Klasse oplevelse. Var lidt nervÞs i starten men viste sig hurtigt at Casten kan sit kram, sÃ¥ er han samtidig super behagelig at vÊre sammen med. Nem at snakke med og humor gÞr at tiden gÃ¥r lidt hu... ãã£ãšèŠã
Har haft en virkelig god oplevelse og faktisk ogsÃ¥ en livsÊndring i form af et andet selvbillede efter mit forlÞb hos Scalp Innovation og Carsten. Resultatet er perfekt, og Carsten formÃ¥r, ud over... ãã£ãšèŠã
Att besöka Carsten var ett av mina bÀsta beslut pÃ¥ senare dagar. Redan frÃ¥n första interaktionen har jag fÃ¥tt ett fantastiskt bemötande, men framförallt ett resultat som överstiger förvÀntan. Carsten... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
5 stjerner herfra! Carsten er utrolig dygtig og professionel til sit arbejde. Samtidig er Carsten en rigtig sÞd og behagelig fyr. Man bliver taget rigtigt godt imod og fÞler sig i trygge hÊnder. Vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi giver folk selvtillid tilbage med den bedste scalp mircopigmentation i Danmark. Scalp mircopigmentation (SMP) eller hovedbunds mikropigmentering som det også kaldes, er den bedste lÞsning i verden lige nu, til mÊnd og kvinder med hårtab. Scalp mikropigmentering på hovedbunden er designet til at give en optiske illusion af shavet hår.
KompagnistrÊde 15, 1208, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- kontakt@scalpinnovation.dk
- scalpinnovation.dk
Super professionel behandling
Min sÞn på 18 år lider af alopecia og er skaldet, og derfor opsÞgte vi Scalp Innovation med henblik på SMP. Resultatet er fantastisk flot, det ligner fuldstÊndigt at min sÞn har en tÊtbarberet hovedbund. Samtidig er Carsten som behandler utrolig dygtig, meget professionel og yderst empatisk, hvilket giver en stor tryghed.
Kan kun give de varmeste anbefalinger til Scalp innovation.

Scalp Innovation ããã®åç
Jeg var rigtig nervÞs for resultatetâŠ
Jeg var rigtig nervÞs for resultatet men det blive over alt den bedste beslutning jeg har taget, Karsten som er dygtig til sit job og super flink fyr gjorde et godt stykke arbejde tusind tak Karsten vi ses lige pludseligðð

Scalp Innovation ããã®åç
Jeg er MEGET tilfreds med resultatet.
PrÊcis som mange af de andres anmeldelser her på siden kan jeg tilslutte mig koret af glade kunder. Carsten er en mega behagelig fyr og vi havde en glimrende dialog angående forventninger og et realistisk alderstilsvarende endemål. 3 smertefrie behandlinger og jeg var en ny mand med "hår" på toppen igen. Det ser virkelig pisse godt ud.
Men pas på i December måned. Carsten holder RIGTIG meget af julemusik :-D

Dejlig oplevelse
Carsten var empatisk, professionel og virkelig dygtig hele processen igennem og lyttede til ens behov så man fÞlte sig forstået. Alt i alt en virkelig rar og professionel oplevelse!

Grundig snak inden behandling
Carsten gjorde meget ud af forventningsafstemning, inden behandlingen gik i gang, da der (endnu) ikke er så mange kvinder, der sÞger hjÊlp til pletskaldethed. Behandlingen har givet mig skygger i min hovedbund, så jeg nu er mere tryg ved at sÊtte mit hår op.

5 stjerner herfra. Tak Carsten ððœ
Jeg har vÊret tvivl i starten mht., smp - med Carsten blev jeg tryg fÞrste gang til konsultation. Jeg er positiv overrasket hvor godt det er blevet. Selvtilliden er kommet tilbage. Mine nÊrmeste er ogsÃ¥ overrasket hvor godt det er blevet. Carsten er virkelig dygtig, og har passion for det arbejde han laver. Klinikken er meget renlig og ikke mindst Carstens personlig er helt andet. En man kan stole og vÊre tryg. Jeg giver 5 stjerner fordi du har skabt mit liv tilbage. Tak Carsten ððœ

NÃ¥r man nu ikke kan give 10/10 stjernerâŠ
Når man nu ikke kan give 10/10 stjerner så får Scalp Innovation 5/5 stjerner herfra.
Jeg er blevet fÊrdig med min 3. Session hos Carsten nu og hold nu op et resultat. Carsten har givet mig et resultat langt bedre end hvad jeg har turde drÞmme om og jeg er ham evig taknemmelig!
Carsten er den dygtigste indenfor SMP og har virkelig styr på sit håndvÊrk og yderst professionel omkring det. Udover det så er han bare en super behagelig mand at vÊre i selskab med og meget imÞdekommende.
Det eneste jeg fortryder er at jeg ikke kontaktede Carsten for 5 år siden.
Hvis du står med tanken om at få lavet SMP vil jeg klart anbefale at tage kontakt til Carsten.

Det gode liv
Jeg er typisk ikke typen, som finder vej herind, men jeg har efter et forlÞb hos Carsten i sommeren 2022 vÊret vidne til en decideret life-changer. Udover at Carsten er latterligt dygtig og dedikeret til sit arbejde er han samtidigt en karismatisk og yderst givende person af natur. Et rigtigt behageligt menneske, som har pisse meget styr på, hvad han laver.
ResultatmÊssigt vil jeg anbefale at besÞge hans Instagram, da hans arbejde er dokumenteret der.
Jeg har vÊret hos Carsten af 3-4 omgange og alle gange var en sand fornÞjelse.
Jeg er dagligt dybt taknemmelig for beslutningen om at ringe til netop Carsten og min selvtillid har fået et kÊmpe boost!
KÊmpe anbefaling herfra

Scalp Innovation ããã®åç
Fra lav selvvÊrd til selvtillid
Fra lavt selvvÊrd til selvtillid. Efter flere overvejelser sÃ¥ besluttede jeg mig for at kontakte Carsten og fÃ¥ en uforpligtende samtale, om de muligheder som der var og de forventninger som jeg havde. Jeg blev mÞdt af en imÞdekommende herre med glimt i Þjet. Jeg fik en professionel snak om emnet, som jeg hurtig blev hook pÃ¥, trods lidt indre modstand. Jeg kontaktede Carsten efter nogle dage, fik aftalt nogle datoer med ham og kom igang. Jeg har pÃ¥ intet tidspunkt fortrudt, tvÊrtimod, sÃ¥ skulle det vÊre sket meget fÞr. Jeg er nu en glad mand ðð

Touch up
Jeg var inde og så en touch up hos Carsten efter en mindre god oplevelse fra en anden behandler. Jeg må bare sige jeg skulle have gjort bedre research, da jeg i tidernes morgen valgte at få smp, og brugt Carsten fra start af. Super dygtig til sit fag og jeg er ovenud tilfreds med resultatet og vil helt sikkert vende tilbage nÊste gang det er tid til touch up.

Scalp Innovation ããã®åç
Scalp Innovation is truly life changing!
Carsten & Scalp Innovation is truly life changing! I went to Carsten with alopecia, meaning I had a lot of patchy hair loss. Carsten was awesome at making me feel good about it and quickly found a solution. Not only is Carsten talented but he is also a great character and makes you feel very welcome and relaxed. I owe him so much as he has literally taken my biggest insecurity and turned it into a 'hairstyle' I am proud and confident to walk around with! Thank you Scalp Innovation!

HÃ¥rhvirvel og manglende selvtillid
Jeg havde i mange Ã¥r vÊret ked af at have en hÃ¥rhvirvel, da den var meget tydelig grundet mit mÞrke hÃ¥r. Det pÃ¥virkede mig sÃ¥ meget, at jeg hverken gik til frisÞren eller havde lÞst hÃ¥r. Jeg havde et brÊndende Þnske om at fÃ¥ den fikset, men jeg vidste ikke, hvilke muligheder der fandtes â isÊr som kvinde!
Så faldt jeg over Scalp Innovation og kom i kontakt med Carsten, hvilket endte med at blive min redning! Han er yderst professionel, varm og formår at få en til at slappe helt af! Jeg frygtede lÊnge at blotte min hårhvirvel og fÞlte en form for skam, men det fik Carsten hurtigt omvendt med hans menneskelige og professionelle egenskaber.
Jeg er yderst tilfreds med resultatet og selve oplevelsen, og jeg kan intet andet end at anbefale Scalp Innovation og Carsten!
Tak for at give mig selvtilliden tilbage!
Iben

Thumbs up
Har vÊret sÊrdeles tilfreds med det resultat som er kommet ud af et forlÞb med Carsten i Scalp Innovation. Carsten er fagligt kompetent, meget grundig og detaljeorienteret. Deruover var det en behagelig, Ã¥ben og Êrlig proces bÃ¥de ift. hvad der blev lovet, pris etc. Hvis man overvejer SMP er der thumbs up her fraâŠ.

Professionelt!
Jeg har hos Scalp Innovation fået udfyldt ar fra en tidligere FUE behandling.
Selve processen hos Scalp Innovation har vÊret meget professionel og ordentlig.
Med Carsten bag roret, fÞlte jeg mig i trygge hÊnder allerede fra den indledende samtale - hvor han i Þvrigt gav god rådgivning og indsigt i processen.
Der bliver givet den tid der skal til, for at man fÞler sig til rette og der bliver fulgt op på resultatet. "Er det ikke perfekt endnu, så tager vi en omgang mere" burde vÊre mottoet, for det var den fÞlelse man forlod stedet med.
Alt i alt en så god oplevelse, at hvis jeg skal have lavet noget igen, bliver det hos Scalp Innovation.

Fantastisk resultat og oplevelse
Carsten fra Scalpinnovation kan sit håndvÊrk til fingerspidserne og tilmed den mest behagelig og servicemindede fyr som jeg lÊnge har mÞdt.
Med det samme jeg kom ind i klinikken fÞlte jeg mig hjemme og forstået. Carsten tager sig tid til at gå alle processer nÞje igennem, og taler er sprog man kan forstå.
Jeg havde kun hÞrt om SMP behandlingen meget kort tid fÞr jeg kom på besÞg hos Carsten, men jeg fÞlte mig så godt klÊdt på at jeg straks satte gang i behandlingen. 3 behandlinger senere og jeg er en Êndret mand, ikke bare med et superflot resultat men også med selvtillid til at lade hatten hÊnge mere i skabet.
Tusinde tak for en god oplevelse og ee super resultat.

Scalp Innovation ããã®åç
Carsten har vÊret super i sinâŠ
Carsten har vÊret super i sin rådgivning og udfÞrt et rigtig flot stykke arbejde.
Ligefra 1 konsultation og lÞbende under de forskellige sessions. Det har vÊret en tryg proces hvor Carsten har vÊret god til at informere omkring hvad det indebÊrer og få lavet smp.
Jeg er meget glad for mit resultat og vil klart anbefale Carsten som fagekspert

Scalp Innovation ããã®åç
Scalp innovation når kun det bedste resultat tÊller
Scalp innovation er en positiv oplevelse fra start til slut. Carsten er grundigt og sÊrdeles god til at formidle og forventningsafstemme. âPrikkerâ i hovedbunden krÊver omhyggelighed og godt hÃ¥ndelag. Carsten er i besiddelse af begge dele. Er yderst tilfreds med hele forlÞbet.

Scalp Innovation ããã®åç
1000 stjerner vil jeg give til Scalp Innovation!!
Kan 100% anbefale Carsten fra Scalp Innovation!! Han er den bedste indenfor faget! Jeg er fuld tilfreds med behandling! Casten er alletiders,
Fantastisk forlÞb med Carsten, som i hele processen har vÊret utrolig professionelle, og har sendt mig afsted med det bedste resultat!!

Profesjonell, pålitelig og fleksibel
FÞrst av alt vil jeg si at jeg er meget fornÞyd.
Jeg reiste fra Norge til Danmark for å ta tatoveringen, grunnen til det var Carstens tilsynelatende gode resultater og gode anmeldelser. Etter 3 sessions var resultatet klart, og det var ikke skuffende!
Lokalet er sentralt og moderne, jeg ble vennlig tatt i mot ved ankomst og vi kom kjapt i gang med behandlingen. Underveis fÞrte jeg ingen smerte.
Carsten er fleksibel og imÞtekommende, jeg kunne i stor grad velge Þktene etter mine behov, i tilleg var han åpen for den betalingslÞsningen som passet meg best.

En stor anbefaling - Scalp Innovation
Min oplevelse med Scalp Innovation og Carsten har fra fÞrste kontakt til vores afslutning vÊret helt igennem fremragende!
Siden fÞrste kontakt og efterfÞlgende konsultationen til planlÊgning af fÞlgende 3 sessions og et endeligt afsluttende mÞde, har Carsten og jeg hele vejen igennem haft nogle professionelle og hyggelige sessions der har givet mig et fantastisk flot resultatet, som lever op til de forventninger jeg havde svÊrt ved at forestille mig.
Idag fÞles det helt naturligt og bedst af alt - det ser naturligt og virkelig godt ud! Huen eller kasketten behÞver ikke vÊre på hver eller hver anden dag, da det nye look har Êndret totalt på den tidligere opfattelse.
Hvis man, ligesom jeg, gÞr sig tanker om om sit skaldede hoved og ofte dÊkker det lidt til, så kan jeg virkelig anbefale Carsten og Scalp Innovation.
Der er styr på tingene. God service, gode forhold, god struktur og ikke mindst gode resultater:)
Tak for resultatetððŒ
Niels