Bardzo szybka realizacja zamówienie! Tysiak obserwatorów byÅ docelowo kupiony na konto starszego faceta, który skarÅŒyÅ siÄ, ÅŒe nikt go nie czyta, nie odwiecza. Facet byÅ wniÄbowziÄty, bo w koÅcu jego... ãã£ãšèŠã
5 za szybkoÅÄ dziaÅania, nic nie kupiÅem , zÅoÅŒyÅam omyÅkowo reklamacjÄ ale.... bÅyskawicznie zareagowali w innych tego typu firmach trudno jest uzyskaÄ kontakt . Czyli podsumowujÄ c firma jest , istni... ãã£ãšèŠã
Bardzo szybko przybywajÄ obserwatorzy niestety nie z polski ale mi to nie przeszkadza jednak, po kilku dniach mam ich znacznie mniej (oddchodzÄ ) a po zatym wszystko jest ok
Niemal natychmiastowa realizacja zamówienia. DuÅŒy wybór, a w razie problemów zawsze pomogÄ , poprowadzÄ za przysÅowiowÄ ârÄ czkÄâ :)
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
UsÅuga wykonana prawidÅowo
WczeÅniej daÅem negatywa ale jednak rzeczywiÅcie wywiÄ zali siÄ z umowy. DziÄki za pomoc dla supportu!
KupiÅem fallowy na twitchu oczywiÅcieâŠ
KupiÅem fallowy na twitchu oczywiÅcie po paru godzinach nic nie doszÅo a na e-maile nie dostaje odpowiedzi sÅabo
UciekajÄ cy Followersi
? kupiÅem 100 followersów na tej platformie, po 4 dniach nie mam juÅŒ ani jednego ...
reklamuja sie na potosteamach
Rewelacja
Rewelacja, bardzo szybka realizacja. Nieporównywalna jakoÅÄ. Polecam.
LiczyÅam na realnych ludzi z Polski
LiczyÅam na realnych ludzi z Polski. Prawdopodobnie nie doczytaÅam szczegóÅów.
WspaniaÅy i niezawodny serwis!
Polecam gorÄ co :)
W odpowiedzi na email
Jak narazie nie otrzymaÅem tylu subskrybcji za ile pÅaciÅem, ale wchodzÄ
powoli... troche za drogo jak na takÄ
jakoÅÄ subskrybcji, które przedewszystkim sie cofajÄ
Dam âââ kiedy wejdÄ
wszystkie moje suby.
Edit: Suby weszly daÅem âââ chociaz mam pewne watpliwosci co do ilosci subow

Masakra
Masakra, wykupiona usÅuga, lajki znikajÄ po kilku godzinach, a piszÄ , ÅŒe "zlecenie zrealizowane", dodatkowo liczÄ nie swoje lajki, ale do rzekomo swoich doliczajÄ te, które zdobÄdzie siÄ samemu! Wykupisz 600, ale zdobÄdziesz swoich 50, to wedÅug nich majÄ wypeÅniÄ 550! Które i tak po chwili znikajÄ !

DuÅŒo do poprawy
Subskrybcje które zakupiÅem zbieraÅy siÄ powoli , do dziÅ nie uzbieraÅa siÄ iloÅÄ za którÄ zapÅaciÅem , wiÄc bardzo sÅabo oceniam czas , realizacjÄ i jakoÅÄ

Profil w Instagramie zostaÅ zablokowany
Przez zamówionych obserwujÄ cych na serwisie SkyLike, profil w Instagramie zostaÅ zablokowany. Ale koszty zostaÅy zwrócone w krótkim terminie.

SkyLike ããã®åç
Brak pdpowiedzi i brak tego co zakupiono
Jest okej tylko trzeba dlugo czekac na tranzakcje...

nie polecam
kupilem 2000 wyswietlen premium dostalem dopiero po 52 godzinach nie polecam !

SkyLike ããã®åç
Nie jestem zadowolona z usÅug SkyLike
Nie jestem zadowolona z usÅug SkyLike, mialam 300 fallow po czym spadaja co chwila. Przepraszaja mnie ze poprawia swoj blad, po czym tego nie robia. Nie polecam straca pieniedzy , malo tego nie odpisuja na zadane pytania

Wszystko Ok :)
Zamówienie nie zrealizowane
Zamówienie nie zrealizowane, czekam na zwrot pieniÄdzy

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã