レビュアーのコメントを見てみましょう
De shilajit seamoss gel besteld niet alleen super tevreden over het product zelfs toen er wat mis is gegaan en is gebleken dat het door me eigen toedoen was geweest waren ze super snel in het beantw... もっと見る
Het was vrij snel geleverd en goed gekoeld verpakt. Product was ook in goede staat. Of het wat heeft geholpen/gedaan voor me durf ik niet te zeggen. Niet echt wat van gemerkt.
企業情報
当該企業による記述
Welkom bij Seamossmood, waar we zorgvuldig en liefdevol de beste seamoss-producten voor u samenstellen. We begrijpen hoe belangrijk uw gezondheid is en streven ernaar om u oprecht de beste natuurlijke ondersteuning te bieden. Met onze gebruiksvriendelijke selectie van gels, capsules en druppels, wordt het integreren van de voordelen van seamoss in uw dagelijks leven eenvoudiger dan ooit. Voel u begrepen en verzorgd bij Seamossmood, waar uw welzijn onze hoogste prioriteit is. Ontdek de zachtheid en eerlijkheid van de natuur met ons.
連絡先
Zesde Vogelstraat 46, 1022XE, Amsterdam, オランダ
- +316 81166683
- info@seamossmood.nl
- seamossmood.nl
Top producten!
Top kwaliteit
Top kwaliteit! Ik heb eerder seamoss afgenomen elders maar deze had een hele sterke zeesmaak. Bij Seamossmood was dit smaakloos, geen overheersende zeesmaak in mijn smooties meer. Service ook heel professioneel, veel kennis en eerlijk en altijd goed in contact. Zou iedereen die een gezonde lifestyle wil aanhouden Seamossmood aanraden!
Erg onder de indruk!
Ik ben erg onder de indruk van deze seamoss gel. Het heeft niet alleen mijn energieniveau verhoogd, maar ik merk ook dat mijn immuunsysteem sterker is. Het is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke gezondheidsboost.
Fantastisch product
Fantastisch product! De seamoss gel heeft echt een verschil gemaakt voor mijn huid en spijsvertering. Het is een natuurlijk supplement dat makkelijk toe te voegen is aan mijn dagelijkse routine. Zeker vijf sterren waard
Nu al een tijd vaste klant van ze
Nu al een tijd vaste klant van ze. Superblij de seamoss gel is altijd vers en blijft lang goed 👍🏼
Seamos doet oprecht wat er beloofd…
Seamos doet oprecht wat er beloofd wordt. Ik val er door af, voel me een stuk fitter en het detoxt je lichaam. Daarnaast is het ook nog erg makkelijk in gebruik. Ik doe het in kwark of yoghurt. Echt een aanrader!
Goeie service
Goeie service! Ze zijn ook heel snel en de sea moss kan je makkelijk mixen bij je smoothie of thee. Een aanraderrrr
Top kwaliteit
Good quality and service
Voel me fitter en meer energiek sinds…
Voel me fitter en meer energiek sinds het gebruik van de gell in mijn shakes !!
Super product :)
Levensveranderende middel
Er zijn veel verhalen over seamoss en de werking bij langdurig gebruik. Heb me laten verleiden om het te gaan proberen. Nu kan ik zeggen dat ik het al 2 maanden door me shakes & maaltijden zet. Resultan zijn geweldig! Je voelt dat je een fitter energieke mens wordt!
Seamoss gel
Sinds in de seamoss gell van seamoss mood consumeer ben ik van veel klachten af waar mijn huisarts niks mee kon. Mijn vermoeidheid is afgenomen in de ochtenden, ik voel me fitter en energieker!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。