䌁業情報

4. 研修センタヌ
  5. マヌケティング ゚ヌゞェンシヌ
  6. オンラむン マヌケティング代理店

圓該䌁業による蚘述

SchoolUP to innowacyjna formuła nauki digital marketingu. Zawsze online, z dostępem do najlepszych trenerów i Twoim własnym planem szkoleniowym! Z nami osiągniesz swoje cele. Lepiej i szybciej niÅŒ kiedykolwiek. Potrzebujesz nauki od podstaw? Chcesz zagłębić wiedzę z jednego kanału reklamowego? Masz problem ze swoimi kampaniami? Chcesz zautomatyzować raportowanie? Chcesz zwiększyć wiedzę z zakresu atrybucji? potrzebujesz zinterpretować zestaw danych? NiezaleÅŒnie od tego, jaki masz cel Twój trener w SchoolUP pomoÅŒe Ci go zrealizować. Otrzymasz od na materiały niezbędne do nauki, będziesz miał moÅŒliwość zadania pytań i poszerzenia swojej wiedzy. W SchoolUP stawiamy na aktywne nauczanie, w związku tym będziemy razem pracować nad planowaniem, strategią, implementowanie kampanii oraz analityką. Dzięki szkoleniom z Google Ads, Facebook Ads, Twitter Ads, LinkedIn Ads, Tik Tok ADs i innych systemów reklamowych szybko nabędziesz praktycznych umiejętności. Nauczysz się tworzyć strategie kampanii, szacować efekty, poznasz sposoby bidowania, dobre praktyki związane z kreacjami reklamowych, a takÅŒe wskaźniki, na które powinieneś zwrócić szczególną uwagę. Dzięki szkoleniom nabędziesz równieÅŒ pewności w komunikacji, płynności w poruszaniu się po strukturze kampanii i trafności w analizach wskaźników marketingowych. WciÄ…ÅŒ niezdecydowany? Wystarczy, ÅŒe wypełnisz formularz online, a my w ciągu 15min opowiemy jak moÅŒemy pomóc Ci zrealizować Twoje cele. Poznasz swojego przyszłego trenera, ustalisz plan szkoleniowy i wybierzesz dogodny termin!

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Dominika

Świetne szkolenia, polecam kaÅŒdemu! Krystian przekazuje wiedzę w przystępny sposób i łatwo jest załapać nawet skomplikowane rzeczy.

2025幎1月14日
5぀星のうち5の評䟡

Miałem okazję skorzystać z usług firmy

Miałem okazję skorzystać z usług firmy oferującej szkolenia z Google Ads na godziny i muszę przyznać, ÅŒe jestem pod ogromnym wraÅŒeniem! Szkolenie było dostosowane idealnie do moich potrzeb, a trener z łatwością tłumaczył nawet najbardziej zawiłe kwestie. W krótkim czasie dowiedziałem się, jak efektywnie optymalizować kampanie i unikać typowych błędów.

2024幎12月19日

10/10

W sieci jest wiele szkoleń gdzie prowadzący posiadają duŌą wiedzę lecz najczęściej nie potrafią jej odpowiednio przekazywać. Zajęcia z ADS w SchoolUP okazały się pod kaÅŒdym względem profesjonalne. Olbrzymia wiedza poparta praktyką, świetne dopasowanie przekazywanej treści do poziomu kursanta, wysoka kultura osobista, duÅŒo praktyki. Miałem przyjemność uczestniczyć w zajęciach prowadzonych przez Panią Anetę i Panią Joannę. Oprócz merytorycznego przygotowania obie Panie cechują się bardzo dobrą umiejętnością przekazywania wiedzy - bez chaosu, w odpowiednim tempie i z duŌą cierpliwością. Jako były nauczyciel kompetencje obu Pań oceniam bardzo wysoko i z czystym sumieniem polecam zajęcia w SchoolUP.

2022幎10月14日

Wielkie dzięki

Witam
Bardzo serdecznie chciałbym podziękować SchoolUP i w szczególności Panu Krystianowi pełen profesjonalizm i elastyczność. W 2 h tygodniowo zrobilibyśmy więcej od firm które zatrudniałem do prowadzenia i promowania mediów społecznościowych.
Zyskuje dzięki temu naukę i realny wpływ na zarządzanie swoimi zasobami. 👌

2022幎10月12日

Schoolup

Lekcje są bardzo praktyczne i to jest największa przewaga. MoÅŒna przejść na ÅŒywo przez konkretne kampanie, ustawienia, poznać wskaźniki, nauczyć się analizować dane i optymalizować reklamy. Fajny zespół rozmowy są luźne i moÅŒna o wszystko dopytac.

2022幎7月28日

Uczestniczyłam w zajęciach SchoolUP

Uczestniczyłam w zajęciach SchoolUP - miałam okazje poznać systemy reklamowe Facebook oraz Google od środka. Zajęcia były mega angaÅŒujące, widziałam na bieŌąco duÅŒy postęp, jest sporo ćwiczeń, które trzeba regularnie wykonywać, ale dzięki temu czułam, ÅŒe bardzo szybko nabieram praktyki. Świetna sprawa zamiast standardowych jednodniowych szkoleń!

2022幎7月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス