Readly Sweden レビュヌ 1,188

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Best bang-for-the-Buck! Utöver Bank-ID mm och mail skulle jag klassa Readly som den bÀsta appen there is. Att för priset av _ett_ coffeetable-magasin ha tillgÃ¥ng till allt frÃ¥n fackpress till nyheter... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

All denna lÀsning för en liten peng i mÃ¥naden! Readly har verkligen hittat rÀtt magasin! Jag kan vÀlja och vraka precis som jag vill, samt Àndra precis som jag vill. Ibland kan det vara skoj att... もっず芋る

䌁業情報

1. マルチメディアず電子曞籍の出版瀟
  2. 雑誌専門店
  3. メディア䌚瀟
  4. 新聞配達
  5. 売店

圓該䌁業による蚘述

Readly Àr en digital abonnemangstjÀnst som ger dig obegrÀnsad tillgÃ¥ng till tusentals tidningar och magasin frÃ¥n hela vÀrlden – allt samlat i en och samma app. Ett Readly-abonnemang kostar 149 kr per mÃ¥nad och du kan avsluta nÀr som helst. PÃ¥ Readly Àr vÃ¥rt mÃ¥l enkelt: att gÃ¥ i tÀten för digital journalistik genom att göra högkvalitativt och pÃ¥litligt innehÃ¥ll tillgÀngligt för alla!

LÀs var som helst, nÀr som helst — för hela hushÃ¥llet!

圓該䌁業による蚘述

Med Readly kan du dela ditt abonnemang med upp till fem personer i ditt hushåll, så att alla kan hitta något de tycker om att lÀsa. Du kan bokmÀrka dina favoritsidor, lösa sudoku och korsord direkt i appen och till och med ladda ner nummer för att lÀsa offline nÀr du Àr på resande fot.

Njut av obegrÀnsad lÀsning med full frihet!

Du kan avsluta nÀr som helst.

En Readly-prenumeration kan avslutas nÀr som helst, Àven under den kostnadsfria provperioden, utan extra avgifter eller bindningstid. För att avsluta följer du bara steg-för-steg-guiden i FAQ-sektionen i appen eller besöker Supportcenter på vår hemsida. Om du har frågor eller behöver hjÀlp finns vårt vÀnliga supportteam hÀr för dig!

Få 2 månader gratis

Nyfiken på Readly? Testa gratis, utan bindningstid.

4.4

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Enkelt och bekvÀmt.

Toppen att få tillgång till så många tidningar på ett och samma stÀlle.

2026幎3月21日

Readly Sweden からの回答

Vi Àr glada att du uppskattar att ha tillgång till så många tidningar på ett stÀlle. Tack för din positiva recension, det betyder mycket för oss.

5぀星のうち3の評䟡

Jag har problem med att hitta Mina

Jag har problem med att hitta Mina favoriter och eller Hem i appen. NÀr jag stÀngt och loggar in pÃ¥ nytt ser jag bara svenska tidningar. Det Àr inte lÀtt att navigera och vissa tidningar dyker bara upp om jag söker pÃ¥ dem och finns inte nÀr jag skrollar genom innehÃ¥llet eller i den kategorin den tillhör. HUR SKA MAN DÅ HITTA TIDNINGAR?

2026幎3月21日

Readly Sweden からの回答

Hej! NÀr du öppnar Readlyappen i din mobil eller surfplatta så bör du redan befinna dig i Hem. Du hittar tillbaka hit genom att klicka på Hem-fliken lÀngst ned till vÀnster. Vill du hitta dina favoritmarkerade titlar så klickar du på Mitt Innehåll. Språk kan du stÀlla in för din profil och vÀlja primÀrt och sekundÀrt språk för att få rekommendationer på. Vill du ha hjÀlp vidare Àr du vÀlkommen att höra av dig till oss på support.se@readly.com.

jag sa upp abb i tid

jag sa upp abb i tid,
ni sa att jag kunde lÀsa en månad till
men fick betala 149 kr
VARFÖR?

Agneta friestedt
VÀnge

2026幎3月20日

Readly Sweden からの回答

Hej Agneta! Det låter som att ditt abonnemang har hunnit förnyas innan du genomfört din uppsÀgning. DÀrmed har du ytterlige en månads lÀsning hos Readly som du debiteras korrekt för. Vill du att vi tittat nÀrmare på ditt Àrende ber vi dig att höra av dig till oss på support.se@readly.com.

Mycket att lÀsa

Mycket att lÀsa, men tycker inte om att ni fortsÀtter preumationen utan att fråga först.

2026幎3月9日

Readly Sweden からの回答

Tack för din recension! Vi Àr glada att du uppskattar innehÃ¥llet. Vi beklagar att förnyelsen av prenumerationen upplevdes negativt. NÀr du tecknar ett Readlyabonnemang stÃ¥r det tydligt i villkoren att abonnemanget förnyas automatiskt. Du finner all din abonnemangsinformation pÃ¥ ditt kundkonto pÃ¥ vÃ¥r hemsida, och du kan nÀr som helst sÀga upp abonnemanget. SÀger du upp det innan sista datumet i din pÃ¥gÃ¥ende abonnemangsperiod kommer det att avaktiveras nÀr perioden löper ut. Har du nÃ¥gra frÃ¥gor Àr du alltid vÀlkommen att höra av dig till oss pÃ¥ support.se@readly.com. 😊 Vi önskar dig fortsatt trevlig lÀsning!

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr mycket nöjd med appen

Jag Àr mycket nöjd med appen. Hittar alltid nÃ¥n artikel som hjÀper mig förstÃ¥r sak och ting samtidigt hÃ¥ller mig uppdaterad om det senaste i vÀrlden. Jag har bredd intresse om allt runt mig och ” Readly ” passar mig

2026幎3月6日

Readly Sweden からの回答

Tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse. Vi Àr glada att Readly bidrar med kunskap, passar dina intressen och håller dig uppdaterad. Trevlig lÀsning! ⭐

5぀星のうち5の評䟡

Har inte hunnit tagit del !

Har inte hunnit tagit del !
AnmÀlde mig på rekommendation !
Efter egen flytt har jag fullt upp med att flytta hit min ateljé !

2026幎3月5日

Readly Sweden からの回答

Tack för din recension! Vi Àr glada att du anmÀlde dig på rekommendation. Vi förstår att du har fullt upp med din ateljéflytt och ser fram emot att du får möjlighet att anvÀnda Readly.

5぀星のうち5の評䟡

Massor av tidningar att lÀsa!

2026幎3月5日

Readly Sweden からの回答

Vi Àr glada att du uppskattade vÃ¥rt stora utbud av tidningar! Vi hoppas att du ska fortsÀtta upptÀcka nya och givande titlar med Readly framöver 🀩

Verkligen superbra

Verkligen superbra! Man kan ta del av allt som man vanligtvis inte gör då man oftast håller sej till ngr få tidningar som man gillar. Det kÀnns friskt och vidgande

2026幎3月4日

Readly Sweden からの回答

Det glÀdjer oss att du uppskattar möjligheten att upptÀcka ett bredare utbud av titlar. Tack för din Ã¥terkoppling, det betyder mycket för oss att du delar med dig av din Readlyupplevelse! 😊

5぀星のうち5の評䟡

Uppskattar verkligen det breda utbudet

Uppskattar verkligen det breda utbudet! Och ni har Àven utlÀndska tidningar, hÀrligt 😊
Tackar Àven nÀr ni skickar en pÃ¥minnelse nÀr det kommer nya tidningar att blÀddra 👍🏻👍🏻

2026幎3月1日

Readly Sweden からの回答

Vi Àr glada att vÃ¥rt breda utbud, inklusive utlÀndska tidningar, uppskattas. Tack för din Ã¥terkoppling om pÃ¥minnelserna för nya tidningar. Vi tackar dig för din positiva recension och önskar dig fortsatt trevlig lÀsning!🀩

Bra utbud

Bra utbud, lÀtt åtkomst till acceptabel kostnad

2026幎2月23日

Readly Sweden からの回答

Vi Àr glada att du uppskattar Readly och vi önskar dig fortsatt trevlig lÀsning med oss! 🀩

Bra utbud

Bra utbud, trots för många korsordstidningar.

2026幎2月17日

Readly Sweden からの回答

Tack för din recension! Vi Àr glada att du uppskattade vårt utbud och tar gÀrna emot förslag på titlar du skulle vilja lÀsa hos oss. Du Àr vÀlkommen att höra av dig till oss på support.se@readly.com. Trevlig lÀsning!

TidningsstÀll

HÀr finns mååånga tidningar och mycket att lÀsa

2026幎2月17日

Readly Sweden からの回答

Vi Àr glada att du uppskattar det stora utbudet av tidningar och magasin! Vi tackar för din positiva recension och önskar dig trevlig lÀsning framöver! 🀩

5぀星のうち4の評䟡

Fungerar men mÃ¥ste ha bra upplösning på

Fungerar men måste ha bra upplösning på skÀrm!

2026幎2月8日

Readly Sweden からの回答

Tack för din recension! Vi Àr glada att det fungerar för dig och önskar dig mÃ¥nga givande lÀsstunder med oss framöver 🀩 Har du frÃ¥gor eller om du vill lÀmna lite mer specifik feedback Àr du vÀlkommen att höra av dig till oss pÃ¥ support.se@readly.com.

5぀星のうち5の評䟡

Roligt att titta i olika tidningar.

Roligt att titta i olika tidningar.

2026幎2月3日

Readly Sweden からの回答

Vi Àr glada att du tycker det Àr roligt att lÀsa med Readly och vi hoppas att du ska vilja fortsÀtta att upptÀcka nya tidningar och magasin med oss framöver. ⭐ Trevlig lÀsning!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。