Op de website vrij gemakkelijk een afspraak kunnen maken om een proefrit te maken op de Segway e150s. Bij binnenkomst merk je meteen de gastvrijheid, alle medewerkers waren druk de zaak te ope... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Service, persoonlijk contact en mogelijkheden tot een proefrit op meerdere elektrische scooters. Eén scooter was helaas bijna leeggereden, daardoor trekkracht niet goed kunnen beoordelen. Ik kom no... もっと見る
Hele fijne zaak,vriendelijk personeel en een groot aantal scooters op voorraad. Eigenaar had 2 personeelsleden die zich ziek hadden gemeld dus hij liep maar alleen in de showroom, maar heeft alsnog ru... もっと見る
Er wordt geluisterd naar wat je wil. Er wordt dan een goed advies gegeven en je krijgt de mogelijkheid om op vele scooters een proefrit te maken. Fijn is dat er geen druk uitgeoefend wordt om dan iets... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Scooters, Elektrische Scooters, Onderdelen en Accessoires. Voor 23.45 besteld? Morgen in huis. 600m2 Webshop, Winkel & Werkplaats.
連絡先
Van Leeuwenhoekstraat 8A, 2811DW, Reeuwijk, オランダ
- scootercentrum.com
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Prettige en snelle service
Prettige en snelle service. Heel duidelijk en professioneel.
Snelle en goede service
Snelle en goede service, ik heb een gloednieuwe elektrische scooter en die werd veilig en snel afgeleverd. Rij nu al een maandje met m'n scooter en hij werkt perfect. Ik ben dik tevreden!
Zeer goed
Zeer goed geholpen en geïnformeerd over de mogelijkheden. Het is fijn een testrit te kunnen maken, voor je koopt, daarnaast wordt je heel fijn geholpen, op afspraak, waardoor er tijd genoeg voor je wordt vrij gemaakt. Wij zijn heel tevreden.
The best electric scooter till this moment.
The scooter is so good, I love that it's with 2 battery so you could drive longer distance with 1 charger.
Easy to drive.
Completely silent driving.
All controls options via the app.
3 speeds limits 27 , 35 and 45 KM/H.
Ps:- TBH the delivery time is longer then anyone can expect, even longer then what's written in the site.
Mooie uitgebreide keuze …
Mooie uitgebreide keuze van diverse merken in zowel elektrisch, 50cc en 125cc etc uitvoeringen. Als je wil proefrijden kan dat altijd. Proefrit maar deze is niet rijklaar dan moet je een paar dagen later even terug komen en kan het alsnog. Wat ook belangrijk is dat je na de proefrit niet onder druk gezet wordt en je rustig een offerte kun laten waar je 2 weken bedenktijd op hebt. Fijn is ook dat je aan huis het onderhoud aan je scooter kunt laten doen. Ik heb zelf een nieuwe scooter daar gekocht en moet nog even wachten op de levering door de fabriek/importeur. Persoonlijk vind ik het tot dusver een prettig bedrijf. 👍
Scooter ingeruild en gekocht
Scooter ingeruild en gekocht, wist wat ik wilde. Inruil was een terecht bedrag (vind ik). Afhandeling was snel en goed. Als service kreeg ik een regenhoes mee, omdat de hoes die ik nodig had niet op voorraad was. Dat was top. Andere bijbestellingen ging vlot, scooter werd netjes opgehaald en gebracht om het scherm en wat andere zaken te monteren. Al met al een hele prettige ervaring gehad bij het scootercentrum!
Service
Na aankoop was er een probleem ontstaan met het stuurslot. I.p.v. de sleutel van de scooter was de sleutel van het kettingslot gebruikt. Gevolg was dat de sleutel niet meer uit het stuurslot kon. Na contact te hebben opgenomen, werd er een afspraak gemaakt om de scooter te komen ophalen. Helaas kon dit niet op korte termijn, waarschijnlijk door de vakantieperiode.
De scooter werd in de loop van de dag opgehaald en voor het einde van de dag al een bericht dat ze de sleutel er uit konden krijgen. Hierdoor hoefde er geen nieuw stuurslot te worden gemonteerd.
De kosten bedroegen alleen de Ophaalkosten en niet de arbeidskosten. Maar door het afsluiten van een service abonnement waren ze zo vriendelijk om deze niet in rekening te brengen.
Top service.
Het is altijd even afwachten hoe dingen zullen lopen. Maar tot nu toe alleen nog maar lof.
Laten we hopen dat dit ook in de toekomst zo zal blijven.
Voor nu kan ik iedereen aan raden om zelf eens te gaan kijken en te ervaren wat voor zaak het is. Probeer het maar.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastische service en super deal!
Ik heb onlangs een scooter gekocht bij Scootercentrum Reeuwijk en ben echt onder de indruk. De witte uitvoering die ik wilde was uitverkocht, maar zonder gedoe kreeg ik een zwarte – normaal duurder – voor dezelfde prijs. Topservice!
De scooter werd keurig aan huis geleverd, volledig rijklaar, en ik kreeg een duidelijke, vriendelijke uitleg over alles wat ik moest weten.
Eerlijke prijs, snelle levering en klantvriendelijkheid van het hoogste niveau.
Echte aanrader voor iedereen die een scooter wil kopen of onderhouden!
Betrouwbaar bedrijf. Goede ervaring mee.
Ik werd zeer goed te woord gestaan ook al was het. Gunstige deal gedaan met de koop van een nieuwe demo Ecooter 3.
Zéér tevreden
Al eerder een review gedaan, deze gaat over de reparatie van de scooter.
De scooter is nu helemaal perfect, service was ook helemaal goed, en ook al moesten ze wachten op een onderdeel.... ze zorgden ervoor dat ik op tijd mijn scooter terug had voor mijn vakantie.
Chapeau!
Groetjes vanuit de hoge Veluwe, MET mijn mooie stille elektrische scooter :)
Duidelijkheid, kwaliteit & snelheid
Tijdens het zoeken naar een elektrische scooter contact opgenomen met Scooter Centrum Reeuwijk om hun expertise te gebruiken over welke keuze ik het beste kon maken. Snelle en uitgebreide reacties ontvangen, en na wat verder contact uiteindelijk besloten om een Scooter E3 te bestellen met 2 accu's voor woon werk verkeer.
Daarna was het kort stil, maar al gauw kreeg ik bericht dat hij bezorgt ging worden. Tijdens de bezorging alles keurig uitgelegd en alles helemaal compleet afgeleverd. Daarna met plezier de eerste ritten gemaakt!
Na de eerste rit rammelde er iets bij het stuur, waarschijnlijk een montagefout, waardoor er een wat rammelde. Na wat extra mailcontact hebben ze de scooter op korte termijn opgehaald en in combinatie met de 1e onderhoudsbeurt het probleem verholpen. En ondanks de vakantieperiode (minder monteurs aanwezig) kreeg ik de scooter vrij snel terug.
Kortom, een goede keuze geweest om hier mijn scooter te bestellen. Ze reageren uitgebreid en snel op vragen, zowel op mail, telefonisch als via WhatsApp. Alles wordt duidelijk gecommuniceerd en er is veel mogelijk, (op andere locatie ophalen / afleveren. monteren van extra accessoires tijdens beurt, etc.).
Scootercentrum Reeuwijk
Wij hebben bij Scootercentrum Reeuwijk (wel bekend van de youtubefilmpjes) een nieuwe Segway e150s gekocht.
Tijdens de oriëntatie goed geïnformeerd en er werd geluisterd naar je wensen.
Na het proefritje rondom de mooie plas, meteen besloten tot koop over te gaan. Er is op geen enkel moment druk uitgeoefend en de sfeer was erg relaxed.
Bij aflevering zagen we, na de uitgebreide uitleg, een lelijk stuk op de chromen hendel en er werd meteen een nieuwe besteld. Bij thuiskomst viel een uitstekend draadje op en na contact wordt dat ook netjes opgelost.
We wachten nog op enkele accessoires, die thuis gemonteerd worden en dan worden de 2 puntjes meteen verjolpen.
Al met al een eeg goede ervaring en leuke mensen die niet opdringerig scooters verkopen. Zeker een aanrader!
“Mijn ervaring met Scooter Centrum was…
“Mijn ervaring met Scooter Centrum was echt perfect. De klantenservice is uitzonderlijk, de communicatie helder en de levering vlekkeloos. Ik ben zó blij met mijn prachtige scooter – elke rit is een plezier! Ik wil het team oprecht bedanken voor de enorme inzet en vriendelijkheid. Dat je daarnaast zelfs kans maakt om je volledige aankoopbedrag terug te winnen, maakt het helemaal bijzonder. Echt een bedrijf dat niet alleen scooters verkoopt, maar ook klanten gelukkig maakt. Bedankt uit de grond van mijn hart! 🎁🙌”
Fijne ervaring!
Contact ging vrij vlot en heel fijn. Afspraak daar gehad om even te kijken en was heel erg meelevend als het gaat om het betalen van een scooter. Hebben echt waar voor ons geld en voelen ons vertrouwd bij deze winkel!
Betrouwbaar bedrijf die meedenkt in…
Betrouwbaar bedrijf die meedenkt in oplossingen. Door leveringsproblemen van accu heeft Scooter Centrum Reeuwijk meegedacht met een oplossing. Twee kleinere accu’s die ik binnen 6 maanden mag omwisselen als ik dat wil. Daardoor alsnog snel mijn scooter ontvangen. En ik ben blij met twee accu’s. Dus klantvriendelijk en servicegericht.
Top ervaring
Ik wilde graag een scooter kopen voor vervoer naar mijn werk. Ik had thuis al wat research gedaan en kwam bij Scooter Centrum Reeuwijk uit.
Ik had 2 verschillende modellen in mijn hoofd toen ik langs ging bij de winkel. In de winkel hebben ze de verschillen duidelijk aan me uitgelegd en heb ik een lange test rit kunnen maken op het model waar we op uit waren gekomen.
Met personeel was vriendelijk en erg behulpzaam. Nadat ik akkoord had gegeven enkele dagen later voor de aankoop verliep de communicatie duidelijk, snel en fijn.
Snelle levering, goede service, klantvriendelijk
Ik heb een Scooter besteld bij Scooter centrum en tot mijn grote verbazing heb ik deze na één week ontvangen. Wat eigenlijk volgens planning 6 weken zou duren. Dat ik wel eigenlijk tof/geweldig vind. Want veel eerder had ik bij een ander bedrijf een Scooter besteld en wachtte al 5 mnd hierop en steeds werd de leverdatum verschoven wat erg frustrerend was. En heb dat toen per direct afgezegd. Als ik het wist had ik eerder bij Scooter centrum besteld. Goede service, klantvriendelijk, goed
geholpen. En daar ben ik heel blij om.
Nette verzorgde showroom en ook een…
Nette verzorgde showroom en ook een eigen werkplaats. Werd goed te woord gestaan en kreeg de info die ik over een motorscooter wilde weten. En ben 3 dagen later terug gegaan en heb daar een nieuwe Sym motorscooter besteld die ik een week later op kon halen inclusief de accessoires die ik er bij wilde hebben. Dus Super tevreden. Groetjes Geer.
Aankoop Horwin SK1 bij Scooter Centrum Reeuwijk
Online had ik de scooter, de Horwin SK1, gezien en vervolgens in de showroom bekeken en testrit gemaakt. Het personeel is vakkundig en weet vragen goed en duidelijk te beantwoorden. De aankoop verliep soepel en ook het gespreid betalen was goed geregeld.
Via WhatsApp werd ik netjes op de hoogte gehouden over de levertijd en de bezorging op mijn thuisadres. Ook de vragen die ik later had kunnen gewoon via WhatsApp gesteld worden en ook die worden snel en duidelijk beantwoord.
Mijn scooter had na een aantal weken een probleem met één van de accu's. Omdat daarvoor de scooter weer terug moest naar de werkplaats werd er gratis ophaal en terugbreng service geregeld.
Kortom, zeer tevreden met mijn aankoop en zeker ook met Scooter Centrum Reeuwijk.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。