Det var en rigtig god oplevelse atâŠ
Det var en rigtig god oplevelse at kunne order de Danske specialiteter som man ikke kan få her i Schweitz, til en OK pris og en hurtig levering.
Kan kun anbefales og jeg er igang med min nÊste order.
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Kan kun anbefales og jeg er igang med min nÊste order.
Når man som jeg har boet mere end halvdelen af sit liv i udlandet, så har man selvfÞlgelig med tiden ikke kunne undgå at tillÊgge sig det pågÊldende lands kutymer samt madvaner. Det hÊnder dog at jeg kan blive ret nostalgisk over visse danske madvarer som jeg forbinder med min opvÊkst eller hÞjtider og så er det dejligt at vide hvor man kan få stillet denne sult.
Scandishop tilbyder et godt udvalg af typiske samt mere sÊregne skandinaviske specialiteter i god kvalitet og til meget faire priser. Websiden er overskuelig og gÞr det nemt at bestille. Varerne ankom til tiden og ubeskadiget.
âIâll be backâ ðð