レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vores sÞgning efter en hybridstationcar med automatgear bragte os til Sixt Bilsalg i Frederikssund, hvor vi blev betjent af Mathias. De havde lige fÃ¥et nye emner ind og vi fandt det perfekte... もっず芋る

Jeg har handlet en VW ID.3 hos Sixtbilsalg Frederikssund, ved salgskonsulent Mathias Moe Villadsen. Samme dag jeg prÞver bilen, aftaler vi handlen, mod bytte af min gamle bil. Jeg Þnsker nog... もっず芋る

Jeg kÞbte en MG4 gennem Sixt. 1 bov 2024 Allerede efter 2 dage dÞde bilens batteri, de ordnede det selvfÞlgelig men det gav mig mistillid til, hvad der ellers kunne gÃ¥ galt fremover. Et par mdr... もっず芋る

Fantastisk oplevelse Kontaktede sÊlger (Mikkel) mandag eftermiddag. Aftalte pris pÃ¥ bilen, fik den serviceret og sendt afsted med transport. Modtog bilen fredag morgen. SÊlgers beskrivelse af... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞭叀車ディヌラヌ
  2. 自動車垂堎
  3. カヌ リヌス業

圓該䌁業による蚘述

SIXT Bilsalg er funderet på ordentlighed, transparens og tryghed Vi forhandler nyere brugte biler af hÞj kvalitet til meget attraktive priser. Bilerne kommer fra egne udlejningsflåder hvilket betyder hurtig levering. Vi har mange modeller indenfor samme bilmÊrke, og sammen med kunden finder vi prÊcis den bil, som dÊkker det specifikke behov. At kÞbe bil hos SIXT Bilsalg er en tillidssag. Vi overdrager ikke bilerne fÞr vi ved, at alt er 100% i orden, og leverer også til bopÊlen, hvis det foretrÊkkes. Man kan ovenikÞbet leje sin bil inden kÞbsbeslutning, og helt uforpligtende. SIXT Bilsalg er funderet lokalt og en del af SIXT Danmark, som er landets stÞrste bilindkÞber. SIXT Danmark er også en del af en global familie, nemlig SIXT Gruppen, som er blandt verdens fÞrende biludlejningsvirksomheder. Det giver en vis ballast og forpligter. Vi er til for kunderne, det handler om tillid, også efter indgået handel. Vi ved hvad vi står for, stiller meget hÞje krav til os selv, og leverer hver gang. At kÞbe bil hos SIXT Bilsalg er altid en premium oplevelse, for vi sÊlger ikke et kun et fysisk produkt, vi sÊlger Sixt.

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

22件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Supergod kÞbsoplevelse

Vores sÞgning efter en hybridstationcar med automatgear bragte os til Sixt Bilsalg i Frederikssund, hvor vi blev betjent af Mathias. De havde lige fået nye emner ind og vi fandt det perfekte match. KlargÞring tog lÊngere end ventet, men var klart ventetiden vÊrd.

Mathias er superprofessionel og en rigtig god rådgiver og sparringpartner. Desuden er han meget sympatisk og kundeorienteret.

Oplevelsen i forretningen er også meget positiv, det er et meget professionelt miljÞ, behagelige omgivelser og god beliggenhed.

Stort udvalg af biler og vi er meget glade for vores valg, som endda krydsede et par ekstra, gode bokse af.

KlargÞringen er samme mesterklasse. Det var en virkelig god oplevelse at kÞre hjem i bilen.

Sixt BIlsalg og Mathias og teamet får vores bedste anbefalinger.

2025幎10月27日

Jeg har handlet en VW ID.3 hos

Samme dag jeg prÞver bilen, aftaler vi handlen, mod bytte af min gamle bil. Jeg Þnsker nogle nye dÊk som forlÊnger lev. tiden til ca 10 dage fÞr jeg kan hente mit nye kÞretÞj. Vi afslutter handlen. Et par dage senere da jeg modtager betaling for mit kÞretÞj, og mangler der momsen. Jeg tjekker slutsedlen og ser til min forbavselse at tallene ikke passer, efter det vi har aftalt, og jeg reel kunne lide et stort tab her.

Jeg ringer til Mathias lettere stresset, hvor han straks beroligere mig, og bekrÊfter vores oprindelige aftale, hvor efter jeg har mit rest belÞb nÊste dag.

Jeg oplever Mathias som en dygtig faglig salgskonsulent, som handler efter ordenligheds princippet.

2025幎10月21日

DÃ¥rlig kundeservice

Aldrig har jeg oplevet dårligere kundeservice !!!
Sixtbilsalg Frederikssund havde en DS 3 Croos til salg , som er stor interesse for .
Henvendelse kommer tilbage til mig , godt bud gives -flere spÞrgsmål om bilen dukker op , tlf og mails besvares ikke , fÞr dagen efter .
SÊlger lover at vende tilbage på aftalt dag , men ender med jeg må kontakte Sixt , dette er ikke en enestående gang ...
Endelig kommer en opringning , at bilen er ankommet hjem til prÞvekÞrsel.
5 min fÞr man skal afsted hjemme fra , kommer en opringning at en forkert bil er kommet hjem ,.. ALTSÅ ikke den som aftalt .
Jeg kÞrer alligevel fra NÊstved til Frederikssund og prÞver bil (samme type)
Stadig skuffende over ikke at kunne prÞve / bese den bil jeg havde interesse for .
Jeg prÞver vÊre positiv , og bliver også positiv af prÞvekÞrsel , dog i kabinen af prÞvebil, tapet til div steder med tabe , liste lÞst ved bildÞr .... etc
En pris for gammel bil var oplyst , den blev så nedsat , da man sad og prÞvede at forhandle sig frem til en god lÞsning .
Endnu en skuffelse...
Da ingen undskyldning/beklagelse er givet fra sÊlger omkring den rigtige bil ikke er kommet hjem, foreslå jeg enten den pris for gammel bil som lovet , eller halv pris for vinterdÊk oveni .!?
SÊlger har på ingen måde interesse i en dialog , ... rejser sig pludselig fra mÞdet , går over til kollegaer, visker og trisker.... vender tilbage , og mam får svaret .. tror ikke vi skal forhandle nogen bil , da dialogen ikke fungere !
Dette er sÊlgeren som siger dette
Jeg er i chok !!!
Jeg kÞrer tilbage til NÊstved, helt tom for ord ....
Mener ikke at sådan sÊlger er i stand til at vÊre sÊlger!
Hans ord var lov ... og gad på ingen måde hÞrer på mig som kunde .
Anbefaler på ingen måde at handle med Sixt i Frederikssund!!!!

2025幎9月3日
自発的なレビュヌ

Tabte 20.000 kr. på et år pga. defekt bil og manglende hjÊlp fra Sixt.

Jeg kÞbte en MG4 gennem Sixt. 1 bov 2024
Allerede efter 2 dage dÞde bilens batteri, de ordnede det selvfÞlgelig men det gav mig mistillid til, hvad der ellers kunne gå galt fremover.

Et par mdr efter, kunne bilen ikke lade til 100% airbag meldte fejl, Vand i lygterne m.m Da jeg reklamerede, trak Sixt sagen i 3-4 mÃ¥neder uden lÞsning – fÞrst da FDM kom ind over, begyndte der at ske noget. Jeg gav ikke op, men mÃ¥tte til sidst acceptere et tab pÃ¥ ca. 20.000 kr. pÃ¥ bare et Ã¥r og sÊlge bilen videre, fordi jeg ikke kunne stole pÃ¥ den.

Min oplevelse er, at Sixt ikke tager reklamationer alvorligt, de trÊkker unÞdvendigt tiden og håber kunderne glemmer dem eller giver op og jeg kan derfor ikke anbefale dem.

2025幎8月26日

Vi kÞbte bil i marts 2025 ved

Vi kÞbte bil i marts 2025 ved sixtbilsalg i Frederikssund , vi fik en god “lang” prÞvetur i bilen fordi vi var kÞrt helt fra Jylland , vi var tilfredse med bilen og skrev en slut seddel , vi handlede med
Mathias , han er super flink og svarer på alle de spÞrgsmål vi havde og fik sÞrget for bilen blev fragtet til Jylland med autologik , vi fik en god behandling og kan klart anbefale sixtbilsalg

2025幎3月12日
自発的なレビュヌ

Konge en bil hos dem må indrÞmme var glad for den måde de tog imod mig og min 10 årig sÞn på meget profesionelle valgte den rette bil i det rette sted da de fik lavet de fejl jeg bedte dem om og tak til Mathias som var med fra start til slut

2025幎1月15日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse
Kontaktede sÊlger (Mikkel) mandag eftermiddag. Aftalte pris på bilen, fik den serviceret og sendt afsted med transport. Modtog bilen fredag morgen.
SÊlgers beskrivelse af bilen stemmer fuldt overens med virkeligheden.
En nÊrmest ny bil til en fornuftig pris.

RIGTIG GOD OPLEVELSE SOM JEG IKKE TØVER MED AT HANDLE HOS IGEN OG ANBEFALE TIL ANDRE.

2024幎10月11日

Tak for god service!

Tak for god service!

Jeg kÞbte bil af Mikkel i August måned - En rigtig fin Mini Cooper.

Den blev leveret klargjort, nyserviceret, med vinterhjul og til tiden.

Generelt et rigtig fint sted med rigtig god service.

2024幎8月26日
自発的なレビュヌ

Skulle have kigget på Trustpilot inden

Skulle have kigget på Trustpilot inden jeg kÞbte i bil hos Sixt i Frederikssund. Blev lovet at bilen kÞbte og ny serviceret. Dette var dog kun mundtligt med sÊlgeren. Som desvÊrre sprang for aftalen, som vi opdagede senere. Jeg kan ikke anbefale man kÞber bil dette sted, de overholder ikke deres aftaler.

2024幎6月1日

Super service!

Fra det Þjeblik jeg trådte ind i butikken, blev jeg mÞdt af venligt og imÞdekommende personale, der virkelig tog sig tid til at forstå mine behov og Þnsker.

SÊlgeren var utroligt vidende og guidede mig gennem hele processen med stor professionalisme. Jeg fÞlte mig tryg og godt informeret under hele forlÞbet, hvilket gjorde det lettere at trÊffe den rette beslutning for mig.

2024幎3月13日

Hej Sara

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du oplevede vores personale som venligt og imÞdekommende fra det Þjeblik, du trådte ind i butikken. Det betyder meget for os, at du fÞlte dig tryg og godt informeret gennem hele kÞbsprocessen.

Vi sÊtter stor pris på dine positive ord om vores sÊlgeres viden og professionalisme. Vores mål er altid at sikre, at vores kunder fÞler sig godt vejledt, så det glÊder os, at vi har kunnet hjÊlpe dig med at trÊffe den rette beslutning.

Vi håber, at du er tilfreds med dit kÞb, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Med venlig hilsen,
Sixt Bilsalg

Top karakter til Sixt Bilsalg i Frederikssund

Jeg havde brugt et halvt års tid på at finde den rigtige bil, og endte hos Sixt bilsalg i Frederikssund.
Her blev jeg mÞdt af Mathias Moe Villadsen, som var yderst professionel, og lyttede til alle mine Þnsker og behov.
Mathias er ikke den klassiske sÊlgertype, han er meget rolig, lyttende og gav sig tiden til mig som kunde.
Jeg endte med, at kÞbe min fÞrste Elbil en Peugeot 208 E, og Mathias har fulgt mig sikkert igennem hele processen fra start til slut.
Vil man have et trygt bilkÞb, så er Mathias manden til jobbet, en kÊmpe anbefaling herfra.

2024幎8月10日

KÊre Pernille,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os, og at Mathias kunne hjÊlpe dig med at finde den rigtige bil. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og håber, du nyder din nye Peugeot 208 E.

Hvis du har brug for noget fremover, er du altid velkommen hos os.

De bedste hilsener,
Mikkel J. Thomsen
Sixt Bilsalg

Husk at tjekke at annonce og bil

Husk at tjekke at annonce og bil stemmer overens.
Send din slutseddel til FDM, for et ekstra tjek.
Og få en rigtig bilforhandler, til at tjekke stelnumret.
Så du ikke får en importbil.
Og så syntes jeg at det er usmageligt, at I sÊlger en bil, hvor I har tjent 50.000kr på, og så kÞber den tilbage og tjener yderlig 50.000kr, for så at sÊlge den igen, og tjene 50.000kr igen.
Håber at I kan se jer selv i Þjnene, efter at have snydt en stakkels pensionist for 50.000 kr.
Og FDM undre sig stadigvÊk over, at man kan sÊlge en bil i Danmark, uden sÊdevarme.

2024幎8月1日

KÊre Ejner,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre om din oplevelse, og vi tager dine bekymringer alvorligt.

Vi har gennemgået annoncen for den bil, du kÞbte, og kan bekrÊfte, at annoncen var korrekt med hensyn til bilens specifikationer. Vi beklager, hvis der er opstået en misforståelse omkring bilens udstyr.

Angående din oplevelse med kommunikationen, er vi kede af at hÞre, at den ikke levede op til dine forventninger. Vi strÊber altid efter at levere den bedste kundeservice og vil tage din feedback til efterretning for at forbedre vores processer.

Med hensyn til dit tab ved gensalg af bilen, forstår vi din frustration. Vi har dog allerede tilbudt en lÞsning, som indebar, at vi betalte 25.000 kr mere end hos en anden forhandler. Vi mener derfor, at vi har gjort vores bedste for at imÞdekomme dine bekymringer inden for rimelighedens grÊnser.

Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi Þnsker dig det bedste fremover.

Med venlig hilsen,
Mikkel J. Thomsen
Salgschef
SIXT Bilsalg

Lavet en rigtig god bytte-handel med

Lavet en rigtig god bytte-handel med firmaet. Udover at jeg fik en god bil til en god pris, var der også bare generelt god kundeservice. De gav sig tid til at hjÊlpe mig med at lÊre den nye bil at kende. Der var ingen problemer. Alt var lige til. Ligesom det skal vÊre. Anbefaler gerne dette sted til andre der sÞger ny bil, eller skal lave en bytte handel.

2024幎2月16日
自発的なレビュヌ

En oplevelse af kvalitet og ordentlighed

Fik i forbindelse med salg af egen og kÞb af nyere brugt bil en meget informativ, engageret, vidende og tryg kÞbsoplevelse, som også prismÊssigt var helt iorden. Alle funktioner blev demonstreret og sikkerheden inkluderet gennem medfÞlgende vinterdÊk, når det nu var et kÞb i en vintermåned.
Mvh. SÞren R. Christensen

2023幎12月14日
自発的なレビュヌ

Anbefaler varmt at handle bil hos Sixtbilsalg

KÞbte min drÞmmebil hos Sixtbilsalg i Frederikssund og blev mÞdt med rÞd lÞber på afhentningsdagen.

De gav en rigtig fornuftig pris for min gamle bil i bytte, og dermed undgik bÞvl med salg privat.

De har styr på at ny/brugt bil har service i orden så alt spiller.

Alt i alt er jeg meget glad for besÞget og handlen hos SIXT. 🀩🀩🀩🀩🀩

2023幎10月2日
自発的なレビュヌ

Bedste sted at handle bil

Vi blev anbefalet at kÞre forbi Frederikssund hos Sixtbilsalg, da vi overvejede at skifte vores bil ud med en plug-in. Vi blev mÞdt af 3 super flinke og meget hjÊlpsomme sÊlgere som stod klar til at rådgive os. Vi prÞvede et par biler og den ene var en Skoda Enyaq og den faldt vi meget for, men var lidt i tvivl om vi overhovedet var klar til ren EL. Efter en samtale med Lars MÞller om vores kÞrselsbehov, overbeviste Lars os om, at EL var det bedste for os. Lars kom med et kanon bud for vores gamle bil og så var handlen i hus. En uge efter - som aftalt, hentede vi bilen og har aldrig haft bedre bil, en ren fornÞjelse.
Vi er utrolig glad for at vi kom forbi og fik rådgivning og servicen var helt i top, bedre sted har vi aldrig fÞr handlet bil. Vi kommer helt sikkert tilbage, når vi igen skal have skiftet bil. Tak til jer alle for jeres hjÊlpsomhed og super service :) Bh. de glade El-bil ejere.

2023幎5月12日

Sixt Frederikssund ! Sikker handel af brugt bil

Lars hjalp os gennem hele processes med valg af fabrikat og vi endte med en MG, som vi er MEGET glade for.

Vi har givet vores gamle bil i bytte og fik forhandlet en ok byttepris på denne :-)

Ingen af vores spÞrgsmål har vÊret 'dumme' og vi har fÞlt os virkelig godt behandlet i hele forlÞbet (i modsÊtning til hos flere andre autoriserede forhandlere).

I forbindelse med udarbejdelse af kontrakten havde vi nogle spÞrgsmål til formuleringer som hurtigt blev besvaret og tilpasset og vores samlede oplevelse af Sixt er at de vÊgter kundeservice meget hÞjt og de går rigtig langt for at imÞdekomme Þnsker og krav fra kunden.

Levering af bilen blev udskudt med en uge, og vi blev hele tiden holdt orienteret om hvad vi kunne forvente.

Ved afhentning af bilen 'manglede' vi et ladekabel - Lars fandt straks et til os, som vi har lånt kvit og frit.

Selvom det ikke på forhånd var aftalt (og heller ikke forventet) fandt vi ved afhentning af bilen ud af, at der også var udfÞrt fuldt 1-års-service, selvom der stadig er noget tid til at dette ellers skal udfÞres.

Bilen var i Þvrigt fuldt tanket på både strÞm og benzin.

Sixt har i deres kontrakt inkluderet en god 'forsikringsordning' i forhold til kÞb af brugt bil, hvis der skulle opstå noget efter kÞb og afhentning, hvilket også har givet en sikkerhed for os i forhold til kÞb af brugt bil..

Vi er meget tilfredse og når bil nr. 2 skal skiftes, skal vi helt sikkert besÞge Lars hos Sixt i Frederikssund.

2023幎6月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。