Fik tilbudt Scandiatrafikskole af en ven der sagde det var et virkelig godt forløb. Både teori og kørsel. Og det skuffede ikke. Moussa var en fantastisk teorilærer der var god til at lære fra... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Køreskolen ligger godt placeret inde på Frederiksberg, med bus lige til døren. Selve undervisningen foregår på en behagelig måde, så man kan følge ordentlig med. Moussa, som er underviseren forkla... もっと見る
Moussa har været en fantastisk underviser 🚗🔥 Jeg var på hans Formel 1-hold (lyndkursus) 🏎️💨 og han fik virkelig lært mig det hele på kort tid. Jeg fløj igennem forløbet. Bestod teoriprøven me... もっと見る
Moussa er en fantastisk underviser som går ekstrem meget op i at du som elev får den bedste undervisning. Jeg er rigtig glad for al den gode service Moussa driver på trafikskolen. Mousa kan være hård... もっと見る
企業情報
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg havde den bedste kørelærer Yar
Jeg havde den bedste kørelærer Yar. Han gjorde det rent faktisk underholdende og hyggeligt at være til teori til kl 23 samtidigt med, at han formåede at gøre det ekstremt lærerigt. Både teori og praksis var en sand fornøjelse med Yar. Jeg kan slet ikke anbefale Yar og Scandia nok!
God oplevelse!
Jeg tog kørekort ved Scandia Trafikskole, hvor jeg var på et "turboforløb". Jeg modtog teoriundervisning af Moussa, hvilket fungerede rigtig godt, og jeg fik praktisk køreundervisning af Amir, som jeg også var virkelig glad for. En god kørelærer kan virkelig gøre en forskel, og Amir var fra starten af venlig, tålmodig og god til at lære fra sig. Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg. Jeg kan anbefale Scandia trafikskole!
Scandia Trafikskole kan klart anbefales!
Jeg har haft en super god oplevelse hos Scandia. Teoriundervisningen er i klasselokale med tavleundervisning, hvor der efter hver lektion er emneprøver, så man kan vænne sig til en teoriprøve-situation.
Særligt kørelæreren Eduardo er virkelig dygtig. Jeg var meget nervøs for at skulle ud og køre de første par gange, men Eduardo er både tålmodig og pædagogisk og er virkelig god til at lære fra sig. Jeg har følt mig enormt tryg ved at køre med ham. Han er desuden meget fleksibel og går langt for at få køretider til at passe med elevernes kalender og er hurtig til at booke prøver. Jeg kan virkelig anbefale ham som kørelærer!
Bestod både køre- og teoriprøven i første hug!!
Jeg har fået et kørekort som jeg har lavet hos Scandia Trafikskole.
Den korte version:
Udmærkede teoriundervisning (foregår med Moussa som underviseren),
En rigtige gode kørelærer jeg fik gennem skolen (Eduardo).
Den lange version:
Teoriundervisning forgår i et klasselokale hvor man sidder sammen med andre som er nået lige så langt i teoriforløbet som man selv har. Det gør at undervisning til enhver lektion er fokuseret på de/t område/r man skal gennemgå samtidig med at de spørgsmål der bliver stillet til timen er relevante for alle i holdet.
Moussa (underviseren) er særlig god til at lære fra sig så at, uanset hvad man har i bagagen inden man træder ind i lokalet, går man ud med en rigtig god forståelse af det emne der blev gennemgået til timen.
Udover at Moussa’s formidling af emnerne gav mig en forståelse af hvordan jeg skal opføre sig som bilist, foregik undervisning også på en måde der gjorde det nemt for mig at bestå teoriprøven.
Køretimerne har jeg haft sammen med Eduardo. Timerne foregår på den måde at man starter med at lære bilens mekanik bedre at kende så at man lære den sikker måde at være i trafik på. Til køretimerne anvendes det man har lærte i klasselokalet ( til de forrige teoritimer).
Eduardo har været særlig god at optræne mig i bilkørsel så jeg har styr på: selve bilen når jeg kører, mine omgivelser (orienteringer når jeg skal lave en manøvre på vej) og trafikken generelt ( så man opføre sig som en del af trafikken uden af at være til ulempe til andre).
Eduardos blanding af både teoretisk og praktisk kommentar under kørsel giver en evnen til at køre nemt og sikkert, og gør at man er klar til at bestå køreprøven.
Rigtig fint!
Rigtig fin køreskole! Teorilektionerne blev lidt langtrukne og varede 3-4 timer. Synes godt det kunne gøres mere kort og kontant. De var selvfølgelig meget omfattende, men vi behøvede ikke at høre om familieliv til bilteori. Ellers en sindssygt flink teorilærer!
Køretimerne gik rigtig godt. Min kørelærer Ibrahim var meget flink og hjælpsom, og man var sikker på, at man nok skulle få lært det hele af ham.
En dejlig oplevelse
Scandia Trafikskole er en køreskole, der giver dig noget for pengene. Teorilæren Moussa er en super dygtig og engageret mand, der giver dig en god og lærerig oplevelse.
Min kørelærer Mirzet var en super flink mand, der var god til at lære fra sig. Han fik hurtigt lagt en ro over en, så man følte sig tryg på vejene og til selve køreprøven.
Begge prøver blev bestået første gang
Scandia trafikskole
Scandia trafikskole, fem stjerner herfra.
Både Amir og Moussa har været en kæmpe hjælp til at hjælpe mig godt igennem forløbet 👌
Dygtig køreskole - kan klart anbefales!
God oplevelse med en dygtig kørelærer (Amir) og en dygtig teorilærer (Moussa). Kan helt klart anbefales hvis man vil være i trygge hænder👍
Scandiatrafik på Frederiksberg 👍
Jeg har kun gode ting at sige om Scandiatrafik!
De fik mig hurtigt igennem forløbet da jeg skulle tage kørekort til almindelig bil, det tog kun et par måneder på trods af de lange ventetider der er opstået efter corona.
Både min teorilærer (Moussa) og min kørelærer (Amir) var super professionelle, dygtige til at lære fra sig og give en god oplevelse samtidig!
Top seriøs køreskole, den kan anbefales!
God køreskole
Jeg tog kørekort under en pandemi, så mit forløb var lidt anderledes end et normalt forløb. Men folkene på scandia trafikskole var super søde og hjælpsomme.
Bestod i første hug.
Virkelig god køreskole. Både teorilærer (Moussa) og kørelærer (Ibrahim), var virkeligt professionelle og gav mig evnerne til at bestå.
BEDSTE KØRELÆRER…
Hvis du genre vil bestå din køreprøve så skal du vælge Amir som din kørelærer. Han guider dig og giver dig den rigtige forståelse. Derudover giver han dig ros og konstruktiv kritik. Vil stærkt anbefale ham.
Super fin køreskole
Bestod teori- og køreprøve første gang. Super skole kan klart anbefales. Min kørelærer Soltaneh var super god og hjælpsom og har ikke noget at sætte en finger på.
Super god køreskole!
Jeg har lige bestået køreprøven hos kørelære Ibrahim
Jeg har lige bestået køreprøven hos kørelærer Ibrahim, han er en super dygtig og pædagogisk kørelære. Selvom jeg ikke troede jeg skulle bestå første gang, så har jeg bestået med Ibrahims hjælp begge prøver første gang. Han er den bedste kørelære hvis i skal have en kørelære, kan jeg klart anbefale Ibrahim. 🌟🌟🌟🌟⭐️⭐️
Fantastisk skole
For mig var det en super køreskole med informerende teoriundervisning af Moussa hvori der også var jokes blandet ind så det på ingen måde blev kedeligt at have teori.
Min kørelærer Ibrahim var også en fantastisk lærer, en perfekt blanding mellem en hyggeonkel man altid kunne snakke med under køreturen og en rigtig lærer som gjorde en opmærksom på de ting man måske havde overset. Han gav også en masse ros så man huskede det efterfølgende.
De var begge altid til at få fat i gennem telefonen og alt i alt var både Moussa og Ibrahim 2 fantastiske lærer som jeg er utrolig glade for at have haft gennem forløbet.
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole.
Teorilæreren var rigtig god til at hjælpe med at kunne forstå de ting, man nu engang havde svært ved. Teoritimerne var lange, men meget oplysningsrige.
Min kørelærer, Ibrahim, var rigtig hjælpsom og forstående. Selvom jeg lavede rigtig mange fejl var han god til at hjælpe mig på vejen frem til en god kørsel.
Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg, og det var helt sikkert deres hjælp, der gjorde dette muligt.
Tusind tak til Moussa og Ibrahim.
1000 bedre alternativer, hold dig væk!
Kedelig oplevelse hos Scandia.
Deler samme oplevelse som mange andre, netop at både teori- og kørelærerne tilknyttet skolen, er en stor hovedpine, man bliver træt!
Teorilærer Moussa bruger 3-4 timer pr. teoriundervisning, som er utroligt omfattende, og indholdet kunne snildt cuttes ned til det halve. Elever bliver udstillet, og der er generelt en tone i lokalet, som er ubehagelig for folk der skal lære at køre bil. Ydermere bliver der taget unødvendige gebyrer for alverdens ting, og man bliver virkelig misinformeret, når det omhandler glatbane, manøvrebane og førstehjælpskursus.
Køreundervisningen er næsten kun værre. I mit tilfælde, gik min kørelærer mere op i at hans bil så godt ud, end at jeg skulle lære at betjene en bil. Samtidig var det meget tydeligt, at han bevidst var lang tid om at lære mig at betjene den, så jeg skulle købe flere timer hos ham. Følte mig virkelig snydt.
Nu har jeg heldigvis mit kørekort, da jeg valgte at skifte skole i god tid, men til alle jer andre der læser: Hold jer væk! Der findes 1000 bedre alternativer, så lad vær med at vælge Scandia. De smadrer drømmen om et kørekort sønder og sammen.
En ærgerlig oplevelse
ScandiaTrafikskole har været en virkelig forfærdelig og ærgerlig oplevelse. Særligt kørelærerne har været helt uduelige.
Min første kørelærer var altid i super godt humør og rigtig rar - desværre brændte han mig af flere gange, hvor jeg mødte op og ikke kunne få fat på ham. Han undskyldte med, at hans bil var på værksted. Dette - selvom jeg så ham køre forbi mig kort tid senere.
Min anden kørelærer nåede jeg aldrig at møde - også han brændte mig af en lørdag aften, efter at jeg allerede var mødt op.
Min nuværende kørelærer møder heldigvis altid op. Desværre har han ikke styr på, hvad han laver. Og selvom jeg nu har kørt med ham i et par måneder, så er det endnu ikke lykkedes ham at booke en køreprøve til mig - skønt mine 5 veninder, som jeg startede på kørekort sammen med - alle har fået prøver og er færdige med forløbet.
Jeg har ringet til ham jævnligt for at få ham til at finde en køreprøve til mig. Pludselig skriver han, at det endelig er lykkedes ham - og at vi skal til køreprøve om 2 dage (på dette tidspunkt har jeg ikke kørt i en måned for at spare penge). Dette kunne jeg ikke med så kort varsel - da jeg ikke kunne få fri fra arbejde. Og nu står jeg med en regning på 600 kroner på grund af ham.
Jeg har været i gang med dette kørekort siden sidste maj. Naturligvis skyldes det også corona, men mest af alt en køreskole, som ikke tager sig af én eller interesserer sig for én.
Det har været et hårdt og virkelig ærgerligt forløb. Jeg vil bestemt ikke anbefale dig at starte her. Der findes heldigvis mange andre gode køreskoler.
Elendig køreskole
Elendig teorilærer, snakker tomsnak i undervisningen om familieliv og hans børn. Elever bliver udstillet, hvis de ikke svarer korrekt og nærmest hånet. Arrogant underviser der udnytter magten i klasselokalet for at gøre sine elever utrygge og forlegne. Læreren er inkompetent på mange måder, siger det ene og gør det andet. Hvis man ikke er opmærksom kan man let ende ud i et bondefangeri, hvor man kommer til at betale for ydelser man ikke får. Yderligere orienteres eleverne ikke anstændigt ift. regler, når de skal op til prøver. Jeg bestod kun teoriprøven vha. hjemme onlineundervisning fra diverse hjemmesider.
Den første kørelærer var helt ud af skide og kom med dårlige undskyldninger. Jeg indså hurtigt, at jeg skulle skifte kørerlærer så det gjorde jeg. Den nye kørerlærer var nok det bedste ved hele oplevelsen. Det handler om at være heldige med kørerlærer, da det ser ud til de ansætter alle uden professionel handlings overvejelser. Derfor bør de ikke vurderes med i anmeldelsen
Som nogle andre skriver herinde kan meget af det nævnte let relateres til.
Et godt tip undgå denne køreskole, spar penge, slip fra stres og konflikter
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。