Sci fi toys Àr en vÀldigt bra online butik och pÃ¥ Tradera. Bra priser. R det nÃ¥got man letar efter sÃ¥ Àr det bara att maila butiken och frÃ¥ga om det finns möjlighet att fÃ¥ hem figurerna. Leveranserna... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ãr ett extremt OÃRLIGT Företag!!!!!! Blev AvstÀngd för att buda vidare pÃ¥ Tradera, för jag inte tog bort en negativ omdöme för en trasig produkt, de fick full betyg pÃ¥ resten av leveransen! Varning... ãã£ãšèŠã
Allt jag kan sÀga Àr att SciFiToys Àr sÃ¥ nÀra en perfekt hemsida man kan komma. Det Àr sÀllan man fÃ¥r sÃ¥ bra kundservice nu för tiden! Den typen av personliga svar med fokus pÃ¥ lösningar, service oc... ãã£ãšèŠã
Jag har gjort flera bestÀllningar som alltid skickats fort, vÀl förpackade. UtmÀrkt sortiment, ofta bra pris jÀmfört med andra affÀrer, och snabb frakt inom Sverige. En enda gÃ¥ng har en leverans blivi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- åäŸåãã®ããã¡ãå±
- åäŸã®åº
- ã³ã¬ã¯ã¿ãŒãº ã·ã§ãã
- eã³ããŒã¹ ãµãŒãã¹
- ããã«ãã£ã°ããºåº
- ããã¡ãå±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
En svensk e-shop för leksaker, samlarprylar och sÀllskapsspel.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fin respons vid miss av vara.
Har fÃ¥tt den vara som fattades i min första bestÀllning,samt att jag fick fin respons vid mailkontakten.Allt löste sig till det bÀsta för bÃ¥da parterð€ð

Scifitoys.se ããã®åç
Bra service men en liten försenelse
Bra service men en liten försenelse i sÀndningen
Rekommenderas
Riktigt nöjd. Snabb frakt och diverse info i mail varje gång det hÀnde något med bestÀllningen.
Snabb leverans och rimliga priser.
Det var en snabb leverans och jag hoppas barnbarnet blir nöjd med julklappen.
Good enough
Enkelt att utföra min bestÀllning. PrisvÀrd produkt. Hade uppskattat om man fått info angående leveransen tidigare. Gick 4 dagar från bestÀllning innan man fick veta att varan skickades och ytterligare en dag innan man kunde följa leveransen (vilket Àr beroende på post leverantören).
Bra service
Bra service, genom att lösa uppgiften smidigt nÀr problem uppstod. Leveranser på utsatt tid. LÀtt att handla.
Bra service!
Så hÀrlig butik
Snabb svar i kundtjÀnst
Skickade först fel vara men gav snabbt svar på åtgÀrd, samt skickade in rÀtt vara kort dÀrpå.
10/10
Har vid detta laget skrivit x-antal omdömen för Scifitoys.se, då man ombeds göra det efter varje bestÀllning, men kan inte rekommendera för många gånger.
Obi wan lightsaber
Pre orda obi wans lightsaber, hade bÀttre pris Àn dem andra sidor som sÀljer liknande.
Har Àven lagt pre order på en del black serie star wars.
Snabb respons nÀr man försöker kontakta dem och trevligt bemötande.
Kan varmt rekommendera scifi toys ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã