レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Top kwaliteit, precies zoals ik het verwachtte, werden op de hoogte gehouden van de levering. Perfect verpakt en heel overgekomen. Bestelling is een kleine Katsuraboompje, Cercidiphyllum japonicum .... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

J'ai commandé 4 fruitiers colonnaires commande bien arrivé etdans les délais. Par contre un des arbres arriver en bourgeon n'a jamais évolué ni fleuri ni fait de feuilles il s'agit du cerisier. No... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een geweldige service behoort bij Schrama tot het standaard pakket. Mocht er iets mis gaan dan biedt schrama kweekerij een prima opvolging van het probleem en lost dat in een handomdraai weer op! Je k... もっず芋る

䌁業情報

1. 林業地
  2. 庭園
  3. ガヌデン センタヌ
  4. 皮苗店
  5. 卞売皮苗店

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij Schramas.com een onderdeel van boomkwekerij Schrama. Al uw planten, al meer dan 50 jaar lang, direct van de kweker. Met zorg en op een milieuvriendelijke manier gekweekt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van verse, mooie en sterke planten. Ons familiebedrijf is sinds 1968 gevestigd in de Flevopolder en gespecialiseerd in het kweken van hoogwaardige fruitbomen en planten voor professionele fruittelers. Sinds december 2019 leveren wij ook aan particulieren. Al onze teelten vallen onder de Naktuinbouw ELITE certificering, wat staat voor een goede traceerbaarheid en hoge kwaliteit van het product.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

abrikozenplanten

De abrikozenplanten werden keurig verpakt afgeleverd. Ze zien er goed uit, maar waren niet geworteld in de pot, bij het verplanten viel de aarde er zo uit en bleef een plant met kale wortels over. Nu afwachten of ze goed aanslaan.

2026幎5月8日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Zij hadden dat speciale wel!

Alleen bij Schrama. Ik zocht een bijzondere kersenboom die wel geadverteerd werd bij andere firma's, maar telkens stond er: niet leverbaar. Ook geen wachtlijst bij deze bedrijven. Schrama had ook 'niet leverbaar' staan, maar wel een wachtlijst. Binnen een week kreeg ik een mailtje, ze waren er weer.
Binnen en paar dagen kwam hij binnen, mooi formaat en goed ingepakt. Ik ben zeer tevreden en zal ook zeker dit bedrijf opzoeken als ik weer iets op mijn verlanglijstje heb.

2026幎4月27日

Forsythia besteld

Wij hebben een forsythia besteld. Keurig boompje, op de afgesproken tijd geleverd en heel netjes verpakt. Nu is het aan ons de plant goed te laten groeien.

2026幎5月4日
自発的なレビュヌ