Jeg har deltaget på Seans workshop om stress, angst og nervesystemet. En meget fin dag, hvor Sean rundhåndet deler ud af sine vÊrktÞjer og erfaringer. Kan absolut anbefales.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg vil varmt anbefale Sean til alle, der kÊmper med stress eller fÞler sig overbelastede! Hos Sean er jeg blevet mÞdt med et nÊrvÊr og en varme, som har gjort det muligt for mig at Ã¥bne op i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er sÃ¥ dybt taknemmelig for mit forlÞb hos Sean. Det har overgÃ¥et alle mine forventninger og givet mig mere end hvad jeg overhovedet turde forstille mig. Jeg har fundet ro i mit nervesystem og gen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg valgte at investere i mig selv ved at fÃ¥ behandlinger hos Sean. Jeg valgte at starte hos Sean fordi jeg havde gÃ¥et med spÊndinger i nakken og skuldrene lÊnge. Behandlingerne har virket pÃ¥ sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sean Murphy kropsterapi har speciale i at hjÊlpe mennesker ud af stress og traumer. Kropsterapi en effektiv behandling gennem blandt andet en rÊkke pulserende massageteknikker, akupressur, zoneterapi, åndedretsÞvelser og terapeutisk samtale, som hjÊlper med at behandle tilstande som nakke/skulder smerter, stress, angst og gamle traumer. I kropsterapien har jeg fokus på både krop og sind, og sammenhÊngen mellem dem. Hvis man ofte er meget presset, og ignorerer kroppens signaler, kan man hurtigt udvikle stress. Det kan vise sig som sÞvnproblemer, tankemylder, uro, angst, smerter i kroppen, udmattelse og manglende lyst og energi til at udfÞre dagligdagens opgaver. Du er velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du Þnsker at hÞre mere, eller booke en tid. KÊrlig hilsen Sean Murphy
NÞrre SÞgade 27A, 1 th, 1370, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
Jeg har deltaget på Seans workshop om stress, angst og nervesystemet.
Kan absolut anbefales.

Sean Murphy kropsterapi & coaching ããã®åç
Jeg har og haft en rigtig god oplevelse med Sean, som i hÞj grad har hjulpet mig og hjÊlper mig med at få mit nervesystem i ro og ned i stressniveau.
Stor anbefaling herfrað«¶ð«¶

Sean Murphy kropsterapi & coaching ããã®åç
Hos Sean er jeg blevet mÞdt med et nÊrvÊr og en varme, som har gjort det muligt for mig at Ã¥bne op i et trygt rum. Gennem hele forlÞbet har jeg fÞlt mig hÞrt og forstÃ¥et, og han har hjulpet mig med at styrke troen pÃ¥ mig selv ð
Sean har en dyb forståelse for sammenhÊngen mellem krop og sind, der afspejler sig gennem stor viden, egne erfaringer og en tydelig passion for mentalt helbred og for at hjÊlpe andre.
Samtidig er Sean utrolig dygtig til selve kropsbehandlingen. Han mÊrker hurtigt, hvor kroppen kÊmper og hvordan den kan hjÊlpes tilbage i balance.
ForlÞbet har vÊret det hele vÊrd og jeg er meget taknemmelig for den hjÊlp, jeg har fÃ¥et ð - mere kan man ikke Þnske sig af en behandler!

Sean Murphy kropsterapi & coaching ããã®åç
Jeg har gået i forlÞb hos Sean i et lille års tid til behandling for stress og angst. Sean formår at få en til at forstå det man kÊmper med på en rolig og rationel måde og giver en nogle gode forklaringer og simple redskaber man selv kan benytte i hverdagen.
Kroppen og sindet har det idag meget bedre end det har haft meget lÊnge.

Sean Murphy kropsterapi & coaching ããã®åç
Jeg valgte at investere i mig selv ved at få behandlinger hos Sean.
Jeg valgte at starte hos Sean fordi jeg havde gÃ¥et med spÊndinger i nakken og skuldrene lÊnge. Behandlingerne har virket pÃ¥ sÃ¥ mange andre punkter end âkunâ det, jeg kom for. Behandlingerne har gjort at jeg ikke fÞler mig anspÊndt lÊngere, derudover er min hovedpine / migrÊne forsvundet.
Jeg har haft sÞvnproblemer så lÊnge jeg kan huske og endelig kan jeg falde nemmere i sÞvn og sove bedre igennem.
Jeg fÞler en ro jeg aldrig har haft fÞr.
Sean er enormt dygtig, lyttende og behagelig.
Jeg kan ikke anbefale Sean nok.

Sean Murphy kropsterapi & coaching ããã®åç
Jeg er så dybt taknemmelig for mit forlÞb hos Sean. Det har overgået alle mine forventninger og givet mig mere end hvad jeg overhovedet turde forstille mig. Jeg har fundet ro i mit nervesystem og genfundet mit glade jeg. Jeg kan bedre forstå og håndtere mine fÞlelser nu, og jeg fÞler mig så lettet.
Sean er utroligt lyttende, dygtig og grundig. Jeg har fÞlt mig set og hÞrt hele vejen igennem. Alle fortjener at give sig selv denne gave til livet.

Sean Murphy kropsterapi & coaching ããã®åç
Jeg havde en rigtig god oplevelse med behandling og massage hos Sean. Han er meget professionel, kender kroppen godt og massagen var både effektiv og afslappende. Jeg fÞlte tydelig forbedring efter behandlingen.

Sean Murphy kropsterapi & coaching ããã®åç
Sean er alle pengene vÊrd! Da jeg startede hos ham kunne jeg kun se mine hÊnder og ikke mine omgivelser. Så stresset var jeg. Bare efter fÞrste gang respondere min hjerne og krop positivt på behandlingen jeg har valgt at forlÊnge mit forlÞb da mit stres stikker dybere end jeg troede.

Sean Murphy kropsterapi & coaching ããã®åç
En stor hjÊlp og én man kan mÊrke vil dig det bedste.
Tak Sean ð©·

Sean Murphy kropsterapi & coaching ããã®åç
Bedste beslutning at fÃ¥ behandling her!Sean har hjulpet mig og efter to behandling har fÃ¥et det bedre.Den bedste i KÞbenhavn.1000 tak Seanðððð
Sean har med sine kropsbehandlinger og samtaler med mig hjulpet mig utrolig meget. Der er både den umiddelbare virkning af behandlingerne, hvor Sean flere gange har brugt sit store engagement i at hjÊlpe andre og sin viden, så jeg slap fri af store smerter. Der er ingen hokus pokus. Jo mere jeg lÊrer om kroppens visdom og hvad den fortÊller mig, jo mere giver det mening. Viden man ikke bare kan få alle steder - heller ikke hos lÊgen. Jeg har fået en uvurderlig indsigt som jeg selv bruger nu. Så der er også over lÊngere tid en stor og vigtig gave at få ved at gå hos Sean. Hans respektfulde, meget rummelige, varme og empatiske måde at vÊre på samt hans professionalisme gÞr virkelig en forskel - og den finder man ikke hvorsomhelst. Sean gÞr dig og din bedring til sin hovedopgave, når du er til behandling. Tak for dig og dine kompetencer, Sean.
Bedste krops behandling i kbh!!!
Da jeg pludselig ikke kunne mere og min krop var helt overbelastede var da lang ventetid til både psykolog osv.
Jeg fik heldigvis henvist Sean af en kollega - og han var en kÊmpe redning!
Fandt en tid til mig hurtigt og var så professionelt dog på den mest omsorgsfulde måde.
Jeg vidste slet ikke hvor galt det stod til med min stress fÞr jeg kom til Sean.
Han rummede alt det der var, og sammen har vi arbejdet os mod mindre stress og mere kropsforståelse. Seans behandlinger og professionelle forklaringer om hvad og hvorfor min krop reagere har vÊret en kÊmpe gave. Jeg har haft et Helle sted hvor jeg har kunne ånde ud, og få nye metoder til at komme frem i mit liv.
Jeg har fÞlt mig enormt forstået og taget mig .
Vil anbefale alle der kÊmper med stress eller ubehag at besÞge Sean.
Man får ikke bare en behandling. Man får menneskelig omsorg, gode råd, en sms - tråd til Sean som kan gribe en når man panikker og ikke forstår ens egen krop.
Det har vÊret en kÊmpe gave, er ikke helt glad for at skulle stoppe. Men jeg har fÃ¥et sÃ¥ meget med ! ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»
Mange ting har jeg oplevet igennem mit liv, havde jeg vidst du fandtes noget fÞr sÃ¥ havde jeg bare prÞvet det. Blev hel og genskabt som ny allerede nÊsten efter fÞrste session. Vil klart anbefale dig. Troede aldrig livet ville blive godt igen, men du gav mig tro og hÃ¥b igen. Og fik min krop til at Ã¥bne sig for livet igen. â€ïž havde jeg haft rÃ¥d, havde jeg gÃ¥et hver uge. Fordi det er livskvaliteten vÊrd!

HjÊlp til et bedre mig.
Jeg har de seneste 15 år haft den overbevisning at jeg havde det helt fint. At mit travle niveau var almindeligt og uundgåeligt. Jeg tog testen hos Sean, og fandt hurtigt ud af at min måde at leve på, var bremse klodsen for alle de ting jeg gerne ville i mit liv. Jeg startede i traume terapi og er så dybt imponeret over hvilken udvikling der kan ske på kun få behandlinger. Sean stiller et trygt og roligt space til rådighed hvor man ikke dÞmmes for noget. Dette var klart nÞglen til at jeg kunne komme af med så meget af det jeg går og bakser med personligt. Sean er ualmindeligt dygtig, professionel og så hjertevarm at jeg ikke kan andet end at anbefale et forlÞb til alle. Selv hvis du ikke tror du har brug for det, så tro om. Man kan altid blive en bedre version af sig selv. Med Sean's hjÊlp er alt muligt.

Sean Murphy kropsterapi & coaching ããã®åç
Svaret på spÞrgsmålet du leder efter; er et forlÞb hos Sean pengene vÊrd?
En af de ting jeg er mest taknemmelig over, at 2024 bragte med sig er, at min og Seans veje krydsedes.
Jeg ved ikke hvordan jeg var kommet helskindet igennem 2024 uden Seans hjÊlp.
Fra ikke at kunne finde hoved og hale i livet, og mig selv, til at jeg nu langsomt er ved at vÊre tilbage på sporet igen.
Jeg har gennem en årrÊkke gået med en del skavanker, som hverken fysioterapeuter eller kiropraktorer har kunnet komme helt i bund med. Seans forståelse for at krop og sind hÊnger unÊgteligt sammen, har hjulpet mig af med mange af disse skavanker.
Så svaret på dit spÞrgsmål er et kÊmpe stort, rungende JA!

Intuitiv og empatisk
Jeg kom til Sean med en masse uro i kroppen, og hovedpiner, der kom og gik. Igennem mit forlÞb har jeg oplevet en gradvis stabilisering af mit nervesystem og jeg har genfundet en rolig fÞlelse i kroppen, som jeg helt havde glemt at man kunne have ð Ikke én behandling er ens, og jeg oplever Sean som en meget intuitiv og empatisk behandler. Varme anbefalinger herfra

Sean Murphy kropsterapi & coaching ããã®åç
Tvivler pÃ¥ Seans baggrund som âkropsterapeutâ
Absolut ikke en behagelig oplevelse og kan ikke anbefales

Sean Murphy kropsterapi & coaching ããã®åç
Efter et meget hårdt brud med min ex-kÊreste, kom jeg til Sean for at få hjÊlp til at håndtere mine svÊre fÞlelser.
Det hjalp mig igennem den hårdeste periode af mit liv, og Sean var en kÊmpe stÞtte og ro i hverdagen. Hvergang noget kom op, så var han der for mig 100%, og jeg ved helt Êrligt ikke, hvad jeg havde gjort uden.
Kombinationen af behandling, samtale, ro og udfordring var den helt rigtige til mig, og det kunne han se fra start af - hvilket i min optik er det, som definerer en super professionel og empatisk behandler.
Tak for hjÊlpen Sean!

Sean Murphy kropsterapi & coaching ããã®åç
Nu er det lidt over en mÃ¥ned siden, jeg afsluttede mit forlÞb hos Sean, og her pÃ¥ den anden side kan jeg i den grad mÊrke den kÊmpe forandring, jeg er gennemgÃ¥et med hjÊlp fra Sean â ja, nÊrmere en forvandling.
Sean var der for mig i en akut situation og har vÊret en uvurderlig stÞtte, ikke mindst i de svÊre Þjeblikke, hvor jeg havde brug for hjÊlp her og nu. Han skabte et trygt rum, hvor jeg fÞlte mig både set, forstået og mÞdt prÊcis dér, hvor jeg var.
Allerede ved fÞrste session oplevede jeg en dyb stress/traumeforlÞsning, hvilket var både stÊrkt og rÞrende. Sean har lettet mit sind for adskillige lag af stress og gennem arbejdet med, blandt andet mit indre barn, har jeg fået en dybere forståelse af mig selv og mine mÞnstre.
Det stÞrste, jeg har taget med mig, er en styrket fÞlelse af selvvÊrd og selvkÊrlighed, en ny ro, tro og tryghed, til og i mig selv.âš
Jeg ser mig selv i et helt nyt lys, fra en helt anden vinkel, og fÞler mig rigtig stÊrk den dag idag.
Jeg kan varmt anbefale Sean til alle, der sÞger en kompetent og nÊrvÊrende terapeut. âšâš
KÃMPE tak Sean <3

Sean Murphy kropsterapi & coaching ããã®åç
Forpint. Sådan havde jeg det, da jeg besÞgte Sean fÞrste gang.
Tiden var flÞjet af sted, alt imens min krop, adskillige gange undervejs havde forsÞgt at ringe mig op. Jeg havde overhÞrt og overset alle signaler, prÞvet med diverse selvhjÊlpsbÞger, lÊgebesÞg, blodprÞver og en psykologâŠ. 5 Ã¥r senere sad en selvstÊndig forpint og nedtrykt mand foran Sean. Han lyttede yderst nÊrvÊrende til min historie, mÃ¥lte mit stressniveau til 8 pÃ¥ en skala til 10!, SÃ¥ kiggede han pÃ¥ mig og sagde: âbare rolig, jeg kan hjÊlpe dig ud fra det stressende fÊngsel du nu er fanget iâ. Stressen havde desuden fremprovokeret en moderat depression, den fik jeg sidelÞbende hjÊlp til hos psykiater.
Sean bruger ikke magi. Sean bruger sig selv, sit ufattelige nÊrvÊr, evne og uddannelse via kroppens signaler, til at få én til at forstå den situation man er havnet i, ikke mindst med stor kompetence i menneskets psyke, åbner han op for lÞsningen ud af det, og hvis man lytter efter og gÞr som han siger, får man det bedre med forbavsende hastighed. Uden Sean, kendte jeg ikke lÊngere mig selv, med Sean og hans små opgaver, samtaler og massage har jeg fundet ro og fred og kan atter passe mit job som arkitekt.
Varmeste anbefalinger herfra.