レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Top kwaliteit! Ik heb eerder seamoss afgenomen elders maar deze had een hele sterke zeesmaak. Bij Seamossmood was dit smaakloos, geen overheersende zeesmaak in mijn smooties meer. Service ook heel pro... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisch product! De seamoss gel heeft echt een verschil gemaakt voor mijn huid en spijsvertering. Het is een natuurlijk supplement dat makkelijk toe te voegen is aan mijn dagelijkse routine. Zeker... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Het was vrij snel geleverd en goed gekoeld verpakt. Product was ook in goede staat. Of het wat heeft geholpen/gedaan voor me durf ik niet te zeggen. Niet echt wat van gemerkt.

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij Seamossmood, waar we zorgvuldig en liefdevol de beste seamoss-producten voor u samenstellen. We begrijpen hoe belangrijk uw gezondheid is en streven ernaar om u oprecht de beste natuurlijke ondersteuning te bieden. Met onze gebruiksvriendelijke selectie van gels, capsules en druppels, wordt het integreren van de voordelen van seamoss in uw dagelijks leven eenvoudiger dan ooit. Voel u begrepen en verzorgd bij Seamossmood, waar uw welzijn onze hoogste prioriteit is. Ontdek de zachtheid en eerlijkheid van de natuur met ons.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

De shilajit seamoss gel besteld niet

De shilajit seamoss gel besteld niet alleen super tevreden over het product zelfs toen er wat mis is gegaan en is gebleken dat het door me eigen toedoen was geweest waren ze super snel in het beantwoorden van al mijn vragen en kwam duidelijk naar boven hoe het mis is gegaan in mijn handen tevens hebben ze direct een nieuwe product opgestuurd ook al lag het niet aan de product. ik heb nog nooit een klantenservice meegemaakt zo goed als bij jullie. Ik wilde alleen weten hoe het mis kon gaan en duidelijkheid hebben zodat ik het product beter kon gaan gebruiken mijn dank is groot zowel de product als de ervaring als klant bij jullie is uitermate goed ik blijf zeer zeker een klant bij jullie
Hannah haji

2025幎3月5日
自発的なレビュヌ

Aanrader!

Hele goede seamoss, snelle levering en word koud geleverd. Normaal vind ik seamoss echt niet lekker, maar deze heeft geen smaak en lost fijn op. Ik gebruik het ook voor mijn huid als masker. Het is nog net te kort om verschillen te merken, maar ik vind het een top product.

2024幎10月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス