Schwa-Medico Nederland B.V. レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mijn bestelling wordt altijd snel afgehandeld en opgesuurtd. Gaat tot nu toe altijd prima. Bedankt Henny Schenk

5つ星のうち4の評価

bestellen gaat goed tot zeer goed alleen de post bezorging is bij de PTT een ramp,deurt lang en of wordt verkeert bezorgt

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Na jarenlange pijn, vijf werveloperaties eindelijk een fysotherapeut gevonden met de mogelijke oplossing. Na een proefperiode van twee weken met een apparaat dat hij in de praktijk gebruikt een app... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 健康・美容製品店

当該企業による記述

Missie schwa-medico Nederland B.V. heeft de intentie om in Nederland één van de beste distributeurs/leveranciers te zijn op het gebied van niet-medicamenteuze pijnbestrijding. Hierin willen we niet alleen een uitgebreid portfolio van innovatieve producten kunnen aanbieden, maar staat de kwaliteit van onze producten en dienstverlening hoog in het vaandel om op deze manier een uitkomst te bieden aan mensen die die te kampen hebben met (chronische) pijn. Visie Ieder mens heeft het recht om pijnvrij door het leven te gaan en geen mens is hetzelfde. Daarom vinden we het belangrijk dat onze klanten als individu gezien worden met eigen klant-specifieke eisen. De toekomst die schwa-medico voor ogen heeft is verlichting te kunnen bieden aan al diegene die het hard nodig hebben.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 102件

レビューを書く

Oh oh die PostNl

Op 7 Augusustus lagen de zendingen van 8 juli en 21 juli in de brievenbus.
Het ligt dus toch aan PostNl dat ze vertraagd zijn

2026年8月3日
自発的なレビュー

Netjes geleverd

Netjes verpakt, makkelijk te bestellen, snelle levering, altijd bereikbaar

Beste Wolfwomen,
Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over de verpakking, levering en bereikbaarheid.

5つ星のうち2の評価

Alleen bestellen met computer en ik ben…

Alleen bestellen met computer en ik ben antie computer

Beste Jan,
Bedankt voor uw review.

Jammer om te horen dat u de indruk heeft gekregen dat bestellen alleen via de computer mogelijk is. Naast online bestellen via een account kunt u bij ons ook eenvoudig bestellen via het contactformulier op de website of telefonisch contact opnemen. We helpen u graag persoonlijk verder.

Mocht u in de toekomst hulp nodig hebben bij een bestelling, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

snelle levering

snelle levering
vriendelijkheid

Beste Gertie,
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Goed om te horen dat zowel de levering als de vriendelijkheid naar wens waren. Daar doen we het voor!

5つ星のうち5の評価

Snelle levering van mijn bestelling van…

Snelle levering van mijn bestelling van elektroden voor Tens stimulatie

2026年4月29日

Beste Marcel,

Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling van de elektroden snel is geleverd en alles naar wens was.

5つ星のうち5の評価

Ze zijn snel met leveren en het…

Ze zijn snel met leveren en het oppakken van de bestellingen.
Ik had problemen met inloggen en ze pakten dit via de mail snel op. Ik heb eigenlijk geen negatieve ervaringen gehad nog. Voorheen ging het bestellen toen nog via telefoon dat was ook goed. En nu via online bestellen ook.

Beste Reena,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Fijn om te horen dat zowel het bestellen als de levering soepel verloopt en dat we u snel hebben kunnen helpen bij het inlogprobleem. Goed om te lezen dat u ook tevreden bent over zowel het eerdere telefonisch bestellen als de huidige online bestelomgeving. We waarderen uw vertrouwen!

5つ星のうち5の評価

Snelle levering van nieuw draadjes voor mijn tens apparaat.

Beste Nancy,
Dank u wel voor uw reactie. Goed om te lezen dat de levering van de draadjes snel en naar wens is verlopen.

5つ星のうち5の評価

Gewoon goed,er is geluisterd en…

Gewoon goed,er is geluisterd en advies ,over wat ik wilde bestellen wat ik wilde hebben .

Beste Marry,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat er met u is meegedacht en geadviseerd bij uw bestelling. We waarderen uw vertrouwen!

Snel en accuraat geleverd

Kabel oplader Tens Eco 2 was in huis beschadigd. Ontving snel nieuw exemplaar en kon apparaatje zonder oponthoud blijven gebruiken
Dank

2026年4月27日

Beste Antoon,
Hartelijk dank voor uw review.

Vervelend om te horen dat de oplader beschadigd was bij ontvangst, maar fijn dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen met een vervangend exemplaar, zodat u het apparaat zonder onderbreking kon blijven gebruiken.

Dank voor uw vertrouwen!

Mooi en compleet Tens apparaat

Heb een Tens apparaat besteld. Volgens mij ging het systeem gelijk naar afrekenen. Moest via een extra bestelling (met verzendkosten) de elektroden bestellen. Na een dag waren beide bestellingen al binnen. Tot mijn verbazing zaten bij het apparaat ook 2 setjes elektroden. Als ik dit geweten had, dan had ik gewacht met het bestellen van de elektroden. Wellicht kan dit bij het product vermeld worden en zou er een mogelijkheid zijn om meerdere dingen tegelijk te bestellen. Maar verder was ik positief verrast over de inhoud van de doos met het apparaat.

2026年4月25日
自発的なレビュー

Beste John,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en het delen van uw ervaring.

Fijn om te horen dat u positief verrast bent over de inhoud van de doos en dat alles snel is geleverd. Tegelijk begrijpen we uw opmerking over het bestelproces en de elektroden. Het is inderdaad jammer dat dit niet duidelijk was en dat u daardoor dubbel heeft besteld.

We nemen uw feedback zeker mee om de productinformatie en bestelervaring te verbeteren, zodat dit in de toekomst duidelijker is en beter op elkaar aansluit.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en feedback.

5つ星のうち5の評価

Snel en goed een perfect werkend…

Snel en goed een perfect werkend apparaat geleverd

2026年4月4日

Beste Martin,
Dank u wel voor uw positieve reactie. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering en de werking van het apparaat.

snelle levering.

snelle levering.
goede uitleg.
het zou fijn zijn als de tekening in kleur was.

2026年3月31日

Beste Riny,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de duidelijke uitleg.

Dank ook voor uw feedback over de tekening in kleur. Wij nemen dit mee als verbeterpunt.

Ben goed geholpen door dit bedrijf

Ben goed geholpen door dit bedrijf

2026年3月31日

Beste Monster,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u goed geholpen bent door ons team.
Wij waarderen uw feedback zeer.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。