Hurtig levering, fik dem dagen efter jeg havde bestilt dem (bestilte 2 timer efter deadline for levering dagen efter). God og sikker indpakning sÃ¥ alt var intakt ved modtagelse. FÃ¥r dagligt kommenta... ãã£ãšèŠã
Meget hurtig levering. Kunne âdesvÊrreâ ikke se Þreringene, da de er pakket meget smukt ind (kÞbt til gave) ð€© HalskÊden, kÞbt til mig selv er sÃ¥ fin - prÊcis som pÃ¥ billedet pÃ¥ hjemmesiden. Stor anb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk oplevelse. SÞde og hyggelige folk i kundeservice ogsÃ¥. Havde et mindre problem, som de bare hÃ¥ndterede sÃ¥ flot. Her handler jeg gerne igen. Min Þnskesky er ogsÃ¥ fyldt med smykker her... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte et utroligt fint sÊt til gave med Þreringe og halssmykke! Jeg var dog lidt skuffet over stÞrrelse, mÃ¥lene stod jo pÃ¥ siden, men jeg var ik nok opmÊrksom, fordi der stod stor, men begge vedhÊ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Elmegade 25, 2200, KÞbenhavn N, ãã³ããŒã¯
- shop@scherning.dk
- scherning.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Alt gik fint.
SÃ¥ fint og flot indpakket
SÃ¥ fint og flot indpakket. God service og hurtig modtagelse.
Gode produkter og fantastisk service
Gode produkter og fantastisk service. Kan varmt anbefales.
Smukke Þreringe.
Har bestilt de smukkeste Þreringe. Bestiller gerne herfra igenâ¥ïž
Super tilfreds
Lynhurtig levering. FÞdselaren blev glad for smykkerne. Rigtig fin pris. Kan kun anbefales.
Hurtigt og forsvarligt indpakning.
Hurtigt og forsvarligt indpakning.
Pakken var så fint pakket ind og meget indbydende og spÊndende at åbne, trods man godt vidste hvad der var i. De fineste produkter.
Hurtig levering og fik prÊcis det jeg bestilte.
Hurtig levering
Hurtig levering.
Vanvittige flotte Þreringe. Er virkelig glad for dem. Får mange kommentarer over, hvor flotte Þreringene er.
Hurtig levering
Jeg havde hÃ¥bet mÞnsteret pÃ¥ mineâŠ
Jeg havde håbet mÞnsteret på mine Þreringe var på begge sider, det var lidt af en skuffelse
Hurtig og korrekt levering
Nem og ubesvÊret handel
Nem og ubesvÊret handel. Min datter tilfreds og glad.
Super fin handelsoplevelse ððŒ
Super fin handelsoplevelse ððŒ
Fine smykker, god hjemmeside og hurtig levering, ikke mindst
âïžâïžâïžâïžâïž
Mega schöner Schmuck
Mega schöner Schmuck, dezent mit kleinen Details, fÌr jeden Anlass geeignet
Hurtig levering og rigtig fine smykker.
Fin service
Fint smykke
KÞb af både Þre ringe og halskÊde
KÞb af både Þre ringe og halskÊde. Begge flotte produkter til min Kones fÞdselsdag. Nem ubesvÊret handel og en glad kone
Fandt Scherning via Ãnskeskyen
Fandt Scherning via Ãnskeskyen, hvor min kone havde oprettet sine Þnsker.
Ãreringene er prÊcis som vist og beskrevet. Afsendelse dagen efter bestilling.
Fuldt ud tilfreds
Hurtig levering...Fine smykker..