Bestelling was geplaatst via webshop. Betaling ook gedaan. Allemaal goed verlopen. Helaas waren de producten niet op voorraad. Levering heeft op zich laten wachten. Hiervoor meermaals contact gezo... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Dankzij deze ondernemer heb ik nu de internet verbinding die ik nodig heb. Met eigen modem wat hij me heeft geleverd inclusief support na levering bij het nalopen van de configuratie. Heb nu helemaal... もっと見る
Heldere website, goede informatie over de producten en de inzet ervan. Invulling van een gat in de markt waar niet veel partijen iets leveren, dus superblij dat Schenk ICT hier die invulling geeft... もっと見る
Ik wilde een artikel dat af en toe beschikbaar komt. Toen Schenk ICT weer zo’n ’open box’ artikel binnenkreeg kreeg ik bericht. Zelfs ‘s avonds werd ik goed geholpen toen de betaallink niet direct wer... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 40%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Prima eerste ervaring
Site is erg uitgebreid met specifieke informatie. Men kan de producten verkopen, ook zonder de info die op de site staat, maar men biedt toch deze info aan.
Er was een issue met de verzending van mijn bestelling, maar dat heeft Schenk ICT zeer netjes opgelost.
Onbereikbare boevenzaak
Onbereikbare boevenzaak.
Omdat ik een verkeerd product had besteld, de volgende ochtend per email contact gezocht dat ik wilde annuleren. Geen reactie.
2 dagen later wordt product door Schenk verzonden.
Ik heb geweigerd en PostNL heeft zending weer terug gebracht naar Schenk. Nu 10 dagen nadat het product weer terug bij Schenk is (18 dagen na annulering) en nog steeds geen geld retour of een reactie op mijn e-mails. Moet nu via creditcard gaan proberen geld terug te halen.

Schenk ICT からの回答
Schenk-ICT legt de focus op kwaliteit
Schenk-ICT legt de focus op kwaliteit. Prijs is ondergeschikt. Dus zeer goed en goedkoop! Iets wat iedereen zou moeten willen. Vaste klant hiero!
Beter communiceren!
Beter communiceren op Emails wordt geen antwoord gegeven.
Jammer maar helaas.
Ben vriendelijk geholpen en SFP module…
Ben vriendelijk geholpen en SFP module snel gestuurd ben tevreden bedankt
Desondanks dat de module voor mij niet…
Desondanks dat de module voor mij niet werkte in mijn situatie, is alles goed verlopen. (van bestelling, versturen, ontvangst en retour)
Top Service
Als je een ONT of iets dergelijks wilt, dit is de GO-TO plek. Ik kreeg op een zaterdag zelfs nog support 10/10 top bedrijf!
Fast service
Fast service. Flawless configuration of SFP. The outcome of replacing ISP’s equipment with your own is a 20% faster line
SchenkICT is mijn vaste leverancier
SchenkICT is mijn vaste en vertrouwde leverancier. Voorzorg, heldere communicatie en de beste nazorg van alle webshops waar ik bij gekocht heb. Mijn glasvezelverbinding was binnen 10 minuten geregistreerd bij kpn en operationeel. Ongekend goede webshop!
Goede ervaring
Scherpe prijs, overzichtelijke website. Vlot en soepel bestel proces.
Goede service en snel geholpen en zeer…
Goede service en snel geholpen en zeer snelle levering
Geweldige service!
Geweldige service! Een fout van mijn kant werd zonder enige moeite rechtgezet. Hartelijk dank! Ik koop hier graag weer.
Uitstekende snelle levering
Goede support
Goede support tegen een kostprijs. Ik had wat vragen en had in het weekend binnen een paar uur antwoord. Top!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。