レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Första gÃ¥ngen jag handlade hÀr. Varan motsvarade förvÀntningarna och kvalitet. BestÀllde pÃ¥ torsdag och pÃ¥ mÃ¥ndag efter Àr varan levererad, toppen. Fakturan dök upp pÃ¥ mail direkt efter leverans. JÀtt... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Inga större problem. Hemsidan fungerade inte nÀr jag skulle bestÀlla, men efter mailkontakt med en ultra-pudlande kundservice ordnade det sig. En lite mÀrklig grej var att varan jag bestÀllde kom i et... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Till att börja med sÃ¥ var det rÀtt apparat till rÀtt pris. Men det var servicen, de snabba svaren och bemötandet nÀr jag fick problem som Àr dem frÀmsta anledningen till 5 stjÀrnor. Att bara sÀlja bil... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag fick snabbt och trevligt svar pÃ¥ en frÃ¥ga om min bestÀllning. Leveransen gick fort och Àven om paketet kom i originallÃ¥dan i hÃ¥rdplast med endast lite virad plast som emballage höll det fint. Jag... もっず芋る

䌁業情報

1. 建蚭機械・機噚店
  2. 建蚭機械販売業者
  3. eコマヌス サヌビス
  4. 工具店

圓該䌁業による蚘述

Hej och vÀlkomna till Scan Impex. Vi Àr ett litet företag baserat i vackra Halland och våran passion Àr glada och nöjda kunder. Vi Àr inom handelsbranschen och håller frÀmst på med batteridrivna verktyg och utrustning. Det vi kan erbjuda och alltid strÀvar efter Àr trevlig och snabb service, Snabba leveranser och schyssta priser.

4.7

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Tack för bra affÀr.

Tack för bra affÀr återkommer gÀrna någon annan gång ha de fint med vÀnlig hÀlsningar nöjd kund.

2024幎6月21日

Scan Impex AB からの回答

Tack så hjÀrtligt för omdömet Andreas!
Det Àr vi som ska tacka!!

Du Àr alltid mer Àn vÀlkommen!

Bra produkter

Bra produkter, bra pris, snabb leverans

2024幎6月4日

Älskar namnet!
Bra Bra Bra, det Àr det vi alltid strÀvar efter!

Tusen tack för omdömet!

PrisvÀrt

PrisvÀrt, bra kommunikation samt snabb leverans

2024幎2月22日

Scan Impex AB からの回答

Tusen tack för omdömet Patrik!

Vi ser fram emot att se dig igen :)

5぀星のうち5の評䟡

Första gången jag handlade hÀr

Första gången jag handlade hÀr. Varan motsvarade förvÀntningarna och kvalitet. BestÀllde på torsdag och på måndag efter Àr varan levererad, toppen. Fakturan dök upp på mail direkt efter leverans. JÀttenöjd, kommer absolut handla flera gånger. Kan absolut rekommendera.

2024幎2月26日
自発的なレビュヌ

Scan Impex AB からの回答

Tack så hjÀrtligt för omdömet Magnus!
Vi ser fram emot att se dig hos oss igen!❀

Tack för att du valde oss!

5぀星のうち1の評䟡

BLUFF BUTIK!!

BLUFF BUTIK!!
Lockar med billiga priser på maskiner som dom har sålt slut på.
Alla som finns att köpa Àr dyra i jÀmförelse med andra webbshoppar.

2024幎2月25日
自発的なレビュヌ

Hej Mikael,

Produkterna som Àr slutsålda Àr förmodligen mycket populÀra och har dÀrför sålts slut till följd av deras attraktiva priser. Vi strÀvar alltid efter att hålla konkurrenskraftiga priser på marknaden, men vår frÀmsta ambition Àr att våra kunder ska vara helt nöjda och uppleva en hög servicenivå hos oss. Vi mÀrker att du Ànnu inte har handlat hos oss och vi ser fram emot att få möjligheten att betjÀna dig i framtiden. Om du har några klagomål eller synpunkter Àr du mer Àn vÀlkommen att skicka in dem via e-post till info@scanimpex.se så att vi kan ta en nÀrmare titt tillsammans!

Vi beklagar eventuella besvÀr du mött och hoppas att du trots detta har en trevlig dag!

Med vÀnliga hÀlsningar,
Martin

trevlig butik

trevlig butik, snabb leverans, bra pris, jag rekommenderar... (presenten Àr liten men fin, tack)

2024幎2月14日

Scan Impex AB からの回答

Hehe presenten kanske Àr liten men direkt taget från hjÀrtat!
Tack så mycket för det fina omdömet!❀

Kan inte bli bÀttre

Bra pris, snabb leverans som dessutom var kostnadsfri. Kan inte bli bÀttre.

2024幎2月11日

”Ajamen!
Det Àr det vi gillar att höra!
Vi strÀvar dock alltid efter bÀttre, vi siktar mot rymden!
Tusen tack för det fina omdömet Tobias, det betyder mycket för oss.
MVH Martin”

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス