Kan dit bedrijf niet aanbevelen
Kan dit bedrijf niet aanbevelen. Wij hebben er enorm spijt van. Erg klant onvriendelijk.
Redenen:
1. Communicatie
2. Hoogte verschillen in de schutting
3. Kwaliteit van de schutting
Tijdens het bestellingstraject is duidelijk te merken dat je een degelijk kwaliteit mag verwachten. De fotoâs die gedeeld en op de website te vinden zijn, geven aan dat de schutting dezelfde hoogte zal hebben.
Er is gevraagd naar fotoâs, waarin duidelijk was dat er een lichte afschot in zat. Tijdens montagedag werd ineens gezegd dat de schutting niet dezelfde hoogte zal gaan hebben.
Let op: we hebben de schutting namens 5 bewoners ingekocht en er is verder niemand die daar goedkeuring op kan geven namens iedere bewoner.
Er is dus geen eerlijke kans geweest om te kunnen zeggen dat dit niet de voorkeur heeft. Dit heeft schutting.nl vooraf ook niet kenbaar gemaakt.
Nu wordt dit als meerwerk aangeboden, terwijl het kennelijk dus wel een optie was waar ze ons niet op de hoogte van hebben gesteld.
Als het om kwaliteit gaat moet je absoluut niet bij hen zijn, want de schutting kan ik met mijn pink al laten bewegen. Wij vrezen ervoor dat dit met de eerste beste storm neer gaat vallen.
De beton onder de palen lijken tevens niet diep genoeg geplaatst, waardoor vermoedelijk de schutting zoveel kan bewegen.
Wij hebben voorgesteld om het te laten controleren voordat we over gaan op betaling.
Hier geeft schutting.nl geen gehoor aan en wilt eerst geld zien. De klant is hierin dus niet belangrijk. Tevens is het een eigen inspecteur die ze willen laten langskomen (wij van WC-eend) praktijken dus.
Voor de prijs dat ze vragen zijn er echt heel veel betere partijen. Voor deze bedragen mag je service en kwaliteit verwachten. Dat bieden zij dus niet.
Over andere partijen gesproken, hebben ze ons verteld dat hun producten niet uit china komen. Dit is best denigrerend.. en zou professional gezien natuurlijk niet kunnen.
Ik citeer: âWij ontwikkelen en produceren onze palen en profielen zelf in Turkije, met een sterke poedercoating en dikker aluminium voor maximale stevigheid. (MT Hekwerken gebruikt dunner aluminium uit China.)â
Al met al.. kan ik dit bedrijf niet aanbevelen :)

SCHUTTING.nl ããã®åç