Klasse oplevelse. Var lidt nervÞs i starten men viste sig hurtigt at Casten kan sit kram, sÃ¥ er han samtidig super behagelig at vÊre sammen med. Nem at snakke med og humor gÞr at tiden gÃ¥r lidt hu... ãã£ãšèŠã
Har haft en virkelig god oplevelse og faktisk ogsÃ¥ en livsÊndring i form af et andet selvbillede efter mit forlÞb hos Scalp Innovation og Carsten. Resultatet er perfekt, og Carsten formÃ¥r, ud over... ãã£ãšèŠã
Att besöka Carsten var ett av mina bÀsta beslut pÃ¥ senare dagar. Redan frÃ¥n första interaktionen har jag fÃ¥tt ett fantastiskt bemötande, men framförallt ett resultat som överstiger förvÀntan. Carsten... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
5 stjerner herfra! Carsten er utrolig dygtig og professionel til sit arbejde. Samtidig er Carsten en rigtig sÞd og behagelig fyr. Man bliver taget rigtigt godt imod og fÞler sig i trygge hÊnder. Vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi giver folk selvtillid tilbage med den bedste scalp mircopigmentation i Danmark. Scalp mircopigmentation (SMP) eller hovedbunds mikropigmentering som det også kaldes, er den bedste lÞsning i verden lige nu, til mÊnd og kvinder med hårtab. Scalp mikropigmentering på hovedbunden er designet til at give en optiske illusion af shavet hår.
KompagnistrÊde 15, 1208, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- kontakt@scalpinnovation.dk
- scalpinnovation.dk
The Magnifico
The truth is i was bald or losing hair many years ago i used a lot of medicinal medecines herbal to help to grow my hair but nothing happen then one day i passed by in the town then i saw this scalp innovation clinic with out hesitate i just go inside for information then i meet this person Magnifico Carsten to ask all procedures that he will work with so i was very enterested first thing i ask can i look young then i decided to go it.Then he gave me 3 sessions.After first and second sessions you see already the difference you can look at the mirror with a smile.after the third session you will see all the changes in my head just like a real growing hair no reflection by the light and born again look younger and proud who look at it.The most important thing is bullying alot of my family and friends call me Top Gone it means no hair at the top of your head or Kojak it sonds funny right But now here am i now Happy ,Confidence and Young so i just want to give many thanks to the Magnifico Carsten Larsen he is a proffesional.. So book now to Scalp Innovation..

Scalp Innovation ããã®åç
Det var en super god og professionelâŠ
Det var en super god og professionel oplevelse jeg over flere sessioner har haft med Scalp Innovation. De virker meget kompetente & Êrlige og man fÞler man er i meget trygge hÊnder.
Kan klart anbefales.

Super professionel arbejde...
Super professionel arbejde med et stort smil, man fÞler sig virkelig tryg hos Carsten, min behandling blev som jeg Þnskede, kan stÊrk anbefalde scalp innovation.

Hvis du overvejer smp
Hvis du overvejer smp, så kan jeg ikke forstille mig et bedre sted end Scalp Innovation i DK. Carsten skabte fra fÞrste mÞde en tryg og behagelig stemning, der blev bakket op af professionalisme under behandlingen.
Utrolig tilfreds med slutresultatet!
Varm anbefaling herfra!

Scalp Innovation ããã®åç
Carsten er en mega fed fyr
Carsten er en mega fed fyr, han er der for at hjÊlpe 100%. Jeg kan kun anbefale Carsten samt hans helt utrolige flotte resultat, Det er så vildt at se sig selv i spejlet. Meget tilfreds.

Perfektionisme
Jeg har aldrig fÃ¥et en mere professionel behandling noget sted i mit nu 47 Ã¥r lange liv. Carsten gÞr sit ypperste for at kunden er velinformeret fÞr behandling og giver sig god tid til at forklare omkring processen. Jeg var ikke i tvivl om at han skulle hjÊlpe mig med de hÞje tindinger da jeg forlod ham efter fÞrste konsultation. Super cool person men lad ikke skindet bedrage, han er knusende dygtig og perfektionist til fingerspidserne. Jeg har meget tÞr og fÞlsom hud og i stedet for 2 behandlinger af flere timer indsÃ¥ han hurtigt at det skulle gÞres af mange kortere sessioner, og satte sÃ¥ tid af i kalenderen til mig, uden merpris ð³.
Mit resultat er blevet som resten af oplevelsen, perfekt !!!
Jeg kan kun give Carsten den bedste anbefaling og takke for et super forlÞb.

The Moon Covering
Jeg fik anbefalet Carsten (scalp innovation), og har bestemt ikke fortrudt det!
Carsten er dygtig og kan sit gram! (Vigtigt)
Fed oplevelse, han er en super cool fyr.
Men vigtigst af alt så er jeg helt tilfreds med resultatet.
Thumbs up! Han er anbefalet!

KÃMPE KÃMPE ANBEFALING HERFRA
KÃMPE KÃMPE ANBEFALING HERFRA!
âïžâïžâïžâïžâïž
Har lige afsluttet min sidste session hos SCALP INNOVATION, og én ting der Êrger mig er, at jeg ikke gik igang for lÊnge siden! ð¬ð
Carsten er nok det mest behagelige menneske jeg har mÞdt, han er helt igennem professionel til fingerspidserne, hans viden og udfÞrelse er til UG - og generelt er der ikke en eneste finger at sÊtte på hverken forlÞbet, eller ham som person.
Jeg er ovenud lykkelig for mit resultat, og det giver virkelig et boost helt ind i sjÊlen - så hvis du går og har den mindste overvejelse om at gå igang, så er der grÞnt lys herfra hele vejen igennem!
Kunne ikke have forstillet mig et bedre forlÞb eller et bedre resultat, end det jeg har fÃ¥et ð
Carsten er en kÊmpe guttermand og du vil bestemt ikke fortryde et besÞg hos ham âðŒ

Scalp Innovation ããã®åç
Jeg havde en fantastisk oplevelse hosâŠ
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Carsten.
Tryk, rolig og i mit eget tempo og med en afslappede profesionelleisme igennem hele forlÞbet.
Intet er overladt til tilfÊldighederne, og mit resultat er helt perfekt.
Mine varmeste anbefalinger til Scalp innovation.
Mvh.
Thomas.

Professionelt og godt resultat
Professionelt og godt resultat.
Skulle ind til Carsten i 3 omgange og det er dejligt at få behandling af en top professionel person.

TOP KARAKTER
Efter at have undersÞgt mange forskellige muligheder for micropigmentering blev jeg ved med at vende tilbage til Scalp Innovation, hvor jeg nu har fået min behandling udfÞrt.
Jeg er super tilfreds med resultatet som overgår alle mine forventninger. Carsten har vÊret top professionel igennem hele forlÞbet og har virkelig formået at sÊtte hver eneste prik spot on!

Meget tilfreds
Det har vÊret en positiv oplevelse at gennemgå et forlÞb hos Scalp Innovation. Carsten var professionel og god til at tale mig igennem forlÞbet undervejs. Min usikkerhed på hvordan min hårlinje skulle se ud, blev taget godt imod, og vi gik langsomt frem til jeg var helt tilfreds. Jeg kan varmt anbefale et forlÞb hos Scalp Innovation.

Scalp Innovation ããã®åç
GlÊder jeg at prÞve scalp innovation.

10 / 10
Jeg har fået lavet en behandling hos scalp innovation, Og det er den bedste beslutning Jeg har taget i mit liv.
Hos carsten kan du vÊre 1000 procent sikker på at arbejdet bliver fulgt til dÞrs , og han er samtidig en fantastisk imÞdekomme person som sÞrger for at man fÞler sig tryg hele vejen.
Så Sidder du med tanken om at få lavet en smp behandling, så er det carsten du skal gå til.

Super tilfreds og taknemmelig
Carsten er en rigtig behagelig og dygtig behandler. Helt fra starten mÊrkede jeg hans professionalisme da han skitserede mit hÃ¥rlinjedesign baseret bÃ¥de pÃ¥ mine Þnsker samt hans ekspertise og erfaring, for at sikre at mit resultat var sÃ¥ naturligt som muligt. Og jeg mÃ¥ da nok sige â hold op hvor blev det bare flot. FÞr behandlingen var jeg bange for at det ville se unaturligt ud. Men resultatet blev sÃ¥ imponerende naturligt at selv min nÊrmeste ikke kan se det med Þjet uanset hvor meget de zoomer ind fra alle vinkler. Det her er en af de beslutninger jeg ikke vil fortryde i mit liv. Et stort problem er blevet lÞst og min selvtillid er nu i top. Der skal Ã¥benbart blot et lille, nemt og smertefrit skridt til en positiv livsÊndring.
Jeg vil varmt anbefale SCALP INNOVATION. Gennem alle mine 3 sessioner fik den hyggelige Carsten mig virkelig til at fÞle godt tilpas med pauser når det var nÞdvendigt, og tiden flÞj forbi, da det var som at tale med en kammerat.
Jeg er super tilfreds med resultatet og taknemlig over den service og råd jeg fik gennem hele behandlingen.

Kunstnerisk
Carsten er super dygtig til sit kunst, han har gjort at mit selvtillid er på vej tilbage igen. TÊnk ikke for meget, Do IT!!

Scalp Innovation ããã®åç
Det bedste jeg har gjort for mig selv!!!
Det er virkelig det bedste jeg har gjort for selv! Ãrligt var jeg lidt nervÞs for om det var for meget og ville virke uÊgte, men efter en konsultation med Carsten og fortÊlling og visning hvad jeg ville fÃ¥, har jeg slet ikke fortrudt! Har fÃ¥et tre behandlinger og er virkelig blevet glad for resultatet. Det ser helt naturligt ud og jeg fÞler mig nÊsten helt ung igen. NÃ¥r man gerne vil have hÃ¥r men bare ikke kan, sÃ¥ er det virkelig fedt at man kan fÃ¥ denne mulighed hos Scalp Innovation. En "ny" optegnet hÃ¥rlinie og hÃ¥rrÞdder gÞr virkelig noget ved mit eget selvbillede og selvtillid, for lidt forfÊngelig er man vel altid. Kan kun varmt anbefale Scalp Innovation og Carsten er top professionel og sÃ¥ samtidig en pisse fed fyr!!!

Scalp Innovation ããã®åç
Jeg har i lÊngere tid undersÞgt pÃ¥âŠ
Jeg har i lÊngere tid undersÞgt pÃ¥ markedet. Jeg, er desvÊrre meget perfektionist - og gÃ¥r op i ALLE detaljer. Det var vigtigt for mig, at finde den helt rigtige, og som kan levere gode resultater. Jeg kom frem til Carsten fra Scalp. Ved i hvad? Manden er et geni. SÃ¥ dygtig! Det har vÊret spot on hele vejen i gennem. Han er smilende, imÞdekommende og lyttende! Men vigtigst aâ alt...? Fandâme god til sit arbejde! Jeg er Sà glad for resultatet, og Sà glad for at netop have brugt Carsten fra Scalp. Det har vÊret en fornÞjelse! Tusinde tak for alt!

Over mine forventninger
Jeg er en kvinde i 30`erne, uden hårtab, men tilgengÊld et ar på hovedet som har en kedelig historie. Jeg kontaktede Scalp Innovation, uden at vide om det var noget der kunne fikses. Carsten var meget åben og Êrlig fra start, og var god til at afstemme mine forventninger. Selve behandlingen gik uden problemer og jeg syntes ikke det gjorde ondt. Allerede efter fÞrste behandling, kunne jeg se en forskel, ikke kun fysisk, men også at jeg fik camoufleret det, som mindende mig om den kedelige hÊndelse, som arret var resultatet af. Arret er dÊkket at bittesmå prikker som fader ud i min hovedbund, af samme farve som min hårfarve. Kan varmt anbefales til andre som har "huller" i hovedbunden :)