Scooter Centrum Reeuwijk レビュー 417

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

‘s ochtends een afspraak gemaakt voor een proefrit op de vmoto tc! Toen ik daar aankwam werden we vriendelijk ontvangen. Er werd een drankje aangeboden tijdens het wachten. Goede uitleg over de bromme... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Op de website vrij gemakkelijk een afspraak kunnen maken om een proefrit te maken op de Segway e150s. Bij binnenkomst merk je meteen de gastvrijheid, alle medewerkers waren druk de zaak te ope... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Service, persoonlijk contact en mogelijkheden tot een proefrit op meerdere elektrische scooters. Eén scooter was helaas bijna leeggereden, daardoor trekkracht niet goed kunnen beoordelen. Ik kom no... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hele fijne zaak,vriendelijk personeel en een groot aantal scooters op voorraad. Eigenaar had 2 personeelsleden die zich ziek hadden gemeld dus hij liep maar alleen in de showroom, maar heeft alsnog ru... もっと見る

企業情報

1. 乗り物・運輸

当該企業による記述

Scooters, Elektrische Scooters, Onderdelen en Accessoires. Voor 23.45 besteld? Morgen in huis. 600m2 Webshop, Winkel & Werkplaats.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Aankoop Horwin SK1 bij Scooter Centrum Reeuwijk

Online had ik de scooter, de Horwin SK1, gezien en vervolgens in de showroom bekeken en testrit gemaakt. Het personeel is vakkundig en weet vragen goed en duidelijk te beantwoorden. De aankoop verliep soepel en ook het gespreid betalen was goed geregeld.

Via WhatsApp werd ik netjes op de hoogte gehouden over de levertijd en de bezorging op mijn thuisadres. Ook de vragen die ik later had kunnen gewoon via WhatsApp gesteld worden en ook die worden snel en duidelijk beantwoord.

Mijn scooter had na een aantal weken een probleem met één van de accu's. Omdat daarvoor de scooter weer terug moest naar de werkplaats werd er gratis ophaal en terugbreng service geregeld.

Kortom, zeer tevreden met mijn aankoop en zeker ook met Scooter Centrum Reeuwijk.

2025年7月17日

Aanschaf een Silence S01

Aanschaf een Silence S01, eerste instantie een beetje septisch door mijn slechte ervaringen met (online) rijwielhandelaren. Maar de communicatie liep boven verwachting. Ook nadat de BETALING is gedaan bleef de communicatie correct. Hier laten concolega’s vaak steken vallen “zo geld is binnen, afsluiten”.
Ook de bezorging is vlekkeloos verlopen.
Later in de week een extra batterij voor de S01 besteld en ook ging dit vlot en correct.
Ook een service pakket bij genomen, even afwachten hoe dat ontwikkeld.

2025年8月27日

Goed geholpen door Jelle

Goed geholpen door Jelle. Veel vrijheid met de proefritten, mooi op tijd en veel vragen kunnen stellen.
Ook was de service oprecht en werd er echt gekeken naar onze individuele case over wat we nodig zouden hebben voor onze scooter obv het gebruik hiervan. Dankjewel!

2025年8月30日

Dikke aanrader!

In mijn zoektocht naar een scooter voor woon-werk ben ik bij Scooter Centrum Reeuwijk terecht gekomen. Er is alle tijd genomen om mij een goed advies te geven. Ook de laagdrempeligheid van het contact heb ik erg prettig gevonden. Kortom, goeie club, passie voor product en klant. Aanrader dus!

2025年7月30日
5つ星のうち5の評価

Goed, vakkundig en betrouwbaar.

Ik was van plan om een nieuwe scooter te kopen en kwam scooter centrum Reeuwijk tegen op internet. Na een paar leuke filmpjes over nieuwe scooters van hun op YouTube bekeken te hebben besloot ik een afspraak met ze te maken om, alvorens de scooter bij hun te kopen, te kijken wat voor "vlees ik in de kuip" had. Eenmaal binnen in de mooie uitgebreide winkel werd ik begroet door Jelle, de man van de filmpjes. Zijn vriendelijkheid, vakkundigheid en gastvrijheid hebben mij ertoe besloten om mijn scooter bij hun aan te schaffen.

2025年8月28日
5つ星のうち2の評価

Fijne zaak om een scooter te kopen, maar...

Fijne zaak om een scooter te kopen, totdat je een storing krijgt aan Segway 125s die vaak blijkt voor te komen. Namelijk het display. Je zet een scooter rijdend weg en vervolgens blijkt door een piekspanning (?) de scooter niet meer te werken! Natuurlijk gebeurt dat net buiten de fabrieksgarantie van 2 jaar.

Een dealer die zich wil onderscheiden, kan juist dit soort momenten aangrijpen. Helaas lieten men die geboden kans liggen en was men niet bereid tot enige creativiteit in compensatie. Verschuilen achter verlopen fabrieksgarantie, vind ik te gemakkelijk.

Er waren meer opties geweest om hier creatief mee om te gaan en je verantwoordelijkheid te nemen als wederverkoper. Bijvoorbeeld door aan te bieden het transport naar en van de winkel voor je rekening te nemen, of een servicesbeurtje gratis of tegen een korting te laten plaatsvinden.

Helaas was men niet te vermurwen. Jammer.

2025年8月27日

Maandagmorven scoot…

Mijn mooie nieuwe scooter mankeerde wat. Groot licht deed het niet, spatbord achter liep aan en een irritante tik uit de motor.

Mega druk in de werkplaats, maar toen ik aangaf dat mijn vakantie afhankelijk was van de scooter (naar vakantie net auto, en verder enkel scooteren) werd mijn scooter eerder opgehaald en gemaakt.
Super #Jelle kwam hem zelf nog brengen. Met wat tips in de buddy!
Ik ga met een blij en veilig gevoel op vakantie.
Thanx team scootercentrum Reeuwijk!!
Jullie zijn meedenkende TOPPERS!!

2025年8月25日

Tevreden

Ik zocht een goede dagelijkse scooter die hadden ze zeker. Dus ik had een proefrit ingepland en na een proefrit hielpen ze me met het beslissen en het regelen van de laatste dingen.
Echt top service.
Timo.

2025年8月19日
5つ星のうち5の評価

Ik was in Reeuwijk om eens rond te…

Ik was in Reeuwijk om eens rond te kijken naar nieuwe motorscooter. Ik werd geweldig ontvangen. Ik had nog niet gedacht aan proefrijden, maar dat werd aangeboden door Jaimie. Niks was teveel. Het was een heerlijke ervaring. Het is een bedrijf geleid door enthousiaste jonge mensen die dat dien op een geweldig leuke manier. Klasse

2025年8月13日

Scootercenterum

Ja, dikke prima!
Het was heel aangenaam om diegene te ontmoeten die achter de filmpjes zat op internet en leuk om te horen hoe scooter centrum ooit was begonnen en hoe de sym adxtg 400 te groot is voor de lift en nog moet wachten tot na de verbouwing om in de showroom gezet kan worden.

2025年8月5日

Positieve ervaring proefrit

Op de dag dat ik een afspraak had gemaakt voor een proefrit op een Retelli Conforto, was er net een vervelend incident gebeurt, met schade aan het pand en omgeving. Toch namen de medewerkers de tijd voor mij om alles over deze scootmobiel te vertellen en mij te adviseren. Zelfs toen ik de tijd nam om deze scooter te ontdekken. Mijn complimenten. Op basis hiervan en het enthousiaste YouTube filmpje (opgenomen door de eigenaar) heb de deze scootmobiel aangeschaft.
Groet Peter van der Vliet

2025年7月26日
5つ星のうち5の評価

Toen ik binnen kwam lopen werd ik…

Toen ik binnen kwam lopen werd ik meteen aangsproken en geholpen in de winkel wat ik erg fijn vond. Verder was het personeel erg vriendelijk en hielpen ze me erg goed. Het enige wat ik jammer vond is dat ik niet meteen proefritten kon maken en dat pas een weekje later kon

2025年7月18日

Klantvriendelijkeheid Nr.1

Ik heb een geweldige proefrit gehad op de Horwin die ik wou kopen. Ik ben heel goed en mooi geholpen en kreeg alle informatie die ik nodig had. Aan tafel werden de nodige papieren ingevuld en nu ben ik in bezit van een Horwin SK1. Een betere klantvriendelijkheid kan je nergens anders vinden.

2025年7月25日
5つ星のうち5の評価

Scooter Centrum Reeuwijk een TOP bedrijf!

Jelle en zijn team runnen een topbedrijf met een super prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien is Scooter Centrum Reeuwijk hartstikke klantvriendelijk.

Ze hebben hun eigen bezorgservice, en je krijgt een heldere uitleg over je scooter van een vriendelijke bezorger. Kortom: twijfel niet, ga gewoon voor Scooter Centrum Reeuwijk!
Daarom 5 sterren, ga zo door!

Groeten uit Lelystad

2025年7月25日
5つ星のうち5の評価

Mooie brommer en snelle levering!

Goede service en brommer was nog binnen de afgesproken levertermijn beschikbaar. Uitleg via YouTube geeft een goed beeld van de brommer en bij aflevering zijn nogmaals alle functies uitgelegd. Proefrit was ook snel geregeld, waardoor mijn keuze ook snel gemaakt was. Echt een aanrader!

2025年7月12日

One stop shop

Ze bieden de mogelijkheid om op verschillende scooters proefritten te maken. Ze kunnen dit bieden door de grote en diverse voorraad. Verder kwam ik voor een andere scooter, maar advies was om die niet te nemen vanwege de openbaring van kinderziektes. Vanwege de goede ervaring alles bij hen afgenomen. Het fijne was dat dit ook allemaal op voorraad was.

2025年7月4日

Trustpilot エクスペリエンス