Plockar bort och skickar inte varor somâŠ
Plockar bort och skickar inte varor som de tycker har varit mÀrkta och sÃ¥lda med för lÃ¥gt pris, kommer istÀllet med bortförklaringar, hÀnt flera gÃ¥nger nÀr du köpt lite finare sakerâŠVarning!
Giriga med rabatter och returer eller nÀr nÃ¥got gÃ¥tt sönder. Utnyttjar situationen likt ett maktspel, hör det Kyrkan till kanske?! lÀskigt faktiskt, har sÀllan kÀnt mig sÃ¥ maktlös och luradâŠVarning!
LÀmnar inte rabatter pÃ¥ felmÀrkta varor, deras bristfÀlliga beskrivningar ansvarar de ej för det minstaâŠVarning!
KÀnns hÃ¥rda och omedgörliga i kontaktâŠ.Varning!
Har otroligt dÃ¥lig hemsida som hoppar och flyger likt Sellpys hemsida nÀr man anvÀnder mobiltelefon, stor skillnad mot andra aktörer pÃ¥ nÀtetâŠ
Packningen helt överdriven, också likt Sellpy. Bryr sig inte om miljön. Har flera gånger fått små smycken och annat smått i jÀttekartonger!!! Varning! (Om du bryr dig om miljö).
Du betalar frakt för varje sak du köper under 500kr och de nekar till samfrakt och skyller pÃ¥ deras system. Vill du verkligen ha en vara mÃ¥ste du köpa hem varan snabbt som ögat dÃ¥ systemet bygger pÃ¥ âförst till kvarnâ vilket förstÃ¥s leder till flera smÃ¥köpâŠ.och dÃ¥ kan de skicka tvÃ¥ varor eller fler i samma kartong, bra för miljön MEN, dÃ¥ betalar du 49 kr per vunnet objekt, sÃ¥ 3 smÃ¥saker kan dÃ¥ kosta 3x49kr, helt galet och tjuvaktigt.. Varning!!!
Jag har betalat tusenlappar i frakt som med andra företag hade kostat Mycket mindre. Dessutom kan du inte få en överblick av vad du betalat i fraktavdrag vid returer, skyller åter på deras system, det blir extra klirr för kyrkan det, fult spel. Varning!!!
Hade de (Eller Lina som sitter med ansvaret verkar det som?) bara varit lite mer tillmötesgÃ¥ende för deras alla brister som verkligen förekommer hade det kunde varit lite bra och kul, nÀr de har skÀliga priser, eller missar nÃ¥t. Men de Àr som mÃ¥nga andra second hand aktörer idag, med yngre hÃ¥rdgooglande varelser, sjukt medvetna och försöker ofta luras med skyhöga priserâŠ.Varning!!!
Du måste alltså sjÀlv hålla reda på stenhårt vad du skicka tillbaka och har du sedan få tillbaka hantlarna efter några veckor. DÀr får man sjÀlv rÀkna ut var de har dragit av i frakt etc, riktigt klurigt åter! Varning!!!
Enda positiva Àr de saker jag köpt för bra eller fyndpris som de antingen har missat eller strategiskt âslÀpptâ för att hÃ¥lla intresse för oss köpare att handla?! Och pÃ¥ gott, men kanske mest ont, att de slÀpper nya saker hela tiden mellan kl 8 ocj 16, vilket kan göra dig likt ett spelberoende faktisktâŠ
Betyg 3 av 10.
2022幎6æ9æ¥