Op de website vrij gemakkelijk een afspraak kunnen maken om een proefrit te maken op de Segway e150s. Bij binnenkomst merk je meteen de gastvrijheid, alle medewerkers waren druk de zaak te ope... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Service, persoonlijk contact en mogelijkheden tot een proefrit op meerdere elektrische scooters. Eén scooter was helaas bijna leeggereden, daardoor trekkracht niet goed kunnen beoordelen. Ik kom no... もっと見る
Hele fijne zaak,vriendelijk personeel en een groot aantal scooters op voorraad. Eigenaar had 2 personeelsleden die zich ziek hadden gemeld dus hij liep maar alleen in de showroom, maar heeft alsnog ru... もっと見る
Er wordt geluisterd naar wat je wil. Er wordt dan een goed advies gegeven en je krijgt de mogelijkheid om op vele scooters een proefrit te maken. Fijn is dat er geen druk uitgeoefend wordt om dan iets... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Scooters, Elektrische Scooters, Onderdelen en Accessoires. Voor 23.45 besteld? Morgen in huis. 600m2 Webshop, Winkel & Werkplaats.
連絡先
Van Leeuwenhoekstraat 8A, 2811DW, Reeuwijk, オランダ
- scootercentrum.com
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Overgestapt naar Elektrisch, top ervaring!
Nadat bleek dat mijn oude scooter teveel mankementen had, heb ik in de showroom een prachtige nieuwe scooter uitgezocht. Overgestapt naar elektrisch voor een mooie prijs, snel klaargemaakt en een hele fijne ervaring tijdens het proces.
Ik heb lang moeten wachten op me nieuwe scooter maar het was het waard.
Zoals altijd weer supersnelle service…
Zoals altijd weer supersnelle service perfect uitgevoerd. Prima service voor redelijke prijzen! Tot de volgende.
Ik ben slecht terbeen en mocht met…
Ik ben slecht terbeen en mocht met uitzondering via de lift naar boven
Goede ervaring
Prima ervaring, snel geregeld! Mijn 2e scooter alweer. Mooie aandieding
Veel informatie, goede service dus kan niet anders dan 5 sterren geven
Eerst heb ik de website en de ‘maandagfilmpjes’ bekeken. Alle informatie en tests over scooters vind je daar: alles wordt duidelijk uitgelegd en getest. Zo kun je goed onderzoeken wat bij je past en gerust online een scooter kopen.
Ik ben uiteindelijk zelf langsgegaan (woon op 20 minuten afstand). De zaak ziet er netjes uit en heeft een mooie werkplaats. Ook daar werd ik uitstekend geholpen en kon ik mijn oude scooter inruilen voor een nieuwe.
De administratie verloopt waar mogelijk volledig digitaal, waardoor de afhandeling snel en soepel ging.
Ik zou mijn scooter op vrijdag ophalen, maar kreeg dinsdag een lekke band met mijn oude scooter. Toen heb ik de service echt ervaren: ze haalden mijn oude scooter op en brachten direct mijn nieuwe thuis. Super service!
Ga zo door, Scootercentrum!
Super service, heel blij met mijn aankoop🎉
Tijdens mijn zoektocht naar een scooter ben ik (via Youtube) bij Scooter Centrum Reeuwijk terecht gekomen. Helemaal niet bij mijn woonplaats in de buurt, maar dankzij hun duidelijke en informatieve video’s toch de keuze gemaakt om er heen te rijden.
Het was toevallig rustig en ik had geen afspraak gemaakt. Jelle heeft me heel goed geholpen en mijn keuze was gevallen op de Segway E150s.
Er zat wat levertijd op, en na een paar dagen begon ik toch te twijfelen om voor de motorvariant (E250s) te gaan. Ik belde gewoon ter info of dat überhaupt nog mogelijk was, en dat bleek absoluut geen probleem te zijn.
Vandaag heb ik de E250s in ontvangst genomen🎉, super goede communicatie per mail en Whatsapp over de levering.
En een mooie luxe motor kentekenplaat met opgelegde letters, dat zijn voor mij echt de kleine details die laten blijken dat ze hier niet om de kwantiteit maar de kwaliteit gaat.
Ik ben helemaal blij met mijn aankoop en de service!
Ga zo door mannen! Ik kom zeker weer terug als ik weer in de markt ben voor een scooter.
Maurice van Binsbergen.
Amazing experience!
Excellent experience.
Booked an in-person session to look at a Segway E150s in the showroom.
Staff were amazing and explained everything in detail.
Also asked me if I wanted to have test drive, which I did!
Really impressed and the purchase process was quick & easy as well.
I can highly recommend dealing with Scooter Centrum!
Goede en snelle service
Goede en snelle service. Super blij met de scooter !! Was snel rijklaar . Nu veilige kilometers rijden 😄😄
In de winkel goed geholpen
In de winkel goed geholpen, vriendelijke verkoper.
De scooter werd al binnen een week geleverd.
Aanrader
Alles duidelijk, goed geregeld. Op afgesproken tijd scooter netjes thuis afgeleverd
Top Service
Top Service, uitstekende aankoop begeleiding, flexibel en duidelijk advies bij aankoop van je (elektrische) scooter.
Ggeweldig geholpen ewoon omdat we geweldig geholpen…
Gewoon omdat we geweldig geholpen werden ze waren netjes en eerlijk het gaf ons meteen een goed gevoel
Uitmuntende service
Zeer ruime en nette showroom. De adviseur: Jelle luisterde goed naar mijn wensen en gaf oo vragen een eerlijk antwoord. ( Zelfs als daardoor de scooter minder goed uit se verf kwam). Door dit eerlijke advies een goede passende keuze kunnen maken. Ook met betaalopties denken ze goed mee en proberen je te helpen waar ze kunnen. Uiteindelijk bestelling in orde gemaakt onder het genot van een bakje koffie. Zeker aan te raden.
helle goede winkel
Ik ben heel goed geholpen goed personeel en vriendelijk als ik vraag het weert het goed uitgelegen voor mij en dikke 10
Ik had moeite om de betaling afteronden…
Ik had moeite om de betaling afteronden maar dat was geen enkel probleem de medewerkers assisteerde me heel netjes aan de tafel gedurende heel het process, nu twee weken later een mooie scooter binnen met een hele vriendelijke bezorger, het hele process was heel fijn en vriendelijk al helemaal als dit je eerste scooter is en nog niet helemaal weet hoe alles zit.
fijne zaak
fijne zaak, werd erg goed geholpen en heerlijk dat je een proefrit kan maken op bijna alle modellen!
Scooters kijken en gelijk geslaagd
Ik kwam voor 2 scooters om te kijken
Maar ik had 3 mogen kijken 1 extra en een mooi advies gegeven en heel klant vriendelijk waren ze lekker open
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。