞre for dig, er jeg kun et opkald vÊk! 📞

Carsten 🚀💙

Carsten har vÊret super i sin

Carsten har vÊret super i sin rådgivning og udfÞrt et rigtig flot stykke arbejde.

Ligefra 1 konsultation og lÞbende under de forskellige sessions. Det har vÊret en tryg proces hvor Carsten har vÊret god til at informere omkring hvad det indebÊrer og få lavet smp.

Jeg er meget glad for mit resultat og vil klart anbefale Carsten som fagekspert

2022幎6月20日

Hej Adriano! 🌟

Tusind tak for de varme ord og de flotte 5 stjerner! 😊 Det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe dig med SMP-behandlingen.

At hÞre, at du har vÊret tilfreds med rådgivningen og hele processen fra konsultation til de forskellige sessions, glÊder mig virkelig! Jeg lÊgger stor vÊgt på at sikre, at du fÞler dig tryg og informeret gennem hele SMP-processen.

Det betyder meget, at du er glad for resultatet, og jeg sÊtter pris pÃ¥ din anbefaling som fagekspert. 🙏 Hvis der nogensinde er mere, jeg kan gÞre for dig, er jeg blot et opkald vÊk!

Tak for tilliden, Adriano, og jeg Þnsker dig alt det bedste! 🚀💙

Carsten

Scalp innovation når kun det bedste resultat tÊller

Scalp innovation er en positiv oplevelse fra start til slut. Carsten er grundigt og sÊrdeles god til at formidle og forventningsafstemme. “Prikker” i hovedbunden krÊver omhyggelighed og godt hÃ¥ndelag. Carsten er i besiddelse af begge dele. Er yderst tilfreds med hele forlÞbet.

2022幎5月30日

Hej!
Wauw, tusind tak for de strÃ¥lende 5 stjerner og de opmuntrende ord! 😊 Det har vÊret en fantastisk rejse at hjÊlpe dig med SMP-behandlingen.

Din feedback om, at Scalp Innovation kun strÊber efter det bedste resultat, varmer mit hjerte, og jeg er taknemmelig for, at du har oplevet forlÞbet som positivt fra start til slut! 🌟 At hÃ¥ndtere de smÃ¥ "prikker" i hovedbunden krÊver omhu, og det glÊder mig at vide, at du er tilfreds med resultatet. 😊

Hvis der nogensinde er mere, jeg kan gÞre for at opretholde det bedste resultat, er jeg her for dig! 📞 Tak for din tillid.

Carsten 🚀

1000 stjerner vil jeg give til Scalp Innovation!!

Kan 100% anbefale Carsten fra Scalp Innovation!! Han er den bedste indenfor faget! Jeg er fuld tilfreds med behandling! Casten er alletiders,
Fantastisk forlÞb med Carsten, som i hele processen har vÊret utrolig professionelle, og har sendt mig afsted med det bedste resultat!!

2022幎5月23日

Hej Yalcin,
Åh, tusind tak for de fantastiske 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ og dine utroligt varme ord! 😊 Det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe dig med SMP-behandlingen her hos Scalp Innovation.

At vide, at du kan anbefale mig som den bedste inden for faget, er en Êre, og jeg er overvÊldet af din fulde tilfredshed med behandlingen! 🌟 Det har vÊret et fantastisk forlÞb, og jeg er taknemmelig for, at du har oplevet det som sÃ¥ professionelt. 😊

Hvis der nogensinde er mere, jeg kan gÞre for at opretholde det bedste resultat, er jeg altid her for dig! 🙌 Tak for din tillid.

Carsten 🚀

Profesjonell, pålitelig og fleksibel

FÞrst av alt vil jeg si at jeg er meget fornÞyd.

Jeg reiste fra Norge til Danmark for å ta tatoveringen, grunnen til det var Carstens tilsynelatende gode resultater og gode anmeldelser. Etter 3 sessions var resultatet klart, og det var ikke skuffende!

Lokalet er sentralt og moderne, jeg ble vennlig tatt i mot ved ankomst og vi kom kjapt i gang med behandlingen. Underveis fÞrte jeg ingen smerte.

Carsten er fleksibel og imÞtekommende, jeg kunne i stor grad velge Þktene etter mine behov, i tilleg var han åpen for den betalingslÞsningen som passet meg best.

2022幎5月10日

Hei HÃ¥kon
Tusind, tusind tak 🙏🏻 for din meget flotte anmeldelse og de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ og de rosende ord.

Vi fik efter 3 session et super godt resultat og det glÊder mig at det netop var det resultat du sÞgte.

Jeg mÃ¥ sige at jeg er beÊret nÃ¥r du vÊlger at rejse 1000 km for at fÃ¥ den SMP behandling du sÞger. Tak for det og tak for tilliden 🙏🏻

Sig endelig til hvis du har brug for et touch-up. ✍🏻

En stor anbefaling - Scalp Innovation

Min oplevelse med Scalp Innovation og Carsten har fra fÞrste kontakt til vores afslutning vÊret helt igennem fremragende!
Siden fÞrste kontakt og efterfÞlgende konsultationen til planlÊgning af fÞlgende 3 sessions og et endeligt afsluttende mÞde, har Carsten og jeg hele vejen igennem haft nogle professionelle og hyggelige sessions der har givet mig et fantastisk flot resultatet, som lever op til de forventninger jeg havde svÊrt ved at forestille mig.
Idag fÞles det helt naturligt og bedst af alt - det ser naturligt og virkelig godt ud! Huen eller kasketten behÞver ikke vÊre på hver eller hver anden dag, da det nye look har Êndret totalt på den tidligere opfattelse.
Hvis man, ligesom jeg, gÞr sig tanker om om sit skaldede hoved og ofte dÊkker det lidt til, så kan jeg virkelig anbefale Carsten og Scalp Innovation.
Der er styr på tingene. God service, gode forhold, god struktur og ikke mindst gode resultater:)

Tak for resultatet👌🏌

Niels

2022幎5月7日

Hej Niels
Dejligt at lÊse og skÞnt at du har lyst til at dele dine tanker og oplevelse med andre. De 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ er jeg også virkelig glad for.

Jeg må sige at du er en flot mand med total go stil. Nu kan du frit vÊlge at gå med cap hvis den ellers passer med dit outfit og ikke fordi det er en nÞdvendighed.

Det har vÊret hyggelige sessions og vi har sammen opnÃ¥et et fantastisk flot resultatet 👊🏻

Du skal vide at du altid velkommen hvad enten er til en snak, kaffe eller hvis du har brug for et touch-up. ✍🏻

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。