Jeg valgte den fulde lovpakke og lynpakke, og kom igennem pÃ¥ lige over 2 mÃ¥neder. Hele forlÞbet igennem har vÊret en fornÞjelse. Teorilektionerne var effektive og nemme at forstÃ¥, og fÞlte mig klar ti... ãã£ãšèŠã
Kan varmt anbefale Daniel som kÞrelÊrer. Han er både dygtig og flink at kÞre med. Bestod den teoretiske prÞve i fÞrste hug og den praktiske prÞve i andet.
VanlÞse KÞreskole er en vandvittig god oplevelse for at tage sit kÞrekort. Teoriundervisningen er god og detaljeret med mulighed for spÞrgsmÃ¥l hele tiden. KÞretimerne er hyggelige, sjove og lÊrerige.... ãã£ãšèŠã
Havde en god oplevelse i VanlÞse kÞreskole, og isÊr hos kÞrelÊreren Rashid. Godt flow af teoritimer og kÞretimer, samt god gennemgang af alt man skal lÊre. Havde nogle problemer med teoriprÞven, som e... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VanlÞse KÞreskole giver dig seriÞs og holdnings prÊget undervisning. Vores kÞrelÊrere er altid velforberedte og opdaterede på de nyeste regler, det sikrer dig at du får den bedst mulige teori- og kÞreundervisning. VanlÞse kÞreskole tilbyder kÞreundervisning og teori til personbil.
à lekistevej 87, 2720, VanlÞse , ãã³ããŒã¯
- info@vanlosekoreskole.dk
- vanlÞsekÞreskole.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Kan varmt anbefale Daniel somâŠ
Effektiv og Professionel
Jeg valgte den fulde lovpakke og lynpakke, og kom igennem på lige over 2 måneder. Hele forlÞbet igennem har vÊret en fornÞjelse. Teorilektionerne var effektive og nemme at forstå, og fÞlte mig klar til teoriprÞve. med det samme. Min kÞrelÊrer Daniel, som er vandt til lynkursus, fik mig hurtigt igennem, og op til kÞreprÞve, uden behov for ekstra moduler. Han har vÊret effektiv og professionel i sin undervisning, og jeg har ikke fÞlt mig presset eller nervÞs på noget tidspunkt, så jeg kunne bestå min kÞrerprÞve i fÞrste forsÞg. Ville varmt anbefale VanlÞse KÞreskole
Meget God kÞreskole
Shujaat er en MEGA GOD KÃRELÃRER KAN KLART ANBEFALES
Bestod alle prÞverne i fÞrste hug og er superâŠ
Bestod alle prÞverne i fÞrste hug og er super glad for det. Skud ud til min kÞrelÊrer Daniel og kan helt klart anbefale kÞreskolenðð»
Tog bÃ¥de teori og kÞreprÞven i fÞrsteâŠ
Tog både teori og kÞreprÞven i fÞrste hug. Daniel var min kÞrelÊrer og gjorde det skide godt. KÊmpe anbefaling her fra!
Jeg tog prÞven i fÞrste hug med DanielâŠ
Jeg tog prÞven i fÞrste hug med Daniel som kÞrelÊrer. Virkelig nogle fede kÞretimer.
10/10
Havde Daniel som kÞrelÊrer og han er den sÞdeste og sjoveste mand ever!
KÞreskolen er super god og kan klart anbefale den
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse! Jeg bestod begge prÞver fÞrst gang. Jeg havde en rigtig god kÞrelÊrer Shahid! Vil helt sikkert anbefale!
Min kÞrelÊrer Daniel hjalp mig godtâŠ
Min kÞrelÊrer Daniel hjalp mig godt igennem forlÞbet med kÞreprÞven, hvor man fÞlte sig velkommen og tilpas
Det var en fed oplevelse at tage kÞrekort hos VanlÞse kÞreskole
Det var en super god teori lÊre ogâŠ
Det var en super god teori lÊre og kÞrelÊrer som fik mig gjort godt klar til prÞverne og jeg vil klart anbefale VanlÞsekÞre skole til de nÊsteððŸ
Den bedste oplevelse med kÞrekort tilâŠ
Den bedste oplevelse med kÞrekort til dato. Jeg anbefaler denne kÞreskole da, lÊrerne er super venlige, imÞdekommende og fleksible med kÞretimer. Jeg kan kun sige positive ting om denne kÞreskole, fordi de hjalp mig igennem teoriprÞven og kÞreprÞven uden problemer, og på samme tid havde det virkelig sjovt.
Rigtig god kÞreskole
Rigtig god kÞreskole, bestod fÞrste gang:)
Super god kÞreskole
Super god kÞreskole, både gode teoritimer og kÞretimer. Godt personale, min kÞrelÊrer var Shahid, og mit forlÞb gik mega godt!
Super gode mennesker all round.
Super gode mennesker all round.
Humor og venlighed er der nok af.
Der var lige noget med nogle uklare priser på hjemmesiden, men ellers rigtig godt tilfreds.
Jeg havde Daniel som kÞrelÊrer, god mand.
Fik kortet i fÞrste hug
Fik kortet i fÞrste hug. Super fin undervisning. Havde Daniel som kÞrelÊrer, han var god og hjalp mig godt igennem
Kun rosende ord herfra
Kun rosende ord herfra! Startede på lynkursus og bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg, takket vÊre Shujaat, som er meget pÊdagogisk. Klar anbefaling!
Jeg havde en god process med VanlÞseâŠ
Jeg havde en god process med VanlÞse kÞreskole. Min kÞrelÊre Daniel var rigtig god og vejledte godt.
Havde Daniel som kÞrelÊrer
Havde Daniel som kÞrelÊrer. Mega fedt godt og lÊring.
Mega god kÞreskole - bestod på fÞrste hug
Jeg tog kÞrekort hos Shujaat og han var super fin!
Har aldrig haft en bedre kÞreoplevelse med masser af lÊring
Bestod i fÞrste hug både teori og prÞve takket vÊre kÞreskolens mega god hjÊlp kan kun anbefales!