Scandiatrafikskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik tilbudt Scandiatrafikskole af en ven der sagde det var et virkelig godt forlÞb. BÃ¥de teori og kÞrsel. Og det skuffede ikke. Moussa var en fantastisk teorilÊrer der var god til at lÊre fra... もっず芋る

KÞreskolen ligger godt placeret inde pÃ¥ Frederiksberg, med bus lige til dÞren. Selve undervisningen foregÃ¥r pÃ¥ en behagelig mÃ¥de, sÃ¥ man kan fÞlge ordentlig med. Moussa, som er underviseren forkla... もっず芋る

Moussa har vÊret en fantastisk underviser 🚗🔥 Jeg var pÃ¥ hans Formel 1-hold (lyndkursus) 🏎💚 og han fik virkelig lÊrt mig det hele pÃ¥ kort tid. Jeg flÞj igennem forlÞbet. Bestod teoriprÞven me... もっず芋る

Moussa er en fantastisk underviser som gÃ¥r ekstrem meget op i at du som elev fÃ¥r den bedste undervisning. Jeg er rigtig glad for al den gode service Moussa driver pÃ¥ trafikskolen. Mousa kan vÊre hÃ¥rd... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

Rigtig god kÞreskole

Rigtig god kÞreskole! Jeg havde Moussa som teorilÊrer, han var så god til at forklare det hele, han gennemgik rigtig grundigt teorilektionerne, han skabte så god stemning i undervisningen. Jeg syntes at man fik en god forståelse efter alle teoritimerne.
Jeg havde Shahid som kÞrelÊrer og jeg kan stÊrkt anbefale ham, han er tålmodig, han giver plads til at fejle og han var meget motiverende når alt var lidt svÊrt.
Jeg har fÞlt mig så tryk i deres hÊnder!

2025幎2月21日

Fantastik forlÞb!!

Fantastik forlÞb!!!

Jeg var elev hos Scandia trafikskole, og har fået en rigtig god oplevelse under hele forlÞbet. I teoriundervisningen, havde vi Moussa og Suhail, som begge var meget engagerede i at lÊre fra sig. De begge gennemgik rigtig grundigt teorilektionerne, og var gode til at få alle elverne med. Efter hver teorilektion fik man en god forståelse for undervisningen. Dette har hjulpet med at skabe en god forståelse af trafikreglerne, og skabte dermed en selvsikker fÞlelse til teoriprÞven.

Til praktisk undervisning kÞrte jeg med Yar, som gjorde mig klar til kÞreprÞven. Han var rigtig god til at få hjulpet en, når man havde det svÊrt og var også rigtig tålmodig og motiverende. Han gjorde en opmÊrksom på ens fejl, så man kunne huske dem til nÊste gang. Dette gjorde, at jeg turde at spÞrge om hjÊlp, hvis der var noget jeg havde svÊrt med, hvor Yar så var god til at forklarer og vise det grundigt for en. Dette resulterede i, at jeg bestod min kÞreprÞve for fÞrste gang, og med ros fra sagkyndige.

Jeg giver det derfor fem stjerner.

2025幎2月18日

Kun god oplevelse herfra

Kun god oplevelse herfra! Jeg havde Moussa til teori og han var bare supergod og super sÞd. Så havde jeg Shahid som kÞrelÊrer og han var bare god!
Jeg bestod teori og kÞreprÞve fÞrste gang;)
Kan kun anbefale herfra:))

2025幎2月5日

AnbefalingsvÊrdig kÞreskole!

AnbefalingsvÊrdig kÞreskole!

Jeg havde Moussa til teori og Yar som kÞrelÊrer. Begge havde meget fokus på ens egen lÊring, og var med en i hele forlÞbet fra a til z. Bestod teori- og kÞreprÞve fÞrste gang, og det tog mig lige under 4 måneder at fÊrdiggÞre. Derudover er det en billig kÞreskole som kun er et plus.

2025幎1月23日
自発的なレビュヌ

Tak for en fantastisk oplevelse!!

Jeg vil varmt anbefale Scandia Trafikskolen! Moussa og Mohamed er utrolig dygtige og engagerede undervisere. Moussa gÞr teoritimerne spÊndende og lette at forstå, mens Mohamed er en fantastisk kÞrelÊrer, der sÞrger for, at man fÞler sig tryg og sikker bag rattet. Hele forlÞbet var professionelt, og jeg fÞlte mig godt forberedt til både teoriprÞven og kÞreprÞven. Hvis du overvejer at tage kÞrekort, er Scandia Trafikskolen det oplagte valg. Tak for en fantastisk oplevelse!

2024幎12月2日

Dygtige lÊrere

Jeg havde Moussa og Souhail som teorilÊrere. Begge er meget kompetent og dygtige til at formidle den viden man får brug for til at bestå sin teoriprÞve.
Jeg fik Shahid som kÞrelÊrer. En mere tålmodig mand skal man lede lÊnge efter. Han er rar at have ved sin side og er altid hjÊlpsom til at besvare de spÞrgsmål man har.
Alle tre lÊrere var med til at gÞre mit forlÞb lÊrerigt, og jeg bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg.

Mvh
Julius

2024幎11月21日

Moussa & Yar

Moussa & Yar

De virkelig gode til at lÊre fra sig super godt teoriforlÞb og kÞretimer. Nogle mega sÞde og rare mennesker som er gode til at rette på en uden at de er for skrÊppe og det gÞr det hele til en meget bedre oplevelse. Vil helt klart anbefale:)

2024幎11月19日
自発的なレビュヌ

KÞreskolen ligger godt placeret inde på

KÞreskolen ligger godt placeret inde på Frederiksberg, med bus lige til dÞren. Selve undervisningen foregår på en behagelig måde, så man kan fÞlge ordentlig med.
Moussa, som er underviseren forklarer og lÊrer godt fra sig.
Selve kÞretimerne foregik med en anden end underviseren, hvilket for mit vedkommende var rigtig fedt.
Yar, var en behagelig, rar, flink og god kÞrelÊrer. Han lÊrte godt fra sig og var god konstruktiv. Hverken for hård eller blÞd.
Overordnet har jeg vÊret rigtig glad og taknemmelig for mit forlÞb på Scandia trafikskole.

2024幎10月15日
自発的なレビュヌ

Jeg vil gerne sige tusind tak for en

Jeg vil gerne sige tusind tak for en god oplevelse fra Scandia kÞreskole. Jeg har bestÃ¥et bÃ¥de teoriprÞven og kÞreprÞven ved fÞrste hug . Dette kan jeg ikke alene klar, sÃ¥ tusind tak til Moussa min teorilÊrer og tusind tak til Salman min kÞrelÊrer. De viser mig at det er professionel og tÃ¥lmodig, hvilket hjÊlper det at jeg fÞlge mig behagelig og mindre stressende under bÃ¥de teori timer og kÞretimer. Og tak til jeres Flexibilitet👍👍 Min kÞreprÞve var blevet aflyst af FÊrdselsstyrelsen ,men sÃ¥ fik Moussa bestilles en ny kÞreprÞv 5 dage senere. Jeg er meget taknemlig for jeres arbejde🙏🙏. Kan varmt anbefale Scandia kÞreskole til jer der snar skal tage et kÞrekort 👍👍🚗🚗🚗

2024幎9月9日

Virkelig godt forlÞb

Jeg har haft Yar som kÞrelÊrer og han har hjulpet mig så meget gennem forlÞbet. Holdte en lang pause fordi jeg mistede modet efter jeg dumpede fÞrste gang og corona perioden kom lige efter og selvom jeg opgav det efter pausen, skubbede han mig til at komme igang igen og sÞrgede for at jeg nåede i mål og fik mit kÞrekort. Han var tålmodig og klÊdte mig virkelig godt på til teoriprÞven som jeg bestod fÞrste gang, og til kÞreprÞven så jeg fik det ved 1. ForsÞg efter den lange pause! Vil klart anbefale ham!

2024幎8月22日
自発的なレビュヌ

Scandia KÞreskole har vÊret en fantastisk oplevelse

Scandia KÞreskole har vÊret en enestående oplevelse for mig, isÊr på grund af min kÞrelÊrer Shahid. Fra fÞrste kÞretime fÞlte jeg mig i trygge hÊnder. Shahid er yderst professionel og tålmodig, hvilket gjorde hele lÊringsprocessen behagelig og mindre stressende. Hans rolige og opmuntrende tilgang gav mig den selvtillid, jeg havde brug for, isÊr når jeg var nervÞs eller usikker på vejen. Flexibiliteten i planlÊgningen af kÞretimerne gjorde det nemt at passe dem ind i min travle hverdag. Alt i alt kan jeg varmt anbefale Scandia KÞreskole og isÊr Shahid som kÞrelÊrer til alle, der Þnsker en tryg og professionel kÞreuddannelse. Med Shahid ved min side fÞlte jeg mig sikker og godt forberedt til kÞreprÞven, og jeg er nu en selvsikker bilist takket vÊre hans vejledning.

2024幎7月11日

Jeg vil gerne sige Scandiatrafikskole
Tak

Jeg vil gerne sige Scandiatrafikskole og specielt kÞrerlÊrer Moussa kÊmpe tak. Jeg har bestået og generhvervet kÞrekort til Bil, her hos Scandiatrafikskole. Jeg havde 1 fejl til teoriprÞven og jeg brugte blot de programmer som jeg fik adgang til via kÞreskolen, Þvede mig hjemme og gennemgik forlÞbet.
Jeg skulle have 2 kÞrelektioner fÞr kÞreprÞven. Moussa er en sÊrdeles behagelig mand men da vi skulle kÞre, så blev Moussa skarp og intens, jeg fik en på opleveren....Jeg blev trafikopdraget, med ekspressfart.. Moussa delte sin viden og erfaring med mig så jeg var klar til kÞreprÞven. Jeg bestod kÞreprÞven uden problemer 3 dage senere, Tak for hjÊlpen. Venligst Andrew.

2024幎7月8日

Rigtig dygtige undervisere

Rigtig dygtige undervisere + rigtig god pris. Bestod begge prÞver fÞrste gang og på kort tid (selvom jeg holdte hvad der svarer til en 3 ugers pause) grundet den gode undervisning og effektive booking af prÞver.

Fem stjerner herfra.

2024幎5月28日

Fantastisk kÞreskole

Fantastisk undervisning med gode kÞrelÊrer, bestod begge prÞver ved fÞrste hug. + det gik hurtigt, 2 mÃ¥neder sÃ¥ var kortet i mine hÊnder😍

2024幎4月17日

God pris

Fantastik kÞreskole der giver interesse til deres elever og holder en skarp pris. Stor anbefaling til Moussa og Shahid her fra.

2024幎4月25日